Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor pannen garage opnieuw aanbrengen (en folie plaatsen):

Pannen garage opnieuw aanbrengen (en folie plaatsen)

Het gaat om een vrijstaande garage die vocht/waterdicht gemaakt moet worden. Advies is om waterkerende folie onder de dakpannen aan te brengen. Garage afmeting: 5.50 x 7.80 m Hellend dak met pannen. Pannen zien er nog goed uit. Zijn denken wij nog geen 20 jaar oud. Heeft geen haast maar we willen de economie in deze tijden wel vooruit helpen Garage staat op erfscheiding maar is van alle kanten goed bereikbaar. Buren zijn akkoord
Onze klant uit Teteringen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pannen garage opnieuw aanbrengen (en folie plaatsen) uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen

Onze (sneldek)pannen van 25 jaar oud zijn toe aan vervanging. Het gaat om een twee onder een kap woning met garage-dakopbouw, die vervolgens is geschakeld met het volgende blok van twee woningen. Dat gaat om een dakoppervlakte van 2000 pannen, inclusief het gedeelte boven de garage. Aan de achterzijde hebben wij een dakkapel en (6) zonnepanelen. Onze buren hebben ook belangstelling voor een prijsopgaaf. Het gaat dan in totaal om 10 woningen, waarvan 6 eigenaren (met mij erbij 7) geïnteresseerd zijn in een gezamenlijke aanpak.

Garage laten bouwen

goede middag wat is de kostprijs van garage 6 meter lang 5 meter breed en 2.60 meter hoog MET SPITS DAK [pannen] met 4 ramen erin [lengte ] voor en achter grote poort 2.50 meter breed.

herstel/bouw dak garage & carport

Ik contacteer u met een vraag. Wij zijn afgelopen zondag na de storm ons dakleer van de garage en carport verloren. Nu wordt het volledige herstel gedekt door de verzekering. Mijn vraag is of het mogelijk is om een offerte op te laten maken voor het herstel naar oorspronkelijke staat, en een offerte naar een eventuele verbetering. De oude situatie betreft een plat dak met dakleer over de gehele lengte van de garage en carport. De nieuwe situatie zoals we het zouden willen hebben betreft ipv een plat dak een verstevigd dak met pannen in een hoek. De reden voor 2 offertes is dat de verzekering het originele dak vergoed en een eventuele verbetering zou voor eigen rekening zijn. Ik zie graag uw antwoord tegemoet. Mocht u nog vragen hebben kunt u mij per email of telefonisch bereiken.

Dak vervangen

Wij willen graag een nieuw dak en pannen op het het huis, bijkeuken en garage met de juiste isolatie 3,5 kw, en evt ook 2 dakkapellen plaatsen. Het oude dak dient eerst verwijderd en afgevoerd te worden.

Puntdak op garage

Wij willen een pannen gedekt puntdak op de garage/ bijkeuken. Lengte 11 meter, voorzijde 3 meter, achter 5 meter. Aan de voorzijde valt het dak in het hoofddak. Geen verbinding met woning, gewoon vliering boven garage. Het doel is het als berging te gebruiken. Constructie moet sterk genoeg zijn om zonnepanelen te dragen. Het is een gewoon woonhuis, waarvan de garage een platdak heeft.

Plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam op nieuwe garage

Plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam op nieuwe garage. Vergunning is aanwezig. Vanaf de verdieping vloer loopt de muur nog ca. 90 cm door daarna zal er in tegenstelling tot de tekening geen metselwerk komen. Hier zal op de muur met houtskelet verder gewerkt worden. Dit zal door u in de offerte meegenomen moeten worden. Op het gedeelte waar het schuine dak tegen de woning komt zal het dak direct tegen het huis komen, zonder hier nog een extra wand voor te plaatsen. Met vr, gr. Bel me gerust er zullen zeker vragen zijn.

Betonnen dakpannen vervangen en afvoeren

Wij willen de (betonnen) dakpannen vervangen van het woonhuis en de garage. we denken aan: Snel dekker antraciet. De hoeveelheid dat nodig is, is uitgeteld: 615 stuks 30 halve (rijen), 300 stuks, 21 gevel pannen, 35 gevel pannen en 9 m2 ruiterrol. De afmetingen zijn: huis: 12 x 6 meter en de schuur: 3,3 x 10 meter. De oude pannen moeten afgevoerd worden. Een steiger plaatsen is zeker mogelijk. Het gaat om een hoekhuis.

Dak renovatie

Isoleren en nieuwe pannen voor hellend pannendak met dakkapel met plat dak. Daarnaast isoleren plat dak op aanbouw en garage. Afmetingen zou ik moeten opmeten.

Dakrenovatie garage

Garage 5 x 2 met geheel weggerotte gordingen, 50 jaar niets aan gedaan: behoeft geheel nieuwe houten balken constructie (incl. Vlieringdeel), nieuwe liefst zinken dakgoten met deel betimmering en dak weer met membraam en daklatten waterdicht maken (nog veel goede pannen over van hoofd dak vw dakkapel) en muren moeten geïmpregneerd aan achterzijde.

Dakrenovatie

Graag zouden we een offerte aanvragen voor het vernieuwen van het dak op ons woonhuis en onze garage. Hierbij denken we aan: -Nieuwe dakpannen op het woonhuis en garage, bijvoorbeeld ovh blauw gesmoord van wienerberger -Reparatie of verwijdering van de schoorstenen op woonhuis. Er zit een scheur in de rechterschoorsteen (vanaf voorkant huis). De linkerschoorsteen behoeft eveneens renovatie. Voorkeur is opnieuw opmetselen maar is afhankelijk van offerte. -Geen dikke isolatieplaten ivm verwachte vochtproblemen. Graag wel een dampdoorlatende folie als extra afdichting. Op basis van een eigen inschatting komt het woonhuis + uitbouw – dakkapel op ongeveer 66m2. De garage komt op ongeveer 14 m2. Op basis van de ovh blauw gesmoord wienerberger komen we op de volgende aantallen: 1825 pannen 53 linkse gevel pannen 53 rechtse gevelpannen 60 half ronde vorsten 3 begin vorsten 2 eind vorsten Afhankelijk van de planning zijn we flexibel in welk maand van 2019 het huis kan worden aangepakt. De voorkeur is natuurlijk zo snel mogelijk. Waar zouden we op moeten richten qua mogelijke startdatum? Hoe lang doen jullie gemiddeld genomen over het vervangen van een dak bij een vergelijkbaar huis?

Partners

Partners van Casius