Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Teteringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Teteringen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Teteringen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Teteringen of directe omgeving.

91 klanten uit Teteringen bevelen een bij Casius in Teteringen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Teteringen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het renoveren van een groot zadeldak, het realiseren van een nieuw dak op een woning, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakrenovatie drie woningen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Teteringen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Teteringen:

Pannen garage opnieuw aanbrengen (en folie plaatsen)

Het gaat om een vrijstaande garage die vocht/waterdicht gemaakt moet worden. Advies is om waterkerende folie onder de dakpannen aan te brengen. Garage afmeting: 5.50 x 7.80 m Hellend dak met pannen. Pannen zien er nog goed uit. Zijn denken wij nog geen 20 jaar oud. Heeft geen haast maar we willen de economie in deze tijden wel vooruit helpen Garage staat op erfscheiding maar is van alle kanten goed bereikbaar. Buren zijn akkoord

Renovatie/reparatie pannendak met allerlei klein werk aan schoorstenen

Mijn huis (1971, aanbouw 1981, over volle breedte en lengte, uitgebouwd met zelfde pannen) heeft 3 lessenaarsdaken. Alle 3 goed beloopbaar en goed bereikbaar. Opbouw; dakelementen van 80 mm dik met Pur iso. Dun vliesje, panlatten en betonnen sneldekkers. 2 schoorstenen, 3 doorvoeren. 1e dak 60 m2 is al herdekt met nieuwe dampdoorlatende waterkerende laag. Deze hoeft enkel nagelopen en goed schoongemaakt worden. Geen lekkageproblematiek. Weinig werk aan (uurtje) 2e dak 60 m2 geen lekkages, wel veel mos. Moet goed nagekeken worden incl wat herstelwerk aan voegwerk schoorsteen (en impregneren) ook check ivm mogelijkheid zonnepanelen. Is een groot vlak op zzw dus ideaal hiervoor. 3e dak 60 m2 blijkt al jaren te lekken. Door vlies eronder lang gemaskeerd. Een rij pannen, 2 pannen onder de nok blijkt op dubbele panlatten te liggen. Daardoor een overlap in deze rij van hooguit een cm. (?!?!) Daardoor jaren lang meer of minder water onder de pannen. Meeste kwam wel in de goot vanwege vlies, behalve waar dat vliesje is beschadigd. Dus een paar rotte plekken in geïsoleerde elementen. En veel panlatten rot. (Daardoor ontdekt, pannen zakte weg) Ivm budget geen ruimte voor complete renovatie. Ik wil de pannen herdekken, vlies en oude latten weg, nieuwe tengels, miofol/tyvek eroverheen spannen, nieuwe panlatten, nu wel goed uitgelijnd en pannen terug (incl vervanging van 15/20 beschadigde exemplaren). Nokafwerking onder plank waar dakbedekking op zit deze loshalen, flexim weg (valt er onderuit) en vanonder die plank lood tot op de bovenste rij pannen. Diezelfde plank aan buitenzijde voorzien van gemoffeld Alu profiel (soort daktrim maar dan op maat gemaakt, is aanwezig, enkel erop schroeven. Een zijde kantpannen hergebruiken, andere zijde aansluiten op dak buren. Boeiboorden en windveer in goede staat, geen rot. Ja, zit zelf in t vak maar kan het fysiek niet zelf. Je hebt van mij geen last, kan wel meedenken en weet hoe het hoort.

Dak bedekken met EPDM

Ik wil EPDM aan laten brengen. Het is een plat dak met 2 lichtkoepels, Het dak is ongeveer 6,5 x 4 M. De koepels zijn 1,40 m x 0,95 M. Het betreft een uitbouw.

Groendak aanleggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanleggen van 2 groene daken van respectievelijk 50 m2 en 27 m2.

Plat dak vervangen

Van onze bungalow uit jaren 70 moet het dak vervangen. Totale oppervlakte is 114 m2. Er is een vaste en een elektrische lichtkoepel. Ook willen we een groen dak, sedum.

EPDM op de dakkapel aanbrengen

Ongeveer 7 m2, 320 x 240 cm dakbedekking EPDM op de nieuwe dakkapel monteren met 1 hemelwaterafvoer. Stijger staat opgebouwd. Graag 11 juni komen leggen. Als het weer het toelaat. Offerte met en zonder materiaal graag.

Kraaiennesten verwijderen en vogelwering plaatsen

Wij hebben 16 zonnepalen op het pannendak van onze woning liggen en daar zitten minimaal 2 kraaiennesten onder. Wij willen die laten vervangen en daar vogelwering onder de panelen laten plaatsen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Bitumen schuurdak vervangen

Ik wil graag de bitumen dakbedekking op de schuur vervangen. Er ligt nu grind op het dak, dit wil ik graag terug laten plaatsen na het vervangen van het bituum. Het oude bitumen wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Het betreft een dak met een oppervlak van 7.80 x 3.40 meter. We betrekken de woning in februari 2017.

Vervangen van asbest gofplaten

Vervangen van 5 asbest gofplaten op een schuurtje en afwerking daarna met trespa. Tevens begroting aanvraag voor 9 schuurtjes in ons woonblok. Bij redelijke offerte kan ik een briek uit doen naar de buren of zij in dit project mee willen doen. Van een aantal buren weet ik het wel, maar ik wil graag het hele blok informeren.

Asbest golfplaten vervangen van meerdere schuurtjes

Schuurtje: 5 asbest golfplaten verwijderen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt. We hebben een blok van negen huizen. Wat zou een rapport kosten en wat zijn de kosten van het verwijderen van de asbest golfplaten? Dan ook nieuwe platen monteren en afwerken. Graag individueel en collectief.

Kraaiennest verwijderen en gaas spannen

Kraaiennest definitief verwijderen en onder de dakpannen gaas spannen.

Dakgoten reinigen

Ongeveer twaalf meter goot. Twee onder een kapwoning 6m aan de voor en 6m aan de achterkant. Ik heb een uitschuifladder, maar daar durf ik zelf niet op

Vervuild dakgrind vervangen

Vervangen van vervuild dakgrind: Op het dak van de carport-garage (11.40m x 3.20 m) ligt vervuild dakgrind (zand en onkruid). Ook op het dak van de bijkeuken (2.30 x 2.10 m) ligt vervuild dakgrind. Al het grind verwijderen en afvoeren, dak schoonvegen en schoon nieuw grind met een laagdikte van 3-4 cm aanbrengen (staptegels blijven liggen). Op het achterste gedeelte behoeft geen grind te komen (is nieuwbouw). Het dak ligt op 1e verdiepings niveau.

Dak nieuw te bouwen woning bedekken

Ovh blauw gesmoorde dakpan. Benodigd 4032 pannen incl. leggen. Catalogusbouw. De isolatie is er, alleen panlatten aanbrengen en de dakpannen aanbrengen. Bedankt alvast.

Boeiboorden vernieuwen

Bij schilderwerk heb ik rotte delen ontdekt bij boeiboorden van het platte dak van de aanbouw (ongeveer 3 jaar geleden voorzien van nieuw dak). De dakbedekking is erover heen gespannen. Volgens mij waren de boeiborden eerst geplaatst, daarna het dakleer en vervolgens de daktrim. Afmetingen: 2 rechte stukken van ongeveer 6 meter. De boorden ongeveer 30 cm hoog. Voorkeur hout. Schilderen eventueel in eigen beheer.

Lichtstraat in dak plaatsen

Voor onze nieuw te bouwen boerderij zijn wij op zoek naar 2 lichtstraten die geplaatst kunnen worden het schuine deel van het dak. Het zou fijn zijn als de offerte woensdag 9 oktober bij ons kan zijn. Kunt u ons 2 stuks lichtstraat aanbieden in afmeting 900 * 5000 mm. Deze liggen vlak in een dakhelling van 41 graden. 900 mm zijde is evenwijdig aan muurplaat en nokbalk (geen lessenaar/zadeldak constructie dus) Ivm de lengte mag het raam uit 2 delen bestaan. Kozijnen zonder koudebrug, binnenzijde wit buitenzijde Veluxgrijs Bovenzijde ligt ca 2 meter in het riet en onderzijde ca 3 meter in Oud Hollandse dakpannen. Glas HR++ isolatie/veiligheidsglas.

Lekkage bij schoorsteen

Volgens mij heb ik een probleem met mijn dak rondom de schoorsteen. Ook zit er een vogelnest in mijn schoorsteen. Graag heb ik hulp hierbij. Er liggen wat dakpannen los rondom de schoorsteen. Mogelijk lekkage plek.

dakgoot vervangen

Van een vrijstaande woning een dakgoot vervangen. Deze is nu van zink. Dakgoot hoogte 300 cm, lengte dakgoot 2 x 800 cm.

Dak vernieuwen van schuur

Ik wil mijn dak van de schuur vernieuwen met geisoleerde metalen. Platen in dakpan vrom zwart lengte 27 meter breedte 20.

Dak vernieuwen schuur

Ik wil mijn dak van de schuur vernieuwen met geisoleerde metalen. Platen in dakpan vorm en kleur zwart. Lengte 27 meter met breedte 20. Materialen ook leveren.

Vervangen zinken dakgoten

Vervanging zinken dakgoten bij 2 onder-een-kapwoning. Voor en achter. Lengte totaal 14 meter voor- en 14 meter achterkant. - verwijderen en afvoeren oude zinken goten - bestaande beugels kunnen behouden blijven - leveren en aanbrengen nieuwe goten B44 inclusief tapeind, kopschot en expansie stuk Graag offerte voor 1 twee-onder-eenkapwoning, maar ook een prijs voor mogelijk nog een twee-onder-eenkapwoning, indien deze buren ook mee willen doen (extra korting?).

Renovatie pannendak

Het verwijderen van de pannen en de onderliggende planken (pannen dienen weer opnieuw gebruikt te worden). Het aanbrengen van dakisolatie platen. Het terug leggen van de pannen, en het aanbrengen van de goten. Dak van vrijstaande woning.