Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor rieten dak leggen:

Rieten dak leggen

Wij hebben een vrijstaande woning met een Franse kap van ongeveer 200 m² die is voorzien van asbesthoudende dakleien. Op de voor- en achterzijde zitten dakkapellen. Omdat asbestsanering moet plaatsvinden vóór 2024, zijn we nu al op zoek naar alternatieven voor de dakbedekking. We overwegen om riet te laten leggen. We willen hierover graag in gesprek met rietdekkers om de mogelijkheden te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een offerte.
Onze klant uit Sprundel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rieten dak leggen uit heel Nederland:

Nieuw rieten dak aanbrengen

Nieuw rieten dak tussen de 350m2/400m2 ik zou graag de tekening mee willen sturen voor de juiste berekening en offerte stuur me uw email adres

Volière in tuin bouwen

Ik heb het plan om een voliere in mijn tuin te zetten Ik wil daarop een rieten dak hebben Het gaat over ongeveer 4 m2 Ik maak er over een lengte van 1,80 een afschot van ongeveer 40 graden Het betreft een kwartronde kooi Met een dicht dak van betonplex 12mm dik De balkjes zijn 6,8 x 6,8 cm En zijn 2 meter lang De kooi is 1,80 rond

Nieuwbouw voorzien van rieten dak

Graag zouden wij een indicatie willen ontvangen voor het plaatsen van een rieten dak bij een nog te bouwen woning. Het dakoppervlak is ongeveer 137.5 m2 exclusief dakkapellen. Daarnaast zouden wij ook advies willen ontvangen wat voor onze woning het verstandigste is.

Rieten dak inspecteren en wellicht renoveren

Traditioneel rieten dak, het riet moet worden vervangen. Ik heb zorgen over de constructieve staat van de dakspanten. Ik wil hier een nieuw schroefdak en nieuw riet op leggen. Kunt u beoordelen of de constructie alleen verstevigd moet worden of vervangen? Wat zijn de kosten voor inspectie?

Rieten dak vervangen door kunstriet

Ik wil het rieten dak vervangen door kunstriet en het gaat om circa 65 m2 wat ik wil vervangen in patentriet of novariet of iets anders dat beter is.

Haard en rookkanaal plaatsen voor houtkachel

Wij zouden graag willen genieten van een houtkachel. Maar hebben geen rookkanaal. Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een rookkanaal benedenverdieping 2,5 meter gipsplafond. 1e verdieping ook ongeveer 2,5 meter. 2e verdieping schuine dak. En volgens voorwaarden verzekering moet 1 meter boven nok uit, volledig rieten dak.

Nieuwe ketel installeren

Wij zoeken en loodgieter voor een nieuwe ketel. Onze woning is ongeveer 650 m3 en is een oude boerderij met dubbel glas en een rieten dak.

Rieten dak door pannendak vervangen

Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van een oude rietgedekte stolpboerderij die in slechte staat is. Het 'vierkant' meet 950 x 1050 cm. We hebben nog geen bod gedaan, want willen eerst enkele kosten in kaart brengen. Dat betreft o.a. het vervangen van het huidige rieten dak door een pannendak.

Rieten dak schoonmaken en repareren

Schoonmaken van het riet en tevens gaten repareren. Gaat om ongeveer 250 m2. Dak is goed bereikbaar.

Nieuw dak met pannen aanbrengen

Ik wil mijn rieten dak verwijderen en daarvoor isolatieplaten aanbrengen en dakpannen plaatsen. Het dak is 176 vierkante meter. De schoorstenen dienen verwijderd te worden en er moeten 2 velux dakramen geplaatst worden en 5 doorvoeringen.

Partners

Partners van Casius