Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sleeuwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Sleeuwijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Sleeuwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Sleeuwijk of directe omgeving.

12 klanten uit Sleeuwijk bevelen een bij Casius in Sleeuwijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Sleeuwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, dakreparatie, dak advies voor plaatsing zonnepanelen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Sleeuwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Sleeuwijk:

Dak isoleren

Wij willen ons dak op een vrijstaande woning van 1974 isoleren. De pannen die nu op het dak liggen willen wij graag opnieuw gebruiken. De woning is 12 meter breed en 8 meter diep. Het dak dient van de buitenzijde te worden geïsoleerd.

Zadeldak vervangen

Het zadeldak van mijn 2 onder 1 kap woning dient te worden vervangen. Het gaat alleen om mijn zijde. De woning is ongeveer 6 meter breed en het dakoppervlak ongeveer 40 m2. Graag laten wij het nieuwe dak ook isoleren, de aftimmering doen wij aan de binnenzijde zelf. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 2 meter breed. Ook hier zullen wij de binnenzijde zelf aftimmeren.

Plat dak vervangen op tuinhuis

Graag laat ik de dakbedekking vervangen door bitumen op een tuinhuisje van 3.60 x 3.60 meter.

Dak renoveren

Betreft een 2 onder 1 kap woning die in 1927 gebouwd is. Graag een vrijblijvende offerte voor het aanbrengen van dakisolatie (eventueel dakconstructie hierop aanpassen) en nieuwe dakpannen. Wij hebben graag dat iemand langs komt, aangezien het lastig voor ons te schatten is om hoeveel vierkante meter het gaat.

Pannen vervangen door riet

Het betreft het aanbrengen van een rieten dak in plaats van het bestaande pannendak. Bij voorkeur Nova riet.

Koramic OVH dakpannen aanbrengen

Oude pannen vervangen door nieuwe pannen. Oude pannen afvoeren, nieuwe folie + nieuwe tengels + panlatten ondervorsten/ nokvorsten/ kantpannen/ eindvorsten. Het dakbeschot hoeft niet vervangen te worden. Aanbrengen van nieuwe pannen, Type: Koramic OVH blauw gesmoord. Gaat om 2-onder 1 kap met een totaal oppervlakte van 110 m2. Graag een all in prijs.

Herstellen zinken dakgoot en houtwerk

Hoek van de dakgoot lekt en het houtwerk is verrot. Het hout aan de hoek van de dakgoot is verrot en het zink staat open en zal gesoldeerd moeten worden. Betreft een stuk van circa 30 centimeter.

Dak op woning en garage vernieuwen

Graag zou ik een offerte willen van het vernieuwen van het dak van huis en garage. Het betreft een pannendak. Nieuw beschot, isolatie aanbrengen en nieuwe pannen. Vrijstaande woning, aantal m2 dakoppervlak weet ik niet precies.

Dakgoten en velux kozijn onderhoud

Goten voor- en achtergevel totaal vervangen incl. zink. Ongeveer twee keer zes meter goot. Velux ramen (2) kitten en verven. Alles in eengezinswoning.