Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor alleen leggen van dakpannen:

Alleen leggen van dakpannen

Het gaat om enkel het leggen van de pannen (185 m2) op een lessenaarsdak, bestaande uit 4 vlakdelen. Pannen heb ik zelf aangeschaft. Misschien zijn hier en daar een paar kleine reparaties nodig.
Onze klant uit Sint Willebrord (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor alleen leggen van dakpannen uit heel Nederland:

Voor- en achtertuin laten renoveren

Onze voor en achter tuin willen we graag opknappen. In totaal 60m2. Voortuin alleen betegelen met beton tegels ( zelfde door leggen naar de achter tuin) achtertuin betegelen met dezelfde tegels & een mooie grote plantenbak maken in de midden van de tuin. Bij de schuur een overkapping van hout ( 2,5 meter breedt & 3 meter lang) En in de plantenbak voorzien van mooie planten. Kunt u hier voor ons een globale offerte van maken zodat we een idee krijgen wat de kosten ongv. Zijn?

Egaline afwerkvloer laten leggen

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een egaline vloer te laten leggen. Hier komt geen vloer meer bovenop, er wordt enkel en alleen afgelakt/geschilderd. Het gaat om een ruimte van ongeveer 18 m2. Er moet dus een goede egaline vloer gelegd worden.

Vloer egaliseren, kurk leggen en keuken plaatsen

Voor in onze kleine ruimte van 1,78 bij 4,52 willen we graag een kurkvloer leggen. De vloer zelf is alleen in zulke slechte staat dat wij die eerst moeten laten egaliseren voordat we met de verbouwing van deze kamer aan de slag kunnen. Daarnaast is ook de vraag of de kurkvloer dan gelegd kan worden en of een keuken (zonder aansluitingen voor water) geplaatst kan worden.

Tuintegels leggen

Het leggen van tuintegels van 60 x 60 cm in de achtertuin van 56 m2. Er liggen nu stenen in en een stukje gras. Dit haal ik zelf weg. Het is alleen de bedoeling dat er een beetje nieuw ophoogzand inkomt bij het gras gedeelte. En dat alles opnieuw aangetrokken wordt in verband met verzakkingen.

Siergrind laten leggen

Het laten leggen van siergrind inclusief materiaal en arbeid van 110 m2 trappen en eventueel plinten. Graag aparte prijsindicatie het totale van alles en alleen vloeren zonder plinten.

Dakpannen leggen en verankeren

Betreft het leggen en verankeren van +/_ 5000 dakpannen, het slijpen van 1 kilgoot van 8 m1 en het slijpen van 5 hoekkepers van 8 m1 en het slijpen van 6 velux dakramen. Graag ontvang ik hier 2 offertes voor 1 met alleen randverankering en 1 met dambord verankering. Alle materialen worden door ons geleverd. Ik wacht op uw reactie`

Aanrechtblad verhogen

In verband met het leggen van vloerverwarming en het waterpas maken van de vloer is de vloer in de keuken een stuk hoger geworden en het keukenblad hierdoor te laag. Dit willen we zeker 5 cm laten ophogen. De onderkastjes kunnen in zijn geheel worden verhoogd of alleen het blad. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en krijgen hierin graag advies. De achterwand van de keuken is betegeld. Afhankelijk van de kosten overwegen wij tevens een nieuwe wasbak en kraan zodat zo dat alles in een keer gedaan kan worden.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Het betreft het leggen van bestrating in de achtertuin. Het zullen 2 delen zijn van totaal 40 m2. Daarnaast zal er een oprit bestaat moeten worden, dit is ook ongeveer 40 m2. Er ligt nu aarde wat afgegraven dient te worden en daarna opgevuld met zand. Wij willen de meest onderhoudsvriendelijke en goedkoopste oplossing aandragen, inclusief afwatering en dergelijk. Graag ontvangen wij een offerte voor alleen de aanleg, en een offerte voor de aanleg inclusief stenen.

Vloertegels leggen in een winkelruimte

Ik wil graag vloertegels laten leggen in onze winkelruimte. Het bedraagt een oppervlakte van ongeveer 90 vierkante meter. De klant zorgt ervoor dat de vakmensen alleen maar hoeven te leggen.

Laminaat in het appartement leggen

Ik wil in mijn gehele appartement (woonkamer, slaapkamer, hal en inkoopkast) laminaat laten leggen. Dit is ongeveer 48 vierkante meter. Het oude laminaat is al verwijderd. het gaat hier alleen maar om de arbeid.

Partners

Partners van Casius