Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daksingels vervangen:

Daksingels vervangen

Maat van de dak singels
Onze klant uit Schaijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daksingels vervangen uit heel Nederland:

Dak van tuinhuis vervangen

Ik zoek een partij die het dak kan vervangen van mijn tuinhuis. Het gaat om het demonteren van het oude dak, het afvoeren en een nieuw dak aanbrengen. Op het dak wil ik Douglas planken en nieuwe rode daksingels. Daarnaast moeten er twee deuren recht worden gesteld met nieuwe scharnieren. De dakgoot zal hergebruikt kunnen worden. De blokhut is 250 bij 350 cm en is zeer goed bereikbaar.

Dak vervangen door dakplaten

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten, andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een dak van een vakantiewoning uit de jaren 60. Het huidige dak bestaat uit rietplaten die zijn afgedekt met daksingels. Door de versleten daksingels zijn de rietuiteinden nat geworden en aangetast. Een aangebouwd deel bestaat uit een onderlaag van houtplaten die gedeeltelijk is gaan rotten. De afweging is herstel of vervanging. Indien vervanging dan lijken geïsoleerde platen met EDP bedekking de beste keuze. Het gaat waarschijnlijk om 73 m2.

Shingles van een tuinhuisje vervangen

Ongeveer 15 vierkante meter daksingels vervangen kleur donkergrijs/zwart

Daksingels tuinhuisje vervangen

Het verwijderen en plaatsen van nieuwe dakshingels op een thuishuisje met piramidedak. Afmeting breed 4,5 meter en hoog 2,3 meter en dat 4x.

Dakshingels met lekkage vervangen

Het betreft het vervangen van daksingels in verband met lekkage.

Dakbedekking en daksingels vervangen

De shingels op het dak van ons chalet dienen te worden vervangen. De oppervlakte is 80 m2. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen over de verschillende dakbedekkingen.

Daksingels vervangen op een woonhuis

Ik wil graag de singels van ons woonhuis laten vervangen. Het betreft een gewoon schuin puntdak van 10 meter lang en 4.5 meter breed. 3 dakramen erin. Er zitten nu ook singels op in zwart/grijs en deze zijn stuk en lekken hier en daar. Wij zijn een kleine VVE met 2 woningen. Graag een prijs voor alles, inclusief meenemen oude materialen.

Dakbedekking vervangen op tuinhuis en aanbouw

We hebben een tuinhuisje met een schuurtje als aanbouw, met golfplaten daken en een spaanplaten dakbeschot. Het lekt niet, maar ik wil het beide wel laten vervangen. De oppervlakte van het huisje is 12 m2, dus het dak zal wel 15 m2 zijn. Daar wil ik daksingels hebben. De aanbouw, ongeveer 5 m2, wil ik met lichtdoorlatende dakplaten, polycarbonaat, hebben.

Dak vervangen / vernieuwen

Allo, ik wil offerte over. Platendak 60x240=5x Plank=1,8x14cmBalkjes=50x70m/mgeimpregneerd of blank? Daksingels voor 8m2.

Het gaat om een chalet met een ...

Het gaat om een chalet met een puntdakje, van 36.5 m2 waarbij het dak vervangen moet worden. Er liggen nu daksingels op.Wil bitumen kleur zwart op rol. Als het mogelijk is voor de winter.