Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rosmalen of directe omgeving.

465 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rosmalen:

Isoleren plat dak en dakkapel + groendak

Het gaat om een (koop)tussenwoning met plm 25 m2 platdak (middengedeelte) op het huis en plm 3 m2 plat dak op de dakkapel. Over de breedte van de voorkant en achterkant is het dak afgeschuind met dakpannen (achterkant minus de dakkapel). Bouwjaar huis is 1978 en dakkapel is geplaatst vóór 2005 (jaartal onbekend, maar raamkozijn bestaat uit kunststof en HR++ glas). Graag zou ik het platte dak laten isoleren, dit kan alleen vanaf buiten gebeuren, omdat de binnenzijde dusdanig is afgewerkt dat er niet bij de dakplaten gekomen kan worden. Ik zou er graag ook een groendak op laten plaatsen, vanwege de zonnepanelen die ik ga laten plaatsen. Over de situatie en het beste te gebruiken isolatiemateriaal zou ik graag advies willen ontvangen. Ik woon in een spikkelwijk, de 2 huizen naast mij zijn huurwoningen.

Groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2

Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid een van onze daken van het bedrijfspand te voorzien van groen-dakbedekking. Het gaat om een plat dak. Er liggen kiezels op, maar ik weet niet wat de huidige dakbedekking is. Zou u ons een vrijblijvende offerte kunnen doen toekomen? Het gaat om een plat dak, met een oppervlakte van ca. 3.000 m2. En zou u daarbij kunnen aangeven aan welke voorwaarden het dak moet voldoen voor dit type dakbedekking en wat er aan onderhoud moet worden gedaan?

Platdak met bitumen bedekken en isoleren aan de buitenkant

Voor een aan te kopen pand wil ik graag een kosten indicatie. Betreft 8 x 12 vierkante meter, met een paar obstakels zoals een schoorsteen. De nieuwe bitumen kan op de huidige bedekking. De postcode is van het betreffende pand.

Epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken

Wij willen met 6 gezinnen in onze straat een groen dak aanleggen op onze garage daken. Voor minimaal 4 van de 6 (misschien wel alle) daken is het nodig om ook de bestaande bedekking te laten vervangen door EPDM. In totaal gaat het om 3 daken van ieder ongeveer 6 bij 8 m (3 x 2 geschakelde garages). Graag de oude bekleding afvoeren. Het zijn twee-onder-een-kap-woningen met platte daken uit 1970. De 3 daken verschillen daardoor van elkaar, omdat iedereen in de loop der jaren wat aanpassingen hebben gemaakt. Graag zouden wij willen dat er iemand langskomt om te kijken.

Realiseren van een groen dak

Ik wil bezien of een sedumdak voor ons interessant is. Het gaat om ongeveer 25m2 Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak Momenteel ligt er bitumen op het dak.

Sedumdak plaatsen

Graag we offerte voor het leveren en plaatsen van een sedumdak ongeveer 40 m2.

Totale dakpannen vervangen en alle goten vernieuwen

Wil mijn totale dak met nieuwe pannen laten beleggen, alle dakgoten vernieuwen. Mijn huis heeft over de totale breedte een plat dak van ruim 1 meter diep en wil dit daar een nieuwe mastiek laag op. De afmetingen weet ik niet maar het is een eengezinswoning.

Pannendak vervangen en isoleren

Bestaand pannendak vervangen door nieuwe pannen (sneldekkers beton). Tegelijk het dak isoleren en wel zodanig dat lood van 2 schoorstenen en lood om de dakkapel kan blijven zitten. Betreft 2 onder 1 kap woning. Mogelijk doen de buren mee, anders zodanig afwerken dat in de toekomst de buren alsnog kunnen aanhaken. Ook de nokpannen vervangen en opnieuw aanbrengen. Bij het vervangen wordt samengewerkt met een leverancier van zonnepanelen, waarbij een indaksysteem wordt gebruikt. Het dak is ongeveer 71,5 m2 Graag een gespecificeerde offerte.

Vergroening van de platte daken op ons pleintje (14 huizen)

We willen ons oriënteren op vergroening van de daken, rekening houdend met het feit dat de daken stammen uit 1997. Het gaat om totaal 14 woningen. Hier van zijn er 8 woningen met een dak van 107 m2 en 6 woningen van 147 m2. Er ligt nu bituum op de daken.

Boerderij dak isoleren

Op 1 mei 2019 krijgen wij de sleutel van een wederopstandboerderij uit 1956. Het pannendak dient te worden gerenoveerd. De oude pannen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarna wil ik het dak laten isoleren en nieuwe pannen laten plaatsen. Het dak is 9 meter breed en ongeveer 5 meter lang. Daarbij zou ik graag advies ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Tevens zijn er 2 dakkapellen aanwezig die wij of willen renoveren of vervangen.

Dakpan vastmaken

Na de storm is er een dakpan losgekomen, deze of een nieuwe moet er op. Wij hebben zelf nog een aantal.

Buitenzijde isoleren

Graag willen wij het dak aan de buitenzijde isoleren. Het gaat om een rijtjeshuis van 6.38 meter breed en 8.68 meter diep inclusief muren. De dakhelling is ongeveer 33 graden. Aan de voorzijde hebben wij 6 zonnepanelen bovenop de dakpannen en aan de achterzijde een groot dakkapel van 5,38 x 2,15 meter. Hiervan is het platte dak aan de buitenkant geïsoleerd. De maten zijn bij benadering. De begane grond is aan de achterzijde uitgebouwd.

Dakrenovatie uitvoeren

Het huis heeft een 2 verdiepingen hoog plat betonpannen dak. Het dak moet goed geïsoleerd (buiten) worden, afgewerkt en waterdicht in de aansluiting met de buren. Het gaat om 2 daken, grote dak 7.33 x 5.76 m en klein dakje daarnaast 2.72 x 3.5 m (zijn aangrenzend).

Verschoven dakpan recht leggen

Ik wil graag 1 dakpan laten rechtleggen die verschoven is door de storm. We hebben het zelf al geprobeerd, maar het lukt ons zelf niet. Tevens is er een kapje van een pijpje in de dakgoot gewaaid. Deze zouden we graag terug willen laten plaatsen.

Reparatie PVC plat dak

Wij hebben een schuur/garage met een plat dak van 5 bij 8 meter. Het daktrim is omhoog gekomen waardoor het PVC naar 1 kant is opgeschoven en aan de andere zijde straks gespannen staat. Dit wil ik graag laten repareren. Op dit moment zijn er nog geen lekkages.

Vervanging van een golfplaten dak

Bij de laatste storm is een boom door het dak van onze schuur gegaan. Het asbest wordt gesaneerd maar daarna zal een nieuw dak eventueel geïsoleerd aangebracht moeten worden waarbij ook de dakconstructie nagekeken moet worden. Het betreft ongeveer 45 m2 dak.

Plat dak met EPDM bedekken

Plat dak 9,50m x 2m. 2x afwatering, 1x rookkanal. Daktrim aan drie kanten. Een lange zijde aansluiten aan muur (baksteen/buitenmuur huis)

Onderhoud en aanpassen daktrim

Spanning op schuine helling naar trim. Lossnijden en nieuwe baan aanbrengen. Plusminus 8 meter lengte, het is een plat kunststof dak.

Nieuw dak op het woonhuis aanbrengen

Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een hellend dak met dakkapel van ongeveer 100 m2. De woning komt uit 1956. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd, de daklatten vervangen en nieuwe pannen geplaatst. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het isoleren van het dak.

Overgang van dakgoot naar HWA herstellen

Ik wil namens mijn dochter een offerte aanvragen. Zij heeft een zinken dakgoot en een PVC hemelwaterafvoer. Bij de overgang naar de pijp is er lekkage. We willen dat laten repareren en horen graag vooraf wat daarvoor de kosten zijn.

100 m2 dak renoveren

Het vervangen van 100 m2 dakplaten en pannen. Deze moeten vervangen worden door keramische pannen, graag in overleg met de vakman. Het dak is goed bereikbaar, zit vast aan een aansluitend plat dak. Optioneel met afvoeren van materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Waterschade plat dak verhelpen

We hebben een lekkage bij de afvoer van het water op ons platte dak. Daar zal een zwak punt zitten, verder is er waterschade aan het plafond. Ik heb foto's toegevoegd van het plafond en het platte dak. Hopelijk helpt dit om een inschatting te maken.

Bitumen dak vervangen

Er staat een oude hoekwoning te koop met een flauw zadeldak van ongeveer 40 m² waarop bitumen dakbedekking zit. Ik heb interesse in dat huis maar wil eerst wat prijsindicaties ontvangen van bedrijven voor het isoleren van zo een dak, vervangen van het bitumen en plaatsen van 4 dakramen. Ik denk ook over een groen dak en wil daarvoor ook weten wat de kosten zijn.

Plat dak laten repareren

Wij hebben lekkage in de uitbouw. Het gaat om een platdak van ca 15 m2 (5 x 2,5 mtr) Het lijkt er op dat vooral aan de lange zijde bij het raam en deur de problemen zitten zodra het water blijft staan (door bladeren bij de afvoer)

Oude plat bitumendak vervangen

Oude bitumen plat dak met grind verwijderen en nieuw leggen bij ons en de buren totaal ongeveer 105 m2.