Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Rosmalen of directe omgeving.

448 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, dak vervangen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Rosmalen:

Vergroening van de platte daken op ons pleintje (14 huizen)

We willen ons oriënteren op vergroening van de daken, rekening houdend met het feit dat de daken stammen uit 1997. Het gaat om totaal 14 woningen. Hier van zijn er 8 woningen met een dak van 107 m2 en 6 woningen van 147 m2. Er ligt nu bituum op de daken.

Boerderij dak isoleren

Op 1 mei 2019 krijgen wij de sleutel van een wederopstandboerderij uit 1956. Het pannendak dient te worden gerenoveerd. De oude pannen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarna wil ik het dak laten isoleren en nieuwe pannen laten plaatsen. Het dak is 9 meter breed en ongeveer 5 meter lang. Daarbij zou ik graag advies ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Tevens zijn er 2 dakkapellen aanwezig die wij of willen renoveren of vervangen.

Dakpan vastmaken

Na de storm is er een dakpan losgekomen, deze of een nieuwe moet er op. Wij hebben zelf nog een aantal.

Buitenzijde isoleren

Graag willen wij het dak aan de buitenzijde isoleren. Het gaat om een rijtjeshuis van 6.38 meter breed en 8.68 meter diep inclusief muren. De dakhelling is ongeveer 33 graden. Aan de voorzijde hebben wij 6 zonnepanelen bovenop de dakpannen en aan de achterzijde een groot dakkapel van 5,38 x 2,15 meter. Hiervan is het platte dak aan de buitenkant geïsoleerd. De maten zijn bij benadering. De begane grond is aan de achterzijde uitgebouwd.

Dakrenovatie uitvoeren

Het huis heeft een 2 verdiepingen hoog plat betonpannen dak. Het dak moet goed geïsoleerd (buiten) worden, afgewerkt en waterdicht in de aansluiting met de buren. Het gaat om 2 daken, grote dak 7.33 x 5.76 m en klein dakje daarnaast 2.72 x 3.5 m (zijn aangrenzend).

Verschoven dakpan recht leggen

Ik wil graag 1 dakpan laten rechtleggen die verschoven is door de storm. We hebben het zelf al geprobeerd, maar het lukt ons zelf niet. Tevens is er een kapje van een pijpje in de dakgoot gewaaid. Deze zouden we graag terug willen laten plaatsen.

Reparatie PVC plat dak

Wij hebben een schuur/garage met een plat dak van 5 bij 8 meter. Het daktrim is omhoog gekomen waardoor het PVC naar 1 kant is opgeschoven en aan de andere zijde straks gespannen staat. Dit wil ik graag laten repareren. Op dit moment zijn er nog geen lekkages.

Vervanging van een golfplaten dak

Bij de laatste storm is een boom door het dak van onze schuur gegaan. Het asbest wordt gesaneerd maar daarna zal een nieuw dak eventueel geïsoleerd aangebracht moeten worden waarbij ook de dakconstructie nagekeken moet worden. Het betreft ongeveer 45 m2 dak.

Plat dak met EPDM bedekken

Plat dak 9,50m x 2m. 2x afwatering, 1x rookkanal. Daktrim aan drie kanten. Een lange zijde aansluiten aan muur (baksteen/buitenmuur huis)

Onderhoud en aanpassen daktrim

Spanning op schuine helling naar trim. Lossnijden en nieuwe baan aanbrengen. Plusminus 8 meter lengte, het is een plat kunststof dak.

Nieuw dak op het woonhuis aanbrengen

Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een hellend dak met dakkapel van ongeveer 100 m2. De woning komt uit 1956. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd, de daklatten vervangen en nieuwe pannen geplaatst. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het isoleren van het dak.

Overgang van dakgoot naar HWA herstellen

Ik wil namens mijn dochter een offerte aanvragen. Zij heeft een zinken dakgoot en een PVC hemelwaterafvoer. Bij de overgang naar de pijp is er lekkage. We willen dat laten repareren en horen graag vooraf wat daarvoor de kosten zijn.

100 m2 dak renoveren

Het vervangen van 100 m2 dakplaten en pannen. Deze moeten vervangen worden door keramische pannen, graag in overleg met de vakman. Het dak is goed bereikbaar, zit vast aan een aansluitend plat dak. Optioneel met afvoeren van materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Waterschade plat dak verhelpen

We hebben een lekkage bij de afvoer van het water op ons platte dak. Daar zal een zwak punt zitten, verder is er waterschade aan het plafond. Ik heb foto's toegevoegd van het plafond en het platte dak. Hopelijk helpt dit om een inschatting te maken.

Bitumen dak vervangen

Er staat een oude hoekwoning te koop met een flauw zadeldak van ongeveer 40 m² waarop bitumen dakbedekking zit. Ik heb interesse in dat huis maar wil eerst wat prijsindicaties ontvangen van bedrijven voor het isoleren van zo een dak, vervangen van het bitumen en plaatsen van 4 dakramen. Ik denk ook over een groen dak en wil daarvoor ook weten wat de kosten zijn.

Plat dak laten repareren

Wij hebben lekkage in de uitbouw. Het gaat om een platdak van ca 15 m2 (5 x 2,5 mtr) Het lijkt er op dat vooral aan de lange zijde bij het raam en deur de problemen zitten zodra het water blijft staan (door bladeren bij de afvoer)

Oude plat bitumendak vervangen

Oude bitumen plat dak met grind verwijderen en nieuw leggen bij ons en de buren totaal ongeveer 105 m2.

Dakgoot van zink laten vervangen

Ik wil graag de zinken dakgoot aan de achterkant van het huis laten vervangen. Hij is ongeveer 6 meter lang en hangt op 2 meter hoogte. Verder wil ik de dakgoten voor laten inspecteren. 1 dakgoot hangt hoog, de andere op 2 meter.

Vervangen compleet pannen dak

Graag een globale offerte voor het vervangen van een compleet dak. Dakpannen eraf, nieuwe erop (gewoon betonnen) en informatie over het coaten, eventueel al direct in de prijs opgenomen. Het gaat om een schuin pannendak van 62 m2. Ik denk dat de constructie nog in orde is, graag hier naar laten kijken. Het is een huis uit 1975. Ik hoor het graag. Alvast bedankt.

Polycarbonaat dak op veranda monteren

Ik heb een veranda van 4 x 12 meter en wil hierop sterke polycarbonaat platen. Graag kom ik in contact met een bouwbedrijf. Uitvoering te Rosmalen.

Kunststof schroten aanbrengen

Het betreft het terugplaatsen van kunststof schroten aan binnenzijde van een schuin dak. De hoogte varieert van 2,5 tot 4 meter. De schroten zijn al op maat en moeten alleen teruggeplaatst worden. Totaal gaat het om 2 vlakken van respectievelijk 8 m² en 2 m² groot.

Shingles op het tuinhuisje vervangen

Ik wil graag de shingles op het tuinhuisje vervangen. Het is een zadeldak van 30 m2. Er moeten weer bruine shingles op komen. De dakplaten zijn nog goed, maar het dak is lek. Dus ik wil het op korte termijn vervangen. Ik vraag een scherpe all in prijs, inclusief shingles en montage, compleet van a tot z. Het tuinhuis kan bereikt worden met een trappetje, het is laag en redelijk plat.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Het betreft het vernieuwen van de dakbedekking op een platte uitbouw, ongeveer 75 m2. Het gaat om het opnieuw aanbrengen van een nieuwe bovenlaag, bitumen dakleer, dakleer voorzien van steenslag. Op het bestaande dak is geen grind aangebracht op het dakleer. Bij de offerte dient er wel aangeven te worden wat de dikte en de kwaliteit van het dakleer is.

Plaat polycarbonaat laten vervangen op de serre

Heb een plaat met gaatjes erin na de hagelbui van 30 aug plaat is en meter breed en ongeveer 3. 30 lang . Moet een prijs indicatie hebben voor de verzekering. Wat gaat mij dat kosten als jullie er een plaat af moeten halen en een nieuwe erop leggen, het zijn houten balken waarop een rubberen slap ligt en bovenop een aluminium strip met hout draaibouten waar tussen de 16 mm polycarbonaat zit.

Polycarbonaat dakplaten op de serre vervangen

Vanwege hagelschade graag de kosten voor het verwisselen van 6 polycarbonaat platen Opaal. De afmeting is 350 x 98 x 16 mm met eventueel afdek profielen.