Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak vernieuwen:

Dak vernieuwen

Ik heb 2 platte daken die bedekt zijn met kunststof en grind. Totale oppervlakte is 68 m². Ik wil deze daken vernieuwen want ze zijn al 17 jaar oud. Nu wil ik er kunststof zonder grind op hebben. Graag een offerte.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak vernieuwen uit heel Nederland:

Dak van de stacaravan opnieuw bedekken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van mijn sta caravan dak. We hebben een L shape houten sta caravan met een totale opervlakte van ongeveer 90m2. Het is een bijna plat dak. Er zit nu dakleer op.

Enkele nokverhoging, plaatsen dakkapel en dak laten vernieuwen

Wij willen aan de achterzijde een enkele nokverhoging van muur tot muur: breedte 6 meter x hoogte 1,5 meter. Dit betekent dat de beide kanten van de verhoging in de schoorsteen loopt. Ik hoop dat hier een oplossing voor bedacht kan worden. Zie foto achterzijde huis. Aan de voorzijde willen we een dakkapel van breedte 3 m en hoogte 1,5 m. De vergunningaanvraag willen we graag laten uitbesteden. We willen een casco oplevering, maar wel aan de binnenzijde afgetimmerd met gipsplaten. Stucwerk zou misschien ook kunnen, maar dan later. Dit laat ik nog even open. Leidingen en elektra is niet nodig. Graag een prefab constructie van kunststof. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Het dakbeschot is ook vrij oud en de latten, dit wil ik ook vervangen, samen met de dakpannen. Verder moet er goed geïsoleerd worden. Ik heb voor dit jaar een bouw depot, dus graag oor het einde van het jaar wil ik het gerealiseerd hebben.

Uitbouw renoveren/vernieuwen

Het dak van onze (door de vorige eigenaar zelfgebouwde) aanbouw aan de achterzijde van ons huis lekt op meerdere plaatsen. De aanbouw is circa 6 meter x 3 meter. Het lijkt te zijn opgetrokken uit hout en kunststof panelen. Het geheel ziet er niet erg netjes afgewerkt uit. Graag advies van een aannemer om eventueel huidige zelfbouw te slopen en nieuwe aanbouw te plaatsen (en dan eventueel meteen een van 2 woonlagen). Of (als huidige constructie goed blijkt te zijn) buitenzijde opnieuw bekleden en daklekkage herstellen, al dan niet met een verdieping erop. Het zou fijn zijn als op korte termijn eerst de lekkage verholpen kan worden en de rest in overleg met de vakman.

Polycarbonaat serredak vernieuwen

Wij hebben 25 jaar geleden een serre laten plaatsen. Nu hebben wij wat lekkage aan ons dak van polycarbonaat platen. Ook de rubbers zijn denk ik aan vervanging toe. Tevens streven we naar betere isolatie wat betreft het dak. Het beste zou denk ik zijn om het dak van nieuwe en beter isolerende polycarbonaat platen te voorzien. Het dak bestaat uit 4 platen van 2,45 x 1,00 meter. Zie foto’s. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben en of advies wat we kunnen doen.

Schuurdak vernieuwen en doortrekken naar de woning

Het schuurdak is lek en dient te worden vervangen. Wij willen dit graag gelijk doortrekken naar de woning zodat er een overkapping ontstaat tussen de schuur aan de voorkant van de woning en de woning zelf met als doel uiteindelijk de voordeur te verplaatsen en de hal/entree te vergroten. Afwerking met EPDM. Afmeting: Dak oppervlakte totaal als deze is doorgetrokken naar woning +/- 15 m2

Plat bitumen dak vernieuwen

Het gaat om het vervangen van de 23 jaar oude bitumen dakbedekking van de ca. 25m2 garage. Door een EPDM dakbedekking, waar eventueel een groen dak op gelegd kan worden

Het herstellen van een lekkage en vernieuwen van EPDM dakbedekking

Het gaat om het platte dak (12 m2) van onze veranda, nu al bedekt met EPDM. Na het plaatsen van 2 lichtkoepels (door onszelf) en eigen aanpassingen aan de dakdekking, blijven we last houden van lekkage. Wij willen nu de complete dakdekking vernieuwen.

Bitumen (isolatiedak) uitbouw vernieuwen

Bitumen platte dak van uitbouw vervangen. Liggen momenteel 2 lichtkoepels in (van 1 m2 en van 2,5 m2). De isolatieplaten zijn ooit op het oude bitumen dak gelegd maar nooit afgewerkt met nieuwe bitumen. Men heeft meteen het grind op de isolatieplaten gelegd. Moet er nu dus allemaal af en alles deugdelijk aanleggen/vernieuwen. Gaat om circa 26 a 27 m2 dakoppervlakte.

Dakrenovatie epdm

Dak renovatie en/of vernieuwen inclusief dakgoot (pannendak). Voorkeur voor een dak renovatie bedrijf welke tevens bekend is met epdm daken. Dit ivm een toekomstige vervanging van een bitumen plat dak gedeelte. Gaat om een halve Franse kap.

Dak van aanbouw met TPO bedekken

Het betreft het platte dak van een aanbouw van 6,20 meter x 2,65 meter. In het dak zitten twee lichtkoepels van 1,30 x 1,30 meter. Het dak is nu voorzien van bitumen. Er is een paar keer lekkage geweest wat de reden is voor het vernieuwen van de bedekking. Voorkeur gaat uit naar TPO omdat ik begreep dat dat over de bitumen heen kan. Te bedekken dakoppervlakte is circa 15 a 16m2.

Partners

Partners van Casius