Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor boeiboorden vervangen:

Boeiboorden vervangen

Monteren van kunststof of houten panelen op oude boeiboorden. Circa 30 meter.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden vervangen uit heel Nederland:

Dak vernieuwen

Dakpannen vervangen, asbestdakbeschotverwijderen, isloatie aanbrengen , dakbeschot met panlatten aanbrengen, nieuwe zinken goten en boeiboorden en dekplanken. Schuin dak vrijstaande woning 2 vlakken a 60 m2. 1 velum dakraam aanwezig, schoorsteen op nok en ventilatie afvoer.

Boeiboorden door kunststof boorden vervangen

Rondom de uitbouw op de begane grond moet het boeiboord vervangen worden. In totaal circa 16 meter. 4 meter met een breedte van 10/15 cm 12 meter met een breedte van 30 cm.

Boeiboord bij een plat dak vervangen

Het betreft een woning met plat dak. De houten boeiboorden aan de voor- en achterzijde wil ik graag laten vervangen voor Trespa. De lengte van de boorden zijn 6 meter elk.

Boeiboord repareren

Als gevolg van de storm is een stukje boeiboord inclusief loodslab weggewaaid dat moet zo snel mogelijk hersteld vanwege het open komen liggen van de dakpannen. Aan de andere zijkant van het huis is ook een stuk boeiboord te repareren daar s te zien dat de boeiboorden aan 2 kanten van het huis slecht zijn en vervangen moeten worden ik wil daarvoor overgaan van hout op trespa.

Boeiboorden repareren of vervangen

De boeiboorden van circa 5 meter x 3 meter (2e woonlaag) zijn van slechte kwaliteit en moeten vervangen worden. De boeiborden zijn van hout en moeten weer worden vervangen voor hout. Het gaat om de achterkant van de woning.

Boeiboorden door kunststof vervangen

Houten boeiboorden vervangen door kunststof, gaat om boeiboord boven 1 raam en de kubus vormige deurluifel boven voordeur.

Dakbedekking vervangen en isoleren

Gaat om ongeveer 80m2 op de tweede verdieping waar op sommige plaatsen lekkage is. Oude laag/lagen grind en dakbedekking verwijderen, isoleren en opnieuw bedekken. Ook willen we een nieuw daklicht voor onze toekomstige badkamer (circa 100 x 100 cm en elektrisch te bedienen). Nieuwe daklijsten, boeiboorden en een aantal dakdoorvoeren aanbrengen.

Dak isoleren en eternietplaten verwijderen

Het gaat om een vrijstaande woning uit 1968 met circa 100 m2 dakoppervlak. Het dak bestaat uit eternietplaten met daarop de dakpannen. We willen dit vervangen door isolatieplaten van circa 20 cm. Er moeten dan dus ook boeiboorden en nieuwe dakgoten komen.

Plat dak van schuur renoveren inclusief boeiboord

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van de bekleding op het platte dak van de schuur. De oppervlakte is 10 m2 en ik zou er graag EPDM op laten plaatsen. Daarnaast wil ik ook de boeiboorden laten vervangen door mijn eigen Trespa platen. De vakman zal 2 platen moeten mee leveren daar ik deze te kort kom.

Boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen

Aan de voor en achterzijde moeten de boeiborden en de zijwangen van 2 dakkapellen worden vervangen. De dakkapellen zijn 2 meter breed.

Partners

Partners van Casius