Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Roosendaal of directe omgeving.

727 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het dak van een appartementencomplex vervangen, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, een boerderij dak voorzien van zwarte geïsoleerde dakpanplaten, nieuw dak laten bouwen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Roosendaal:

Loodslabben vervangen onderzijde dakkapel

Wij willen graag de loodslabben laten vervangen aan onderzijde van dakkapel. Is op dit moment erg slordig. Woning is zo aangekocht, willen dat het beeld netter wordt. Foto's van situatie is beschikbaar. Breedte dakkapel is ca. 5,5, meter

Vogelwering aanbrengen onder zonnepanelen

Wij hebben sinds december 2019 een installatie met 18 zonnepanelen. Ze liggen op een hellend dak met pannen in drie rijen van zes panelen. De korte zijde ligt naar boven. De laatste weken hebben we problemen met kauwen die gaan nesten onder de panelen. Uitvoering van het werk op zo kort mogelijke termijn.

Dakbedekking vervangen wss door EPDM en extensief groen dak leggen

Wij willen dakbedekking laten vervangen (plat dak) van ons schuurtje. Het is een metselwerk schuurtje. Dit is de eerste helft, verder willen wij kijken of het mogelijk is om hier een extensief dak willen realiseren. Graag laten wij dan ook een draagkrachtberekening uitvoeren hiervoor, en een offerte ontvangen voor het realiseren van dit groene dak. Waarschijnlijk door EPDM omdat wij graag een extensief groen dak willen. Onze schuur is gekoppeld aan die van de buren en deze willen ook vervangen. De afmeting is 340 cm x 230 cm, totaal 340 x 460 cm

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Ik heb een 4 pans dakraam dat verwijdert moet worden. (zolder) Vervolgens het dak dicht maken.

Dakleer vervangen van dak op schuurtje

Het dakleer van mijn schuurtje heeft losgelaten en is gescheurd door de storm. Ik wil het opnieuw laten bedekken. Het betreft een plat dak van 3 x 4 meter.

Dak rollen op tuinhuis/overkapping monteren

Graag wil ik bitumen/zelfklevende dak rollen laten monteren op het dak van ons tuinhuis/overkapping. Deze zijn door de storm van het dak gewaaid. Afmetingen 8 x 3 meter. Ik haal zelf het resterende materiaal van de daken, het gaat dus om het gehele dak bekleden.

Sedum dak aanbrengen

Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van ons asbest dak door een sedum dak. Ik schat zo'n 150 m2.

Hellend dak van buitenaf isoleren

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het isoleren van het hellende dak van buitenaf. Het huis is gebouwd in 1968. Er zitten al vocht condensplekken op meerdere plaatsen in het hout, dus om verdere houtrot en vochtplekken te voorkomen, is het noodzakelijk dat het dak van buitenaf wordt geïsoleerd. Breedte 6.5 x 3 hoog, de hellingshoek is niet bekend. Het liefst onder de tegels, dit zal dichtgestopt moet worden. Wij krijgen in januari de sleutel, graag laten wij graag iemand langskomen om de situatie in te schatten.

Dakbedekking vernieuwen

Asbest wordt gesaneerd in januari. Steiger is aanwezig en gelijk het dak bedekken middels singels of pannen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Gaat om 90 m2

Lichtkoepel vervangen

Vervangen van de bestaande lichtkoepel op het platdak van de aanbouw lichtkoepel (kunststof kap) is buitenwerks ca. 1,08 X 2,578 m

Lekkage opsporen

Boven de zijmuur zit een dakgoot die lijkt te lekken. Het dak boven de gedeelde muur met het buurhuis heeft ook een lekkage bij grote buien. En in de keuken, die aangebouwd is aan de oorspronkelijke achtermuur, zit een plek die mogelijk van een oude lekkage is geweest, maar die we toch even nagekeken willen hebben.

Nieuw dak realiseren

We hebben een oud huis uit 1934 gekocht en dit willen we de komende maanden gaan verbouwen. Een onderdeel van die verbouwing is een geheel nieuw dak plaatsen en een grote dakkapel in dat nieuwe dak aan een kant. Het dak is ongeveer 13,5 meter en het schuine deel is 3 meter hoog (gemeten aan de binnenkant van het huis). De dakkapel moet ongeveer 10 meter lang worden. We hebben tekeningen laten maken bij een architect over hoe het uiteindelijk moet gaan worden, inclusief het technisch ontwerp met gebruikte materialen. Deze kunnen we uiteraard op verzoek doormailen, en het is ook mogelijk om ter plaatse de situatie te komen bekijken indien gewenst. In het dakkapel willen wij graag dubbelglas. Het oude dak ook verwijderen en afvoeren.

Het vervangen van de dakbedekking van een hoekwoning

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn woning kan renoveren. Momenteel ligt er grind op het dak. Het gaat om een hoekwoning met een dakoppervlakte van 45 m2. Ik wil dit waarschijnlijk laten vervangen door EPDM.

Lekkage tussen dakkapel en leistenen dak verhelpen

Betreft een leistenen dak en dakkapel. Er is een lekkage op de aanhechting tussen het hellende leistenen dak en de dakkapel. 1 Leisteen is gebroken en 1 leisteen ligt niet goed. Onbekend of dit de oorzaak is. Blijkt al langere tijd problemen te geven.

Daksingles vervangen

Mijn dak is bedekt met daksingles en lekt. Ik overweeg de singles te laten vervangen door pannen. De bijlage betreft een constructietekening van onze woning. De singles zijn eerder vervangen en dit betrof 148 m2 onderlaag en singles 42 mtr noksingles en 38 mtr startsingles. Graag ontvang in een offerte hiervoor.

Dak vernieuwen

Ik heb 2 platte daken die bedekt zijn met kunststof en grind. Totale oppervlakte is 68 m². Ik wil deze daken vernieuwen want ze zijn al 17 jaar oud. Nu wil ik er kunststof zonder grind op hebben. Graag een offerte.

Dakbedekking vernieuwen voordat zonnepanelen geplaatst worden

Het betreft een plat dak van ongeveer 60 m2. Omdat wij daar zonnepanelen willen laten plaatsen en de dakbedekking 24 jaar oud is lijkt het ons verstandig dit eerst te laten vernieuwen. Maar dat verneem ik graag van de vakman.

Dak van dakkapel vernieuwen

Het dak van de dakkapel wil ik laten vernieuwen door dakleer. Hierop worden binnenkort zonnepanelen geplaatst. De maat is 5 x 4.40 meter met een inham van 17 x 10 cm. De oppervlakte is 20,3 m2

Schimmelplekken plafond/kozijn slaapkamers achterzijde

Ik wil weten wat de oorzaak van het vochtprobleem is. Ik vermoed dat het probleem in de dakgoot zit maar ik wil dat zeker weten. De volgende stap is dan een eventuele reparatie van de dakgoot.

Dak vervangen

Het gaat om een Franse kap van circa 170 m2. Het gaat om het vervangen van de dakpannen en daklaag onder de dakpannen. Tevens de mogelijkheid om te isoleren.

Dakraam vervangen

Het gaat om een dakraam dat vervangen moet worden. Velux GGL 804 naar een UK04 (nieuwe model blijkbaar) en montage daarvan.

Nieuwe dakconstructie maken

Het gaat om een vrijstaande woning uit 1911 waarvan de houten dak beplating niet meer te redden is als het gevolg van houtworm en boktor. Ook de gordingen en spanten zijn aangetast en moeten worden vervangen. Er moet dus een nieuwe houten dakconstructie worden gemaakt, die we willen afwerken met geïsoleerde dakpanplaten. Dit zal 55 m2 totaal zijn.Daarnaast moeten de goten en de HWA worden vervangen. Dit zal rondom moeten gebeuren en hiervoor willen wij gebruik maken van zinken goten. Tevens moet er een kunststof dakkapel van ongeveer 1.20 meter breed geplaatst worden en afgewerkt. Ten slotte moet er nog een stukje plat dak worden gerenoveerd. Hiervan is namelijk wat dakbedekking opgewaaid en willen we graag weer in orde hebben. Dit zal ongeveer 12 m2 zijn en hier willen wij EPDM laten monteren.

Dakpannen vervangen

Het volgende zal aan het dak moeten worden vervangen: - Weghalen oude dakpannen inclusief panlatten - Plaatsen osb plaaten over het oude dakbeschot (ter versteviging) - Plaatsen waterkerend en dampdicht folie - Plaatsen panlatten en tengels - Plaatsen nieuwe dakpannen inclusief kantpannen en versteviging dakpannen. Afmetingen dak? 45 m2 Keramische dakpannen.

Plat dak bedekken

Op dit moment ligt er op het platte dak bitumen. Er zijn geen lekkages aanwezig. Graag zou ik het dak willen laten isoleren en daarna PVC laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 31.5 m2.

Reparatie pannendak

Ik heb een lekkage aan mijn dak die doorloopt tot in mijn slaapkamer. Ik wil graag dat dit gerepareerd word. Het is een 2 onder 1 kap woning uit 1910.