Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oud Gastel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oud Gastel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oud Gastel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oud Gastel of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oud Gastel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, asbest leien vervangen door kunststof leien, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Oud Gastel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oud Gastel:

Verandadak van dakbedekking voorzien

Ik zoek een dakdekker die mijn veranda met tuinhuis kan voorzien van dakbedekking. Het moet met bitumen, PVC of EPDM worden bedekt, afhankelijk van wat het beste. De totale oppervlakte van het dak is ongeveer 23 m2. Dit alles inclusief regenwater afvoer. Het werk moet plaatsvinden in mijn achtertuin welk per achterom bereikbaar is.

Golfplaten leggen op schuur

Gaarne een vrijblijvende offerte voor het leggen van golfplaten op een dak van een schuur met maat 20 bij 15 m en een dakgoot hoogte van 4, 5 m. Platen zijn aanwezig , en er kan direct aan begonnen worden, zo spoedig mogelijk . Spanten en gordingen zijn al klaar

Goten en overstekken vervangen

Goten en overstekken vervangen door kunstofgoten, ongeveer 65 meter goot en 35 meter overstekken. Ook een dakkapel in kunststof bekleden, huis en garage zijn vrijstaand en hebben beide wolfseinde.

Dak vernieuwen

Wij hebben een vrijstaande woning met Franse kap en een schuur met ene punt dak. De totale dakoppervlakte is 200 m2. De constructie is op een paar planken na in orde. Deze zullen vervangen moeten worden en daarna zal het dak aan de buitenzijde moeten worden geïsoleerd en nieuwe pannen geplaatst. Wij zouden het wel fijn vinden als de constructie goed gecontroleerd word.

Dakpannen en dakgoot renoveren

Ik wil graag de pannen op het dak laten vervangen en de dakgoot. Het dak is ongeveer 55 a 60 m2. Ik wil graag een sneldekker, licht geglazuurd in de kleur zwart. De dakgoten (a 6 meter) moeten vervangen door wederom zink. Graag voor 21 september vanwege het plaatsen van zonnepanelen. De buren hebben aangegeven niet mee te doen.

Nieuw plat dak aanbrengen

Ik wil mijn Pvc plat dak renoveren. Dit gaat compleet met isolatie, dakranden, 2 dak doorvoeren van 80 cm en 3 ontluchtingsdoorvoeren van 100 cm. Afmetingen zijn 100 m2. Het dak is 10 bij 10 meter. Er is 23 meter dakrand en 10 meter lasnaat met de buren (buren hebben een bitumen dakbedekking).

Dakdoorvoer in een bedrijfspand laten plaatsen

In een nieuw bedrijfspand wil ik graag een dakdoorvoer laten plaatsen. Het pand is circa 7 meter hoog (plat dak). Het gaat om luchtafzuiging. Het gaat om een ruimte waar we met PVC lijm gaan werken, die lucht moet afgezogen worden.

Pannenpak renoveren

Graag een offerte voor een dakrenovatie van een twee-onder-een-kap-woning. Het betreft een pannendak. Puntdak met een knik erin, achterste deel is lager. Het dak is ongeveer een meter of 6 breed en loopt aan de voorzijde vanaf bovenkant begane grond naar de nok op circa 5 meter hoogte. Aan de achterzijde loopt het dak naar beneden toe iets verder door en maakt dan een knik en loopt nog een meter of anderhalf a twee door.

Zinken goten vervangen

Vervangen zinken goten van de gehele woning. Het gaat om een grote, vrijstaande woning.

Dak renovatie

Het dak van de schuur van ongeveer 6 x 4 meter is al jaren lek. Dit dient te worden hersteld. Het betreft een schuin dak met pannen. Graag advies: repareren of vernieuwen.

Dak renoveren

schoorsteen verwijderen, vriesnokken vervangen en lood vervangen en dakbedekking zit op een paar plekken los dat verhelpen

Dak opnieuw dekken

Vernieuwing van dakbedekking op het huis. Het is een schuin dak met leien en daarover heen dakleer. Er is momenteel lekkage. Ik weet niet of het hele dak vernieuwd moet worden of dat een deel vernieuwd kan worden. De grootte van het dak weet ik niet precies. Gaat om een vrijstaande woning. Graag komen kijken.

Dakpannen vernieuwen ongeveer 65 ...

Dakpannen vernieuwen ongeveer 65 vierkante meter; gebakken pannen.

Kleine lekkage van platdak. ...

Kleine lekkage van platdak. Waarschijnlijk moet het platte dak opnieuw bekleed worden. Oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Vervangen van bitumeuse dak (golf-) ...

Vervangen van bitumeuse dak (golf-) platen in de nok van pannendak. Hoogte +/- 7mtr. , schuin dak Waarschijnlijk moet houten rachelwerk eronder ook worden vervangen, incl. nokplaten ( 10m1)en windveren (10m1)

Het gaat om 4 ruimtes van 6x13mtr. en 1 ...

Het gaat om 4 ruimtes van 6x13mtr. en 1 van 5x4mtr. Op het ogenblik liggen er asbesthoudende golfplaten op, welke binnenkort door een erkend asbestbedrijf worden verwijderd. De dakhelling is 10gr. naar 1 kant aflopend. De houten dakbalken 75x225 zijn doorgebogen( vermoedelijk te zware belasting) en moeten allen worden vervangen. Hierna opnieuw raamwerk en golfplaten op aanbrengen.

ons circa 65 vierkante meters asbest ...

ons circa 65 vierkante meters asbest leien dak dient vervangen te worden door een ander soort dakbedekking.