Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakkapel repareren:

Dakkapel repareren

De dakkapel lekt (vochtplekken binnen). Volgend jaar ga ik mijn dak renoveren. Om die tijd tot renovatie te overbruggen wens ik een tijdelijke noodoplossing/reparatie met, indien nodig vloeibare dakbedekking. 2x2 meter. Eventueel ook dakkapel voorkant. Te inspecteren.
Onze klant uit Ossendrecht (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel repareren uit heel Nederland:

Daklekkage repareren

Dakpannen dak.... lekkage bij de schoorsteen en aan de andere kant heb ik ook een natte plek op het dak... sinds vandaag ook lekkage op het dakkapel maar die kan ik misschien zelf nog wel verhelpen.... graag een offerte voor de lekkage aan de schuine kant van het dak en de schoorsteen

Daklekkage opsporen en repareren

Ik heb daklekkage en wil dat graag opgespoord en gerepareerd hebben. Aan beide kanten van het dak zit een dakkapel. Het gaat om ongeveer 10 m2 waar de locatie van de lekkage is.

Lekkage dakkapel opsporen en verhelpen

Wij willen onze daklekkage laten opsporen en repareren. Het is waarschijnlijk een lek bij de aanhechting van ons hellende dak en dakkapel. De dakkapel heeft ook een hellend dak en dakpannen. Het regenwater komt nu onder de pannen, de slaapkamer in.

Dakgoten repareren of vernieuwen en overig werk

Wij hebben aan onze woning houten dakgoten met daarin zink. Er is momenteel een kleine lekkage en er zit een deel los. We willen hier graag laten beoordelen of reparatie voldoende is, of dat vervanging beter is. Bij vervanging willen we graag het prijsverschil weten tussen houten en zinken goten. Het betreft een vrijstaande woning. Eventueel willen we ook de houten boeidelen dan gelijk laten vervangen. Dat gaat om in totaal om ongeveer 25 meter, inclusief de dakkapel. We maken graag even een afspraak.

Lekkage verhelpen en dakgoot reinigen

Ik heb op 1 plek in de hoek van het dak zichtbare lekkage. Graag laat ik de lekkage opsporen en repareren. Tevens blijft er op de dakkapel water liggen. Hier zal waarschijnlijk een aantal bladeren in de goot de boosdoener zijn, maar ik laat dit graag controleren en oplossen.

Dakpannen terugplaatsen en lood aanpassen of herstellen

Ik heb een rij dakpannen die los zitten, ik ben bang dat deze met de eerste de beste storm naar beneden komen, ik werd hier op geattendeerd door degene die mijn dakkapel kwam schoonmaken, tevens zag hij een gaatje in het lood van mijn dakkapel en had daar een foto van gemaakt en gaf mij het advies dit te laten repareren of dat deel te vervangen. De dakpannen zijn oranje van kleur.

Daklekkage repareren

Daklekkage op dakkapel, zink veranderen, losse pannen vervangen, schoorsteen onderhoud.

Daklekkage repareren

Er is een lekkage op het platte dak van mijn dakkapel, tweede verdieping, tussenwoning. Het dak is 40 jaar oud, volgens mij is het nog nooit vervangen, de dakkapel loopt door bij de buren. Oppervlak is ongeveer 12 m2.

Dakkapel repareren en boei deels vervangen

Onze dakkapel heeft een aantal rotte panelen die vervangen moeten worden. Een dakkapel van ongeveer 2 meter. Ook de boei aan dezelfde kant van de woning moet deels vervangen worden. Dat is circa 3 meter. Alles van hout, ook weer met hout betimmeren.

Spaanplaat en dakpannen vervangen

Ik wil de spaanplaat vervangen en dakpannen repareren/vervangen. Het huis is van 1955. De nok is 8 meter, de helling 5 meter met een dakkapel.

Partners

Partners van Casius