Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Ossendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Ossendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Ossendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Ossendrecht of directe omgeving.

54 klanten uit Ossendrecht bevelen een bij Casius in Ossendrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Ossendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 60 Asbest daken vervangen, dakpannen vervangen voor riet, nieuw rieten dak, bovenverdieping vervangen, pannendak met asbest in het beschot vernieuwen, ePDM dak met stoeptegels isoleren en vervangen, plaatsen lichtkoepel in betonnen plat dak, pannendak vervangen met rieten kap, dak vervangen met bitumen en isoleren, dak vervangen, dak branden met bitumen, bitumen dak vervangen, woning isoleren, pannendak vervangen en dak gelijk isoleren, dakbedekking vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Ossendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Ossendrecht:

Dakpannen vervangen, dak isoleren en zonnepanelen plaatsen

Ik krijg 3 november de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik zoek iemand die de oude dakpannen kan vervangen. Daarbij wil ik gelijk het dak laten isoleren en zonnepanelen laten plaatsen. De totale oppervlakte is ca. 170 m2.

Dak vernieuwen van een twee-onder-een-kap woning

Het dak is 8.7 x 6.8 meter. Op de achterkant van het dak zit een dakkapel. Bijgebouw (keuken en bijkeuken) heeft een dak van 6.48 x 2.9 meter. Het hout, de latten en pannen moeten vervangen worden. De pannen moeten in het oranje rood. Het betreft een 2 onder 1 kap, waarvan de buren niet mee doen.

Dak reinigen en coaten

Ik heb een semiebungalow voorzien van betonnen dakpannen, oppervlakte ongeveer 200 m2. De pannen zijn groen en op de naden zit mos. Ik wil graag weten tegen welke prijs u deze kunt reinigen en coaten.

Vernieuwen van een plat dak

Het compleet vervangen van het platte dak inclusief dakisolatie. Het dak is 40 m2.

Lekkage dakkapel noodreparatie aanbrengen

De dakkapel lekt (vochtplekken binnen). Volgend jaar ga ik mijn dak renoveren. Om die tijd tot renovatie te overbruggen wens ik een tijdelijke noodoplossing/reparatie met, indien nodig vloeibare dakbedekking. De dakkapel is 2 x 2 meter. Eventueel is ook de dakkapel aan de voorkant te inspecteren.

EPDM dakbedekking en isolatie op een plat dak

Op dit moment wordt onze aanbouw gebouwd met een plat dak van ongeveer 7,5 m². We willen hierop PIR isolatieplaat van 2 of 3 cm dik en daarop EPDM dakbedekking. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We willen garantie op de werkzaamheden.

Dak inspecteren en renoveren

Voordat ik ga renoveren of verbouwen wil ik graag een dak inspectie laten uitvoeren. Het dak is c.a. 200 m2. Wat ik zelf in ieder geval al kan zien is dat er een paar dakpannen zijn die scheuren. Nu wil ik graag weten of ik alleen de dakpannen moet vervangen of dat er meer moet gebeuren. Voor de duidelijkheid, het gaat om een klus in Ossendrecht dit ligt in de buurt bij Bergen op Zoom.

Dak vervangen op een oud vrijstaand huisje

Wij overwegen om een oud vrijstaand huisje uit bouwjaar 1900 te gaan kopen. We hebben het al bezichtigd en willen nu ons bod bepalen. Vermoedelijk moet het totale dak van ongeveer 100 m² worden vervangen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor het vervangen van de gehele kap en plaatsen van een nieuwe kap met oranje kleipannen. Het gaat niet om een opgave op 1000 euro nauwkeurig maar ik ontvang graag een reële indicatie zodat ik kan bekijken of dit financieel haalbaar is.

Bitumen op het platte dak vervangen

Vervangen bitumen platdak van keuken/bijkeuken en gedeelte woonkamer dit is +/- 48 m2. Er is nu last van lekkage. Vermoedelijk is het afschot niet geheel juist.

Dakleer verwijderen en EDPM aanbrengen

Oude dak verwijderen daarna leggen van 30,38 m2. Op plat garagedak.

Coating op de dakgoot aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het coaten van de dakgoot. De goten aan de voor- en achterzijde van de woning is in totaal 12 meter lang.

Dakgoot repareren of vervangen

Mijn dakgoot lekt. Het gaat om een lengte van 7 meter. Graag reparatie of vervanging van de dakgoot! Mijn buurman zegt namelijk dat er een enorme straal uit loopt bij regen. De ruimte is zeer toegankelijk.

Dakisolatie en dakrenovatie

Ik wil mijn dak laten isoleren en eventueel met daarbij een dakrenovatie. Graag maak ik met u een afspraak en laat ik mij adviseren. Het is een semi-bungalow met een pannendak. De woning is ongeveer 14 x 8 meter.

Vervangen dakgoot

Vervangen van een in beugels gemonteerde dakgoot +_ 8m lang op een hoogte van +_ 3,5 meter. Zinken dakgoot.

Vervangen bestaand pannendak.

Vervangen bestaand pannendak.