Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor golfplaten dak op paardenstal vernieuwen:

Golfplaten dak op paardenstal vernieuwen

Ik zou graag de oude dakplaten (geen asbest) van een paardenstal willen vervangen, ivm stormschade, voor nieuwe golfplaten. Afmeting van de stal is 12 x 6 meter deels cementvezel deels lichtdoorlatend. Tevens moet 1 spaanplaat onderplaat worden vervangen. In plaats van golfplaat mag de nieuwe plaat ook een stalen pannenplaat zijn.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten dak op paardenstal vernieuwen uit heel Nederland:

Nieuwe dak op schuur en overkapping

Onze schuur en overkapping zijn lek. Er liggen nu golfplaten of die doorgezakt zijn. Oftewel er moet een nieuwe dak op. Liefst epdm. Er zit geen dakbeschot in de schuur. Onder de overkapping moet ook nieuwe dakbeschot. Ook nieuwe liggers en staanders. Overkapping is ongeveer 3.20 bij 3.70 en de schuur 4.70 bij 3.50. Graag ben ik benieuwd naar de kosten hiervoor.

Schuindak maken op bestaande schuur

Mijn schuur heeft een plat dak van 5,25 x 2,75 meter. Moet een schuin aflopend dak worden met golfplaten o.i.d. Naar mijn idee zouden er wat balken op het platte dak kunnen komen en daar de golfplaten opkomen. Achter de schuur graag een goot aanbrengen.

Dak isoleren

voorhuis: isolatieplaten 5 meter lang en 11 meter breed, op dicht afgetimmerd dak.met dakpannen (per zijde, 2x) stal (wordt woondeel): isolatieplaten 10 meter lang en 10 meter breed, op open dakframe met dakpannen (per zijde, 2x) schuur (wordt woondeel): isolatieplaten 10 meter lang en 12 meter breed, op een open dakframe met golfplaten (enkele zijde, 1x).

Asbest golfplaten verwijderen

Heb een oude vee stalling van 10 bij 10 meter die ik wil slopen. Het dak van asbest zal door een vakman verwijdert moeten worden. Hier zal ook een rapport van moeten worden gemaakt i.v.m. de sloop vergunning. Wie kan me een passend voorstel doen? Het is een vrijstaande veestalling achter een boerderij.

Dak van asbesthoudende golfplaten repareren

Door een storm is er een gat in het dak van onze loods gekomen. Er liggen asbest golfplaten op het dak, maar wij gaan dit dak nog niet vervangen. Kan dit met andere golfplaten gerepareerd worden? belangrijk is dat de golfplaten op de oude passen, maar natuurlijk wel van een ander materiaal. Het is nu zolang met platen en zeil gedicht, maar de verzekering wil dat het goed gerepareerd wordt. Graag een offerte hiervan. Het gat is ongeveer 3 x 4 meter. Bij het dak is makkelijk te komen, de zijkant is geheel vrij.

Afdakje in tuin maken

Ik wil een schuin afdakje in de tuin om spullen onder te zetten. Achterkant tegen hek aan voor versteviging bij storm. Een zijkant muur, andere kant zit een tuindeur. Lengte 1,95 m , diepte 1,50 m, hoogste laagste punt 1,80 m. Dak graag met doorzichtige golfplaten afmaken.

Asbest golfplaten vervangen door geïsoleerde golfplaten

Gaarne 150 m2 golfplaten dak van ons huis vervangen. Ik heb nog geen rapport.

Garage laten verbouwen tot schuur met veranda

Ik wil graag mijn garage ombouwen tot schuur inclusief veranda. Garage is ongeveer 52 m2 beton segment wand en golfplaten dak. Gaat ongeveer 10/15m2 grond ernaast wat we erbij willen betrekken. Bouwtekening graag in de offerte opnemen, afvoeren van het oude materiaal ook.

Golfplaten dak repareren van nissen hutten

Wij hebben drie grote nissen hutten op een productie locatie. De golfplaten daken zijn erg slecht en zouden hersteld moeten worden. Het gaat om 100 m2 per dak.

Asbest golfplaten vervangen door geïsoleerde golfplaten

Ik zoek een asbestsaneerder die de huidige asbesthoudende golfplaten kan verwijderen en afvoeren en direct vervangen door een nieuw dak bestaand uit geïsoleerde golfplaten (sandwichplaten). Het dak is tussen de 35 en 40 m2 groot. De schuur is enkel-vloers.

Partners

Partners van Casius