Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkage verhelpen:

Lekkage verhelpen

Het dakluik van mijn serre lekt rondom. Het is een dakraam van ongeveer 50 x 60 cm. Lijkt mij dat dit gewoon verholpen kan worden met een nieuwe tochtstrip en anders wellicht vervangen. Locatie is goed bereikbaar. Materialen laat ik aan de vakman over.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage verhelpen uit heel Nederland:

Dakinspectie uitvoeren en lekkage plat dak verhelpen

Wij willen het platte dak van onze uitbouw (circa 20m2) laten inspecteren. Tevens willen wij de vastgestelde lekkage laten verhelpen.

Vervolgschade lekkage schuin dak verhelpen

, ik heb lekkage bij mijn dakraam schuine dak en bij regen loopt de water naar binne ,muur is gestuct je ziet vlekken erop en de dakraam is aan het rotte in een hoek, plint beschadigd en mischien wel meer maar ben geen expert daarin graag zoek ik iemand regio Zuid holland om een offerte te laten maken wat de kosten zijn voor het vervolg schade dat ik die kan verhalen bij de verzekering en laten maken .

Lekkage boven kantelraam verhelpen

Bij fikse buien waait het water waarschijnlijk onder de dakpannen, waardoor er water boven het kantelraam, bij het hout, naar beneden komt. We zijn eigenaar van het huis en wonen in China. Telefoonnummer is van de huurders.

Lekkage verhelpen en douche verbouwen

We zoeken een partij die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om nieuw tegelwerk, alles waterdicht maken, het stucen van één wand en het plaatsen van een nieuwe douchecabine. We zoeken een partij die vrijblijvend langs kan komen.

Lekkage op zolder verhelpen

Bij hevige regenval komt er wat water langs de afvoerbuis van de cv ketel op zolder binnen, er is dus waarschijnlijk een stukje lood los. Je kan nu vanuit de zolder licht zien via de afvoerbuis. U moet dus het dak op om het weer waterdicht te maken. Tevens hebben we last van een kraaiennest, misschien kunt u deze ook gelijk verwijderen? Het kraaiennest zit onder de laagste dakpan in een hoek.

Dakherstelling en vernieuwing bij een VVE-complex

Ik ben op zoek naar een dakdekker die op korte termijn het loodwerk van twee schoorstenen kan vervangen en bij het kozijn houtrot kan verhelpen. Dit komt door lekkage wat ook gerepareerd moet worden. Het werk moet plaatsvinden op de 5e etage, maar is wel goed bereikbaar.

Lekkage bij Velux dakramen verhelpen

Bij harde regen, lekt het bij de veluxdakramen. Bij 1 raam extreem. De woning is 9 jaar oud. Het betreft dakramen in een schuin dak

Vijverlekkage verhelpen

Onze vijver heeft te maken met een lekkage, hiervoor zoek ik een vakman. Werkzaamheden zijn: vijver leeghalen, lek samen zoeken en dichten. Vijver is 4 x 4 meter en 1 meter diep. Goed bereikbaar.

Lekkage glazen serre verhelpen

Bij hevige regen komt er water aan de binnenkant van mijn glazen serre. Ik denk dat het om één lekkage gaat, maar dat zal gecontroleerd moeten worden. De serre heeft een oppervlakte van ongeveer 15 m2.

Lekkage bij de dakdoorvoer verhelpen

Ik heb lekkage in het dak door de dakdoorvoer van de combiketel. Het is een schuin dak met pannen op een laag flatgebouw. Ik wil graag dat dit wordt gerepareerd.

Partners

Partners van Casius