Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oss of directe omgeving.

366 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen van dakpannen en goot, en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oss:

Schuurdak ombouwen tot sedumdak

Het is het dak van onze schuur, dus ik vraag mij allereerst af of ons huidige daksysteem sterk genoeg is voor een sedumdak. De hellingsgraad is ongeveer 40 (dus best steil). Het gaat om 1 kant. Momenteel liggen er dakpannen op. Geschatte maat 2,5 m x 7 m. Graag ontvang ik een offerte.

Compleet nieuw dak op nieuwbouwwoning

Huis is 15 x 9 meter. Er moet een compleet nieuw dak op komen (dakpannen). Er komen ook 6 dak kapellen op, en deze moeten ook bedekt worden. Ik ontvang graag een offerte.

Plat dak isoleren

Plat dak bitumen uit 2016. woning zelf is uit 1921. Wil zonnepanelen laten plaatsen, maar met het oog op de toekomst eerst isoleren. Spouwmuur is al geïsoleerd. Het dak is 65 m2.

Golfplaten dak op paardenstal vernieuwen

Ik zou graag de oude dakplaten (geen asbest) van een paardenstal willen vervangen, ivm stormschade, voor nieuwe golfplaten. Afmeting van de stal is 12 x 6 meter deels cementvezel deels lichtdoorlatend. Tevens moet 1 spaanplaat onderplaat worden vervangen. In plaats van golfplaat mag de nieuwe plaat ook een stalen pannenplaat zijn.

Dak isoleren tegen geluid

In de slaapkamer hebben wij een groot schuin dak. Dit dak is al voor warmte geïsoleerd met PIR-platen. We willen ook graag geluidsisolatie aanbrengen. We horen namelijk erg veel geluid vanaf de straatkant. We begrijpen dat het nooit helemaal stil zal worden, maar we horen nu alles. We zijn opzoek naar de diverse oplossingen. Het dak is 20 m2.

Isolatie met groen dak

Graag offerte van isolatie met groen dak (sedum) daar overheen. Huis heeft plat dak en bestaat uit split level. Plat dak bestaat uit +- 30 en 15m2, totaal 45m2. Dak is 10 jaar geleden opnieuw bedekt maar isolatie is onbekend.

Een plat dak isoleren

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die het platte dak van mijn woning kan isoleren. De huidige ondergrond bestaat uit een bitumen dak met grind. Het platte dak van mijn woning is 75 m2. Echter willen de buren ook gebruik maken van deze dienst, dus dan wordt het 150 m2. We willen dat het dat geïsoleerd wordt en vervolgens wordt bedekt met EPDM. Het dak bevindt zich boven de eerste verdieping.

Dak goed isoleren

Begin november zal ik de sleutel krijgen van een nieuwe woning. In 2002 is er nieuw bituum gelegd op het platte dak van de lage bungalow. Echter is de isolatie beperkt. Ik laat mij graag adviseren door de vakman hoe dit zo goed mogelijk te laten isoleren en welke materialen, PVC, Resitrix, Rhepano, hiervoor het beste zijn. De oppervlakte is ongeveer 150 m2.

Lekkage verhelpen

Het dakluik van mijn serre lekt rondom. Het is een dakraam van ongeveer 50 x 60 cm. Lijkt mij dat dit gewoon verholpen kan worden met een nieuwe tochtstrip en anders wellicht vervangen. Locatie is goed bereikbaar. Materialen laat ik aan de vakman over.

Lichtkoepel op een plat dak aanbrengen

We willen in de badkamer op het dak een lichtkoepel aanbrengen. Het is een plat dak, maar wel een ondergrond van beton, 35 cm dik. Dat zou begin volgende maand gerealiseerd moeten worden. Afmetingen koepel 90 x 90 cm, dubbelwandig. Dak is goed toegankelijk.

Dakpannen recht leggen

Ik heb 3 dakpannen onder de schoorsteen die zijn verschoven waardoor t nu lekt op zolder. Tevens heb ik ook 1 dakpan die gebroken is aan de voorkant. Mijn huis is een hoekhuis van een 3 onder 1 kap uit +/- 1930, wie kan mij helpen met t in orde maken van mijn dak.

Plat dak bedekken

Een plat dak bedekken met EPDM. Oppervlakte 30 vierkante meter. Omtrek 24 meter. Afzetten met knelstrippen. 2 buitenhoeken. 2 onderuitlopen regenafvoer. Voor verdere afwerking bedekken met 48 zakken van 25 kg dakgrind. Er hoeft geen oude bedekking verwijderd te worden. Er liggen iets van schuimplastic onder tegels. In ieder de tegels afvoeren.

Complete dakrenovatie

Verwijderen oude dak, vervangen houtplaten, isolatie, en nieuw wortelwerend doek... het gaat om 50 m2. Plat dak en is bereikbaar via het dak van het naastgelegen schuurtje.

Dak met EPDM laten renoveren

Renovatie licht hellend dak met pvc met EPDM 9,1 x 6 m met dak doorvoeren voor afzuiging, houtkachelpijp en 2 waterafvoeren.

Betonnen nokvorsten vervangen

Wij wonen in een hoekwoning met een pannendak met betonpannen. We overwegen om de nokvorsten te laten vervangen. Het gaat om 6 meter inclusief 1 eindpan. We horen graag wat hiervan de kosten zijn.

Dakpannen vervangen door nieuwe keramische dakpannen

Wij willen de dakpannen laten vervangen door nieuwe keramische dakpannen. Het gaat om ongeveer 90 m2 op 4 zijden van een vrijstaand huis. In één zijde zit een dakkapel en in een andere zijde zit een dakraam. De andere 2 zijden hebben geen obstakels.

Plat dak bedekken

Door ouderdom is de conditie van de huidige dakbedekking op het dak (A) dusdanig slecht en aangetast. We gaan uit van het leveren en aanbrengen van een nieuwe dakbedekking en een renovatie van dakrand tot dakrand. Hoogte huis 6 meter en oppervlakte is 210 m2, op dit moment ligt er een laag bitumen met daar onder een houten constructie. Er ligt nu grind over het gehele dak, graag apart noemen wat de kosten zijn om dit weg te halen. Graag ontvang ik een offerte.

Dakgoot repareren of vervangen

Ik zoek iemand om mijn dakgoot te repareren of eventueel te vervangen indien nodig. Graag zou ik hiervoor eerst een offerte aanvragen

Bitumen op carport repareren

Wij hebben waarschijnlijk op 1 plek lekkage aan de dakbedekking van onze carport. De oppervlakte van de carport is ongeveer 25 m2 en er ligt een bitumen laat overheen. Graag willen wij dat u vooraf komt kijken, zodat wij indien het tot opdracht komt duidelijke afspraken kunnen maken.

Dak op de garage vervangen

Het (platte) dak van mijn garage moet vervangen worden. Hij lekt al aan één zijde. Ook moet de aftimmering (3 zijden) vervangen worden. Het is een garage die gekoppeld is met de buren. Het dak is circa 4 x 7 meter.

Dakgoot en boeideel aanpassen of vernieuwen

Wij hebben aan de achterzijde van onze woning een kunststof schuifpui. Er zit boven de pui een houten boeideel met daarop een dakgoot gemonteerd. De dakgoot zit heel strak op het boeideel, waardoor er geen luchtcirculatie plaatsvindt en het schilderwerk constant nat blijft na regenval. Ik wil de situatie graag even laten beoordelen en de dakgoot laten aanpassen of anders laten monteren. De staat van het boeideel moet ook even worden bekeken, mogelijk moet dat worden vernieuwd. Het gaat om een lengte van ongeveer 6 meter, op de begane grond. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Regenpijp repareren of vervangen

Ik heb een lekkage aan een regenpijp. Deze moet gerepareerd of vervangen worden. Het is een regenpijp die is later aangezet, bij lasnaad zit nu een lek. Het is een zinken regenpijp. De regenpijp zit op ongeveer 2 meter hoogte.

Dakkapel plaatsen in een rieten dak

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een dubbele dakkapel in een rieten dak. Een bezoek op locatie is mogelijk en gewenst om zo de mogelijkheden en wensen samen te kunnen doorspreken. Er is nog geen dakkapel aanwezig, dus het rieten dak zal geopend moeten worden.

Dakpannen laten vervangen

Ik wil een prijs indicatie hebben wat de kosten zijn van het vervangen van dakpannen die er al 35 jaar op liggen, graag een m2 prijs

Golfplaten met asbest vervangen

Op mijn schuur zitten asbest golfplaten en ik wil deze laten vervangen. Dit mag met golfplaten of met dakpanplaten zolang het maar niet lichtdoorlatend is. Het schuurdak is 12,5 meter lang en 5 meter breed. Het is een spits dak met aan iedere kant 3 meter lange golfplaten. Een zijkant is moeilijk bereikbaar in verband met de schuur van de buren die er strak tegenaan staat (door de goot lopen). De voorzijde is goed bereikbaar (oprit), andere zijkant is bereikbaar via het dak van de carport (over de hele lengte van de schuur, wel makkelijker werkhoogte) en de achterzijde is wel bereikbaar, maar niet met auto/aanhanger. Het dak heeft een draagconstructie van houten balken. Graag ontvang ik een offerte.