Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oosterhout of directe omgeving.

652 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, dakpannen vervangen van vrijstaand huis, complete dakvernieuwing, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oosterhout:

Lekkage bij de lichtstraat herstellen

Sinds deze zomer hebben we een kleine lekkage binnen aan 1 balk van een lichtstraat. Graag advies, opsporen van de oorzaak van de lekkage en repareren. Lichtstraat is ongeveer 7 jaar oud. De lekkage zit bij de derde balk, maar we hebben geen idee waar het vandaan komt. De lichtstraat is ongeveer 6 x 1,20 meter en is aan twee kanten gelast. Het zit in een aanbouw die ongeveer 3 meter hoog is. Graag ontvang ik een offerte.

Houten ombouw dakgoot vervangen voor kunststof

Ik wil graag mijn oude ombouw dakgoot vervangen met een kunststof ombouw. Voor-en achterzijde huis 2 bij 5 meter. Ook klein stukje hoekje om en 2 x op maat maken ivm rolluik/zonnewering. Oude materiaal zal moeten worden afgevoerd door de vakman.

Dak van carport vervangen

Wij willen een platdak met bitumen bedekking op de carport laten vervangen door EPDM. Afmetingen 980 cm bij 365 cm. Gelijktijdig willen wij de boeiborden rondom laten vervangen. Het gaat om 19,6 meter boeiboord. Graag een kunststof boeiboord.

Lekkage plat dak van aanbouw verhelpen

Ik heb een lekkage op mijn platte dak. Waarschijnlijk op de naad van bitumen. De oppervlakte is circa 20 m2, en is makkelijk bereikbaar (aanbouw).

Het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat

Ik zoek een aannemer die herstel kan uitvoeren aan kozijnen, een lichtstraat, het dak van een uitbouw en stucwerk. We hebben een uitbouw, schuin dak met over de volle breedte een lichtstraat, dit betreft 690 cm breed en 75 cm diep. We hebben lekkage/vochtproblemen bij de lichtstraat waardoor 1 balk rot is. We twijfelen over herstellen of nieuwe lichtstraat plaatsen. Ook de 2 kozijnen op de 1e verdieping die grenzen aan de lichtstraat zullen vervangen moeten worden. Dit werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van een tussenwoning.

Asbest golfplaten dak vervangen

Op het dak van ons zomerhuisje, circa 40 m2, liggen asbest golfplaten. Die willen we laten vervangen door rode, geïsoleerde dakpanplaten. Ik wil mij graag laten informeren over de vervolgstappen, meldpunt en een eventueel rapport.

EPDM dak vervangen

Ik wil mijn dak vervangen van 22 m2. Het gaat om een 2 onder 1 kap epdm dak.

Losse dakpan direct onder nokvorst

Ik wil een losse dakpan die direct onder de nokvorst ligt recht laten zetten. Ook moeten alle nokvorsten over een lengte van 6 meter worden gecontroleerd omdat ik denk dat de dakpannen daaronder ook los zitten.

Golfplaten dak op de schuur vernieuwen

Golfplaten dak op de schuur vernieuwen, de afmetingen ongeveer 400 m2.

Nokvorsten met flexim aansmeren

Ik wil graag de nokvorsten aan laten smeren om lekkage en losgaan te voorkomen. Het gaat om om en nabij de 10 meter.

Nokpannen vastleggen

Het vastleggen van de nokpannen. Ongeveer 6 meter. Het betreft een middenwoning uit het jaar 1976.

Dakoverstek en boeiboorden vervangen

Wij willen graag de houten betimmering bij ons overstek dak van het huis laten vervangen door Trespa/boeiboord RAL 9010. Bij elkaar ongeveer 50 a 60 strekkende meters.

Vogelnest verwijderen onder dakpannen en gat dichten

Elk jaar weer heb ik een vogelnest onder de dakpannen zitten. Dit wil ik dit jaar graag voor zijn en het dak laten dichten. We hebben een hoekwoning. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor deze reparatie.

Hellend dak isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 75 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ik weet het niet. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij willen het dak isoleren, exclusief het dakkapel. Vervolgens moeten er nieuwe pannen geplaatst worden.

Plat dak renoveren en isoleren

Het betreft het aanbrengen van een EPDM, bitumen of roofing dak, inclusief isolatie op een nog te bouwen aanbouw van 35 m2. Het plan is per april te starten met deze klus. Graag uw expertise en een daarbij passende offerte.

Nieuwe dakpannen leggen

Het schuine dak van onze 2 onder 1 kap woning is ongeveer 85 m2 groot. Er liggen nu sneldekpannen op die verwijderd moeten worden. Hierna zal er een dampwerende folie geplaatst moeten worden en nieuwe pannen.

Van een pannen dak een rieten dak maken

Ik heb een oud huis aangeschaft met een rieten onderdak met daarboven pannen. Ik wil dat verwijderd hebben en een dichte rieten kap erop geplaatst hebben. Het dak is 60 m2 en er zit een dakkapel op die niet gedekt hoeft te worden. Ook zijn er twee schoorstenen op de hoeken. 1 schoorsteen zit er al op en de andere moet erop gezet worden.

Pannendak vervangen bij een 2 onder 1 kap woning

Klant wenst het pannendak van een 2 onder 1 kap woning te laten vervangen. Mogelijk, bij een interessante aanbieding, hebben de buren ook interesse. Klant wenst de sneldakpannen te laten vervangen door betonnen dakpannen. Ook dient er dakisolatie aangebracht te worden. De dakplaten en het dakbeschot zijn van goede kwaliteit en hoeven niet vervangen te worden. Afmeting van het pannendak is 85 m2. In het dak zit 1 dakkapel, 1 Velux dakraam. De woning en het dak zijn rondom goed bereikbaar. Het dak begint vanaf de 2e verdieping.

Daklekkage laten herstellen

Ik heb een natte binnenmuur, een paar meter onder de schoorsteen. Op de plek lopen geen water- of verwarmingsleidingen en ben zelf al op het dak geweest maar niets kunnen zien aan dakpannen of dak lood. Op de meters tussen de natte plek en de schoorsteen is een deel van de muur afgetimmerd dus niet 1-2-3 te bekijken, maar vermoeden bestaat dat het daar ook nat zal zijn. Gelieve contact op te nemen om een schade vaststelling voor de verzekeringsmaatschappij. Hierna zal het werk door de vakman uitgevoerd moeten worden.

Dakpannen en dakraam vernieuwen

Ik wil de dakpannen vernieuwen van het huis. Het gaat om de voor en achter en een nieuw dakraam moet ook geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Zinken dakgoot repareren

Een bestaande zinken dakgoot aan de achterzijde van een 2-onder 1 kap woning lekt op een naad. Goot is meer dan 20 meter lang. Ik zou graag willen weten wat de kosten en mogelijkheden zijn van het plaatsen vaan expansiestuk op deze naad. Goothoogte is c.a. 2,5 meter.

Betonnen door keramische dakpannen vervangen

De oude betonnen dakpannen op onze vrijstaande woning willen wij laten vervangen door zwarte keramische dakpannen met glazuur. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 en de woning is rondom goed bereikbaar.

Extra afvoer in zinken dakgoot maken

Aan de achterzijde van ons huis bevindt zich een dakgoot waarbij de afvoer bij de buren zit. Wij willen nu graag een extra afvoer laten maken in het midden van deze dakgoot. Deze afvoer moet uitkomen op ons platte keukendak. De afvoerpijp zal dan rond 2.50 meter zijn. Uitvoering graag zo spoedig mogelijk.

Dakrenovatie of -vervanging

Ik wil dat mijn dak wordt gerenoveerd. Het dakbeschot is niet sterk, hierdoor zakt het pannendak aan de zijkant in. Deze moet versterkt of vervangen worden. Het huis komt uit 1915. De isolatie is van riet. Ik wil een geheel nieuw dak waarvan de afmeting 140 vierkante meter is.

Hoek van de dakgoot repareren

De hoek van de Trespa dakgootbekleding is los geraakt.