Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbest verwijderen riolering:

Asbest verwijderen riolering

Willen in onze gang de riolering laten vervangen en de asbest riolering laten verwijderen en zijn benieuwd wat verwijderen van asbest riolering kost.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen riolering uit heel Nederland:

Asbest golfplaten verwijderen

Mijn bijkeuken / aanbouw ga ik verbouwen. Daarvoor ben ik opzoek naar iemand die de asbest golfplaten kan verwijderen en afvoeren. Ik heb geen inventarisatie rapport. Het gaat om ongeveer 10 m2.

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten van onze schuur, particulier, met lessenaarsdak ca. 8,5 mtr. lang en 5,5 breed aan de lage zijde, hoog ca. 1,8 mtr. Te bereiken via pad ca. 1 mtr.

Dakrenovatie

Ik wil de huidige dakgoot (10 meter) verwijderen en af laten voeren, en een nieuwe PVC dakgoot laten plaatsen. Schoorsteenmantel plaatsen, asbest dakbeschot verwijderen, huidige dakpannen met asbest verwijderen (afvoeren doe ik zelf, want het is minder dan 34 m2), en isoleren. Graag ontvang ik een offerte.

Asbest dakbeschot weg, nieuwe dakpannen, isoleren en nieuwe dakkapellen

Graag wil ik weten voor een pand dat ik wil gaan kopen wat de kosten zijn voor het verwijderen van asbest onder het pannendak van 100 m2, met aan een kant zonnepanelen op het dak, en aan de andere zijde 2 dakkapellen van 3,42 m en 2,50 m breed, die ook vervangen dienen te worden. Vervolgens wil ik isolatieplaten en nieuwe dakpannen terug. Verder is er nog een schoorsteen waarvan het niet duidelijk is of er asbest in zit, die ik verwijderd wil hebben en twee kamertjes waarvan de muren zijn opgebouwd met asbestplaten die weg moeten. Er is geen asbestinventarisatierapport aanwezig, alleen een visuele inspectie. Ik begrijp dat u nog geen exacte offerte kunt geven zonder de situatie ter plekke te hebben gezien, maar een kostenraming zou ik al zeer op prijs stellen. Een foto van het pand heb ik bijgevoegd.

Golfplaten met asbest van een schuur vervangen en afvoeren

Graag wil ik de golfplaten met asbest op een schuur laten verwijderen circa 10-12 m2. Ik heb geen inventarisatierapport en ik dacht dat een vergunning niet nodig is, maar dit weet ik niet zeker. Graag laat ik het afvoeren. Zelf kan ik golfplaten kopen maar hoe duur is het om nieuwe golfplaten erop te laten monteren? Graag verneem ik uw reactie.

Asbest pijp uit rookkanaal verwijderen

Ik wil het laatste stuk van het rookkanaal op de tweede verdieping verwijderen. De pijp ligt open en is eenvoudig te verwijderen. De afmetingen zijn ca. 2,5m lang en 20 cm diameter. Zie foto. Ik heb nog geen melding gedaan bij de gemeente.

Vernieuwen van (asbest) dakconstructie en isoleren boerderij

Betreft het vernieuwen van de constructie, verwijderen van asbest en rietlaag, aanbrengen isolatie en dakpannen op schuurdeel. Daarnaast aanbrengen isolatie en vernieuwen dakpannen op woondeel. We willen ook de mogelijkheid onderzoeken om een klein gedeelte als glaswand/dak uit te voeren.

Dak renovatie

Betreft een boerenhuis uit 1912 met een dak van asbest leien, plm 280 m². De bedoeling is om deze te verwijderen en zo nodig/ zo mogelijk het dak te repareren en/of beter te isoleren. Een en ander afhankelijk van mogelijkheden en kosten.

Lekkage standleiding

Ik woon in een flatgebouw dat bestaat uit 3 etages. In totaal zijn 6 woningen aangesloten op de standleiding. Hiervan is de standleiding lek en loopt het water via het plafond (onderkant bestaande leiding van bovenwoningen) mijn keuken in. Bij mijn woning (onderste verdieping) is een stuk asbesthoudende standleiding gesaneerd en vervangen door pvc. Het pvc 80 mm is in de oude standleiding geschoven maar lekt hier nog steeds. Waarschijnlijk is de leiding bij een of meerdere moffen gescheurd en komt de lekkage daardoor naar beneden. Er zit nu nog een asbest houdende standleiding vanaf het plafond (onderste woning) tot en met de bovenste woning. Er zitten nu in totaal 4 woningen (links en rechts) aangesloten op deze (keuken) standleiding. Ik zou graag een offerte willen voor het relinen of compleet verwijderen en vervangen met pvc van de gehele standleiding. Hierbij moeten 2 keukens (gedeeltelijk) verplaats worden zodat de mof toegankelijk is. Dit moet op zeer korte termijn uitgevoerd worden aangezien er lekkage is.

Asbest saneren van een dakkapel en houten batten verwijderen

Ik zou graag dunne platen asbest (gespijkerd) achter houten batten van het dakkapel willen verwijderen. De oppervlakte is niet meer dan 16 vierkante meter. Een inventarisatierapport is niet nodig. Er staan al steigers. Afwerking is ook niet nodig. De houten batten en dunnen plaatsjes asbest zouden verwijdert moeten worden, het zit vast met spijkers vandaar dat ik het zelf niet mag doen. Afvoeren doe ik zelf.

Partners

Partners van Casius