Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpan vervangen:

Dakpan vervangen

De eerste dakpan onder de nokvorst is kapot. De nokvorst ligt in de specie. Deze moet los voordat de pan vervangen kan worden en vervolgens weer vastgezet worden.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpan vervangen uit heel Nederland:

Dakpan terugplaatsen en (stukje) panlat vervangen

Er is vlak naast de dakkapel 1 dakpan verschoven vanwege een gebroken panlat. De panlat repareren of vervangen & de dakpan terugplaatsen.

Rammelende dakplaten op puntdak vastzetten

Het gaat om een eengezinswoning in een rijtje waar ongeveer 20 jaar geleden door een bouwbedrijf een dakverdieping op geplaatst is (oorspronkelijk een plat dak). Het dak is toen voorzien van metalen Polytuil Decrasystems lichtgewicht dakpan-elementen (stroken van 7 pannen) van het merk Eternit. Dit is toen waarschijnlijk niet op de juiste manier bevestigd (was de eerste keer voor het bouwbedrijf dat ze deze platen monteerden) want het heeft altijd gerammeld als het waait. Nu begint het gerammel erger te worden en word het meer klapperen alsof het los ligt. Mijn vraag is nu of iemand dit kan controleren en indien nodig op de juiste manier kan bevestigen of dat eventueel de dakplaten vervangen moet worden. En niet onbelangrijk, wat gaat dit kosten. De bovenverdieping is 8 meter lang, 4 meter hoog en 6 meter breed en het dak staat in een hoek van 90 graden.

Pannendak isoleren en eventueel pannen vervangen

Ik wil het dak van mijn woning laten isoleren. Volgend jaar komen er zonnepanelen op en voor die tijd zou ik dit willen laten doen. Ik heb een 2 onder 1 kapwoning met pannendak (zonder asbest!) met dakkapellen aan beide zijden. Van de dakkapellen zijn onlangs de bitumen dakjes vernieuwd (180/500 en 170/325 groot). Er ligt een pannendak op. De pannen zouden we na isolatie het liefst terug laten plaatsen (vanwege de kosten) maar misschien moeten ze wel vervangen worden. De woning is namelijk uit 1953 en de pannen wellicht ook. Dakpan rood van Van Oordt, Alphen ad Rijn. Op zolder is een grote kamer en een badkamer. Daarom zouden wij het dak van buiten af willen laten isoleren. Het oppervlakte van het dak weet ik niet precies maar de buitenmaten van de woning zelf bedragen ongeveer 10 meter bij ongeveer 6 meter.

Vogelschroten monteren en dakpan vervangen

Wij willen graag vogelschroot laten plaatsen onder onze dakpannen. Dit is voor 13 meter. Daarnaast is de dakpan die de nok van het dak aan de zijkant (hoekhuis) afwerkt kapot. Deze willen wij graag laten vervangen. Zie bijgevoegde foto's. Het onderkant van ons dak en de nok pan is goed bereikbaar met een lange ladder en deels ook met huis-tuin-en-keuken ladder i.v.m. een garage die aan ons huis vast zit. Graag hoor ik wat de prijs van de materialen en de montage hiervan zal zijn. Ik ben momenteel met zwangerschapsverlof dus ben bijna alle dagen thuis.

Nokdakpan aanbrengen en vastleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag eerst een offerte voor een nok dakpan aanbrengen en een andere vastleggen. Op het hellend vlak moeten de lichtkoepels vervangen (goed isolerend en inbraak werend, nog overeen te komen).

Blokhut vervangen door nieuwe

Gaarne ontvang ik een vrijblijvende offerte voor een tuinhuis: -Tuinhuis 3 x 3 meter model lessenaarsdak met 0.50 meter luifel -Wandhoogte 2.40 naar 2.20 meter -Wanddikte 9 cm enkelwandig -Onderkant van de wanden voorzien van een u-profiel tegen optrekkend vocht -1 x deur kunststof inclusief enkel mat glas 0.83 x 2.01 meter -1 x kunststof draai-/kiepraam 0.80 x 0.80 meter inclusief enkel glas -Balkenlaag dak van vuren hout -Osb 18 mm als dakbeschot -0.50 meter luifel *Opties Binnenzijde bekleed met 12 mm multiplex Wanden geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie Dak geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie aan de binnenkant Dakpan profielplaten als dakbedekking met stalen windveren in kleur Verzinkte dakgoot met afvoer tot op het maaiveld Keralite-houtnerf RAL 9001 als gevelbekleding *Vloer: Betonpoeren als fundering met een houten vloer Geimpregneerde balken Osb 18 Betonpoeren i.v.m. verzakking 15 cm hoger *Slopen en afvoeren oude schuur 3 m X 2.50 meter Afbreken en afvoeren

Lood vervangen rondom de schoorsteen

Ik wil het lood en een kap bij de schoorsteen en een kapotte dakpan vervangen. Nog geen materiaal aangeschaft. In huis een kraan van wasbakje vervangen (aanwezig) en wc-reservoir nakijken. Binnenleiding naar waterkraan buiten dichtmaken en buitenkraan vervangen en een offerte voor het vervangen van een binnendeur.

Enkele dakpannen weer goed leggen en hoekdakpan vervangen

Een kapote Hoekdakpan vervangen + 5 dakpannen weer goed leggen op dezelfde daklocatie, deze waren door de afgelopen storm wat losgewaaid, maar zijn nog geheel goed. Super Makkelijk werk voor een echte vakman met dakpan-leg ervaring. Offertes s.v.p. per e-mail. !

Lichtkoepels plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? 85 x 85 cm. Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? 1 Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? Halfopen bebouwing. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De dakpan is door de dakkoepel van de garage/schuur gevallen en gebroken, moet nu vervangen worden. Het betreft een kunststof dakkoepel met de buitenmaat 85 x 85 cm. Het is een plat dak. Graag met op kort termijn.

Pannendak controleren op stormschade

Na afgelopen storm missen wij een dakpan, deze hebben wij zelf extra aanwezig. Wij zoeken iemand die deze pan kan vervangen en ons dak kan controleren, ook graag het dak van de buren.

Partners

Partners van Casius