Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpan vervangen:

Dakpan vervangen

De eerste dakpan onder de nokvorst is kapot. De nokvorst ligt in de specie. Deze moet los voordat de pan vervangen kan worden en vervolgens weer vastgezet worden.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpan vervangen uit heel Nederland:

Compleet dak vernieuwen

Ik wil de huidige bedekking (betonpan) en open isolatieplaat (opstalan 1978) verwijderen en afvoeren. Prefab-isolatieplaat (rc>=4,0) plaatsen. Nieuwe dakpan(platen) plaatsen. Op zuidoost-zijde circa 16 zonnepanelen te plaatsen (indak-systeem). 1 dakkapel aanwezig. 3 terug te plaatsen dakramen aanwezig. Mogelijk overstek/boeidelen/goten ook vervangen. Oppervlakte dak circa 130 m2.

Dakpannen inclusief beschot vervangen

- Verwijderen en afvoeren van bestaande dakpannen. - Slopen van bestaande regelwerk en reinigen van het dakbeschot. - Aanbrengen van een regelwerk van panlatten. Tengels en damp open folie - het indekken van de kap geschied met dakpan type VHV Koramic zwart satinet. - De nok voorzien van universele ventilerende ondervorsten en afwerken met een half ronde vorst kleur zwart satinet.

Dak vervangen van stacaravan

Wij hebben lekkage aan ons dak van de Abi stacaravan. De caravan heeft een punt dak die nu bekleed is met aluminium. Wij zouden er graag een dak op willen met dakpan platen. De afmetingen van de caravan zijn 11.70 meter lang en 3.70 meter breed, in zijn geheel.

Gebroken dakpan vervangen en scheve dakpannen repareren

De onderste rij pannen van mijn dak aan de voorzijde is gedeeltelijk verzakt. Bovendien is de pan op de hoek gebroken. Ik heb nog reservepannen. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Nokvorst vastzetten en dakpan vernieuwen

Nokvorsten met flexim aansmeren. Ik wil graag nokvorsten (circa 5,50 meter) met Flexim laten vastzetten. Het gaat het tweede huis van een rijtjeswoning. Er is nu lekkage bij harde regen en wind en hierdoor lekt het door in de slaapkamer. Er moet ook 1 dakpan vernieuwd worden en 1 dakleer van circa 0,5 meter vervangen. Deze zit is los en is momenteel provisorisch gerepareerd. Dit project graag, gezien de overlast bij regen, op korte termijn van start laten gaan.

Dakpan vervangen

Pand bouwjaar 1955

Dakpan vervangen

Midden op het dak van een kleinschalig appartementen complex met schuin dak is een pan kapot welke vervangen dient te worden. Nieuwe pan is aanwezig. Hoogwerker zal nodig zijn. Graag offerte via de mail.

Oude sneldekpannen vervangen

Onze sneldakpannen zijn inmiddels 40 jaar oud. Onze buurvrouw had laatst lekkage door gaten in haar pannen. Wij hebben nog geen lekkage, maar dat kan zomaar gebeuren. Ik zou deze willen vervangen voor de Monier Sneldek Novo+ Effen leigrijs. Of soort gelijke dakpan. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van ongeveer 62 m2. De panlatten dient te worden gecontroleerd en het is onduidelijk of er een dampwerend folie aanwezig is.

Voorzijde woning buiten schilderen

Er dien schilderwerk te worden gedaan aan de voorzijde van de woning: begane grond, eerste verdieping en (deur en ramen en op de tweede verdieping de dakkapel. De dakgoot aan de voorzijde moet ook worden vervangen. En moet er een dakpan worden vervangen. Hiervoor is een aparte aanvraag ingediend. Er is een steiger nodig voor de werkzaamheden.

Dakgoot aan de voorzijde repareren of vervangen

De dakgoot aan de voorzijde moet worden vervangen. En moet er een dakpan worden vervangen. Verder dient er schilderwerk te worden gedaan aan de voorzijde (deur / ramen / dakkapel). Hiervoor loopt een aparte aanvraag. Er is een steiger nodig voor de werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius