Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpan vervangen:

Dakpan vervangen

De eerste dakpan onder de nokvorst is kapot. De nokvorst ligt in de specie. Deze moet los voordat de pan vervangen kan worden en vervolgens weer vastgezet worden.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpan vervangen uit heel Nederland:

Lichtkoepels plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? 85x85 cm Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? 1 Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? Halfopen bebouwing Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dakpan door dakkoepel garage/schuur gevallen en gebroken, moet nu vervangen worden, betreft kunststof dakkoepel buitenmaat 85x85cm, het is een platdak. Graag met op kort termijn.

Pannendak controleren op stormschade

Na afgelopen storm missen wij een dakpan, deze hebben wij zelf extra aanwezig. Wij zoeken iemand die deze pan kan vervangen en ons dak kan controleren, ook graag het dak van de buren.

Dak na de storm repareren

Er zijn dakpannen van ons herenhuis gewaaid. Deze hebben het dakraam van de aanbouw beschadigd, deze zal vervangen moeten worden. Het betreft ogeveer 2 vierkante meter gelaagd glas. En ook de dakbedekking van het platte dak is beschadigd door een dakpan die deze doorboord heeft, het gaat om een dak van drie bij drie waar dus een jaap in zit. Verder is de tv-antenne losgeraakt en ligt ergens op de dakkapel. Wie kan mij helpen? Huis heeft een achterom, wel een besloten tuin.

Dakpan in de nok terugleggen en vervangen

Als gevolg van de storm afgelopen donderdag is er een nokdakpan van het dak gewaaid en beschadigd. Ik ben op zoek naar iemand die de afgewaaide nokdakpan terug legt en de beschadigde kan vervangen.

Dakpannen vervangen

Vervangen van huidige dakpannen (+ nokvorsten) incl. Pannenlatten door nieuwe dakpannen/pannenlatten. Dakpan oppervlakte is ca. 140 m2. Lengte van nokvorsten is ca. 16 m.

Afgewaaide dakpannen vervangen

Door de storm op 18 januari is er 1 dakpan van ons dak afgewaaid. Ik wil deze graag laten vervangen en laten controleren of de rest nog op zijn plek ligt. We hebben vervangende dakpannen liggen.

Schade aan pannendak repareren

Door de storm is het dak op 3 locaties beschadigd. Aan 1 kant is er een dakpan los/gebroken, er is een deel dakfolie weg en aan de zijkant zijn de dakpannen los gekomen van de woning. Voor de verzekering hebben wij een offerte nodig, zodat deze de kosten kunnen vergoeden. Hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn wanneer de pannen op onze hoekwoning volledig worden vervangen. Dit zal ongeveer 50 m2 oppervlak zijn.

Dakpan vervangen en nokpan controleren

Kantpan links, RBB sneldek, beton/zwart plaatsen en nokpan controleren. Hoekhuis, via schuur op dak te komen of eigen trap. Nokhoogte

Dakpan vervangen

Het betreft alleen het vervangen van 1 dakpan, voor zover ik het kan overzien.

Dakpan vervangen

Er is met de storm van vandaag 1 dakpan van het dak gevallen. Ik wil graag dat die vervangen wordt. Kunt u mij vertellen wat dat gaat kosten? Met vriendeijke

Partners

Partners van Casius