Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oisterwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oisterwijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oisterwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oisterwijk of directe omgeving.

184 klanten uit Oisterwijk bevelen een bij Casius in Oisterwijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oisterwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Oisterwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oisterwijk:

Dak inspectie appartementencomplex en mogelijk onderhoudsabonnement afsluiten

Graag ontvang ik een offerte voor dak inspectie van een appartementencomplex bestaande uit 2 gebouwen. Ik schat dat ze 40-50 meter lang zijn. Op de zuidkant kunnen op elk complex 100 zonnepanelen liggen, mogelijk dat dat een indicatie geeft van de afmeting. We hebben een VVE. Het complex is 3 verdiepingen hoog en heeft een schuin pannendak. Er lekt niets, we zouden het dak willen laten inspecteren en dan eventueel een onderhoudsabonnement afsluiten.

Rubbers vervangen/toevoegen serredak

Op onze serre zitten aluminium afdeklatten waar vuil en regenwater op blijft liggen, we willen langs deze latten schuine rubbers laten bevestigen zodat alles wegspoelt bij neerslag.

Dakherstel

Betreft garagedak van 3x6.80 meter. Huidige bedekking bitumen. Deel van balkenconstructie is aangetast. Exacte beoordeling na verwijderen aanwezige bedekking. Aanbrengen van een beter bereikbare hemelwaterafvoer. Advies gewenst. Dakrand aangetast dus verwijderen. Advies inzake wel of geen dakrand. Graag advies over de soort dakbedekking. Dak moet wel beloopbaar zijn voor reiniging (bladval etc.). Lichte tegels ? Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen)

Asbest verwijderen riolering

Willen in onze gang de riolering laten vervangen en de asbest riolering laten verwijderen en zijn benieuwd wat verwijderen van asbest riolering kost.

Dak vernieuwen en isoleren

Het verwijderen van het huidige dak kan ik zelf. Is een lessenaarsdak van 5 x 6 meter. Voorkant is ongeveer 260, achterkant 210. Ik oriënteert me op het verhogen van de achterkant. Er moet lichttoetreding zijn, het moet geïsoleerd worden, er komt een dakdoorvoer t.b.v. een pelletkachel. De aansluiting met de buren aan twee kanten vereist vakmanschap. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten, golfplaten, andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Aanbouw met PVC laten bedekken

Ik heb een garage met PVC dakbedekking en heb een kleine uitbouw gedaan met daarboven overstekken. Er moet ook een nieuwe afvoer aangelegd worden. Het betreft maximaal 10 m2.

Dak vernieuwen

Ik heb een boerderij van 20 bij 10 meter. Onderhouden rieten kap, 40 jaar oud. Traditioneel gebonden. Graag offerte voor 1. Rieten dak herstellen 2. Rieten dak vervangen (spijkeren).

Pannendak van schuur opnieuw leggen

Van een bestaande schuur, 100 jaar oud, moeten de bestaande dakpannen opnieuw gelegd worden en deels vervangen, dak- en nokpannen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 per dakdeel. Graag laten wij de vakman de pannen goed beoordelen en aangeven wat de kosten en de mogelijkheden hiervan zijn. De schuur is goed bereikbaar.

Dak repareren

Ik heb storm schade er zijn een paar dakpannen op mijn plat dak gevallen kunstig dak 2 Plakplaten 1 afvoer Dak is 3 bij 4 meter Graag een offerte En daarna eventueel maken

Dakpan vervangen

De eerste dakpan onder de nokvorst is kapot. De nokvorst ligt in de specie. Deze moet los voordat de pan vervangen kan worden en vervolgens weer vastgezet worden.

Dakpannen vervangen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 24 mei de sleutel. Wij willen daar op 1 oktober gaan wonen en voor die tijd de betonpannen op het dak laten vervangen door keramische dakpannen. Het gaat om ongeveer 40 m². We willen dat geregeld hebben voordat we er zonnepanelen op gaan plaatsen. Bezichtiging is nu nog niet mogelijk maar ik bezit goede bouwtekeningen met alle maten. Ik ontvang graag uw offerte.

Dakbedekking vernieuwen

Ik wil graag ongeveer 40 m² dakbedekking vernieuwen. Voorkeur dakbedekking POCB kunststof dakbedekking. * Hemelafvoer 3 x; * Ontluchtingen /dakdoorvoer 3 x; * Lichtkoepel 1 x ; * Randafwerking voorkeur zink. Afdekkappen voor topgevel ongeveer 10 meter.

Dakbedekking vervangen op een tuinhuis

Ik heb een tuinhuis met een dak van ongeveer 8 m2, hier wil ik graag de leien van vervangen. Het gaat om een puntdak. Het dak is makkelijk bereikbaar voor de vakmannen.

Nieuwe dakbedekking aanbrengen

Afvoer oude dakbedekking en aanbrengen van: - dampwerende folie, isolatie (hoge isolatie waarde) dakbedekking (EPDM of PVC) op 110 m2 plat dak; - 16 m2 idem op licht hellend dak.

Regenpijp van PVC vervangen

De PVC regenpijp aan de voorzijde van de woning is afgebroken. Deze willen we graag laten vervangen door een vergelijkbare PVC pijp. De regenpijp is 6 meter hoog. Op dit moment is de pijp tijdelijk gemaakt. We willen graag een offerte voor het installeren van een nieuwe PVC pijp en het verwijderen van de oude pijp. Excuses voor de slechte foto.

Nieuwe dakgoot van zink laten maken

Nieuwe dakgoot zink. 1 keer 6 meter

Asbest inventarisatie aan dak laten uitvoeren

Asbest inventarisatie aan dak laten uitvoeren. De dakplaten zijn 60 m2 in totaal in oppervlakte.

Dak vernieuwen en dakkapellen aanbrengen

Dak vernieuwen, nieuwe dakkapellen

Dakbedekking op de overkapping aanbrengen

Ik heb een overkapping waar nog geen dakbedekking op gelegd is. Het gaat om een overkapping van 3,5 meter bij 6 meter. Er liggen nu houten platen op zonder dakbedekking. Ik wil hier graag een standaard dakleer (eventueel met leislag) als dakbedekking op laten aanbrengen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakpannen vernieuwen

Renovatie vervanging huidige dakpannen door Eternit Domino zwart dakpannen. Betreft hellend dak tot 10 meter. Oppervlakte 60 m2 inclusief 4 Velux dakramen. Benodigd 720 gewone pannen, 78 gevelpannen, 20 chaperon pannen, 2 gevelpannen chaperon, 6 vogelschoot pannen, 5 pannen om aan te helen aan het dakraam. Hopelijk kunt u met deze info al vooruit voor een offerte.

Zinken goten en regenpijpen vervangen

Het vervangen van bestaande goten en regenpijpen. Nieuwe zinken goten, totaal 17 meter. Nieuwe zinken regenpijpen, 2 van 4 meter.

Nieuwe lichtkoepel plaatsen

Ik wil graag mijn huidige lichtkoepel vervangen door een nieuwe koepel i.v.m. tocht. De maat is 90 cm x 90 cm en deze bevindt zich op een plat dak circa 3 meter hoog op de eerste verdieping. Er is voldoende ruimte aanwezig voor eventueel te plaatsen van trap- en steigerwerk.

Compleet pannendak vervangen

• Dakpannen vernieuwen, ca. 2016 stuks Monier beton rood sneldek pannen • Gevelpannen vernieuwen, Monier beton rood sneldek gevelpannen ca. 84 stuks • Nokvorsten vernieuwen, Monier beton rood sneldek nokvorsten ca. 42 stuks en een nieuwe ondervorst monteren en plaatsen • 4x nieuwe ventilatiepan plaatsen • Loodslab vervangen van de schoorsteen, nieuw lood inslijpen en plaatsen en voegen van loodslab. Slijpen dakpannen voor dakramen 4 stuks • Afvalverwijdering

Zinken dakgoten vervangen

We willen prijsaanvraag doen voor een blok van 4 huizen voor het vervangen van onze zinken dakgoten incl. hemelwaterafvoer pijpen en gegalvaniseerde beugels. Het gaat om de voor- en achterkant. Lengte blok is 30 meter. Voorkant 3x hemelwaterafvoer pijpen van boven naar beneden. Achterkant 3x hemelwaterafvoer pijpen van boven tot 1e verdieping i.v.m. aanbouwen.

Vervangen zinken bakgoot

Het betreft het vervangen van een zinken bakgoot rondom gehele woning, +/-35 meter lengte. Uitgevouwen zink 19+17+7.5+5>5cm= 49cm exclusief kraal. Zie bijgevoegde tekening.