Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot van zink vervangen:

Dakgoot van zink vervangen

Het betreft het vervangen van de zinken dakgoot. De voor- en achterzijde is 6.30 meter lang. De boeirand kan blijven zitten. De dakgoot is voorzien van een kraal, welke over de boekrand valt.
Onze klant uit Oirschot (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot van zink vervangen uit heel Nederland:

Dakgoot vervangen

Dakgoten laten vervangen door nieuwe dakgoten van zink, aan de voor en achterzijde van de woning. Lengte van de voorzijde is ongeveer 7 meter en achterzijde ook ongeveer 7 meter. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Dakgoten van huizenblok vervangen

Ons huizenblok, 4 woningen a 5 meter breed, willen we voorzien van een nieuwe dakgoot aan de achterkant. We hebben een aanbouw(alle 4) waar met een rolsteiger op gestaan kan worden waardoor de hoogte naar de dakgoot ca. 3 meter bedraagt. In de oude dakgoot zit 1 tussenschot waardoor er 2 delen zijn ontstaan. 1 deel heeft 1 afvoer, het andere deel heeft er 2. De afvoerpijpen zijn helemaal in orde. Oude dakgoot verwijderen en vervangen voor een nieuwe. Materiaal maakt niet veel uit, zink, pvc of andere kunststof. Huidige dakgoot is volgens mij van zink en geen bekisting. Graag vernemen wij wat dit voor deze 4 woningen ongeveer gaat kosten.

Schuin dak, lekkage aan schoorsteen en dakgoten controleren

Ons dak van 2 appartementen heeft een check nodig, van de VvE. Bij de schoorsteen is lekkage, deze is oud. En goed om het grote dak even te checken, maar volgens mij nog prima. Het dak is ongeveer 5 meter breed en bestaat uit dakpannen. De grootste problemen zijn de dakgoot voor met officieuze regenpijp die weg moet en achter de 2 dakgoten. De goten zijn van zink met een houten bekleding. Ook deze goten zijn 5 meter lang.

Dakgoot van zink vervangen

De goot is 6 meter lang, 30 cm en 57 cm diep met een kraal van zink. Het gaat alleen om het zink.

Dakgoot vervangen in zink of kunststof

Het betreft het vervangen van de dakgoot. Graag ontvang ik een offerte voor een zinken en een kunststof dakgoot. De lengte is aan de voor- en achterzijde allebei 6.30 meter.

Zinken dakgoot en kunststof boeidelen aanbrengen

Het betreft het vervangen van de dakgoot, de boeidelen en de regenpijpen. Het gaat om ongeveer 20 meter dakgoot en boeideel. Er zijn 4 regenpijpen, 2 van ongeveer 7 meter lang en 2 van ongeveer 2.5 meter lang. De dakgoten en de regenpijpen wil ik graag van zink en de boeidelen van kunststof.

Dakgoot vervangen

We hebben een zinken goot zonder houten bakbekleding of iets dergelijks. Aan de voor/ en achterzijde van de woning zijn de goten 6 meter lang. Daar er lekkage aanwezig is, willen wij de goten graag laten vervangen door of kunststof of zink.

Dakgoot vervangen

Zinken dakgoot van circa 5 meter lang moet vervangen worden. De goot zit in een houten bak en in het midden zakt het zink door. Betreft een tussenwoning. Graag ontvang ik een offerte.

Dakgoten en boeidelen vervangen

2 x 6 meter boeidelen vervangen (windveer& daklijst), 13 meter dakgoot zink vervangen, 13 meter houten delen vervangen door kunststof, overhang (onderkant) planken vervangen 13 x 0,5 meter, 6 meter dakgoot zink vervangen, 6 meter houten delen vervangen door kunststof, overhang (onderkant) planken vervangen 6 x 0,5 meter. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Vervangen van dakgoten

Het betreft 2 jaren 30 woningen, van de buren en ons. Graag een offerte voor zink en kunststof dakgoten voor ong 40 meter. Wij kunnen evt de oude zinken dakgoot zelf verwijderen.

Partners

Partners van Casius