Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nuenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nuenen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nuenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nuenen of directe omgeving.

227 klanten uit Nuenen bevelen een bij Casius in Nuenen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nuenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nuenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nuenen:

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag houten boeiboorden laten vervangen door kunststof boeiboorden.

Isoleren van bestaande daken + advies

Het betreft 2 daken van 120 m2 en 95 m2. Beide daken zijn oud maar lekken niet. Er ligt een laag grind op. Er is een loodslab langs het kleiner dak van 10 m lengte Graag advies en offerte voor isolatie en nieuwe bitumen laag. In september/ oktober wil ik graag beginnen.

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag nesten onder zonnepanelen laten verwijderen en birdblockers laten aanbrengen

Dakelementen plaatsen en vastmaken

Graag laat ik 8 dakelementen plaatsen. De fabricaat is IsoVlas van 1220 mm breed en 324 mm hoog. 51 m2 bevestigen met 99 stuks tellerkopschroeven 8 x 400 mm. Het is nieuwbouw, nok en muurplaten zijn geplaatst. Het moet van buiten geplaatst worden met een kraan. Het gaat om het leggen en vastmaken, de dakelementen worden momenteel al in een fabriek gemaakt.

Zinken dakgoot reparatie

Een bestaande zinken dakgoot aan de voorzijde van een rijtjeswoning lekt op een naad en er zit op die plaats een gat inmiddels. Goot is 6 meter lang. Ik zou graag willen weten wat de kosten en mogelijkheden zijn van het plaatsen van expansiestuk op deze naad of wellicht een andere oplossing. Goothoogte is c.a. 6,5 meter.

Isoleren van een platdak van aanbouw

Plat dak aanbouw, 600 X 220. In het plafond zitten wel inbouw lampen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

4 pans dakraam verwijderen en dak dichten Ivm met het plaatsen van zonnepanelen wil ik een klein 4 pans dakraampje en een afvoerpijpje van de wasdroger laten verwijderen. Vervolgens het dak dichtmaken. Afwerken en isoleren aan de binnenzijde doen we zelf. Het dakraampje en de afvoerpijp bevinden zich op 2e verdieping (zolderverdieping). Dakpannen zijn aanwezig.

Dakpannen vervangen hoekwoning

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van mijn dakpannen. Het dak is 22 m2. Ik hoor het graag.

Het isoleren van een schuin pannedak

Ik zoek een isolatiespecialist die het schuine pannendak van mijn woning kan isoleren. Daarnaast moet ook de dakkapel geïsoleerd worden. Het isoleerwerk moet van buiten af gebeuren. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. De dakpannen dienen hergebruikt te worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Plat dak isoleren

Wij willen graag ons bestaande plat dak isoleren door middel van de omgekeerd dak methode. Graag advies hierover. Wat is de beste methode? Het dak is ongeveer 50m2, met kiezels (vervuild met zand en mos). Ook staan er 11 zonnepanelen op.

Isolatie plat dak

Ik wil graag een offerte voor de isolatie aan de buitenzijde van mijn platte dak. Oppervlakte ongeveer 7 x 7 meter. Op het dak staan zonnepanelen, deze moeten er dus eerst af en later teruggeplaatst worden. Kan dit in jullie offerte meegenomen worden, of ik besteed dit elders uit?

Hellend pannendak renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 70-75 m2 ongeveer. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil de ouwe pannen vervangen voor nieuwe beton pannen.

Verschoven dakpannen recht leggen

Er zijn 3 pannen van de tweede rij van boven afgewaaid. Ik heb nog vervangende liggen.

Bestaande dakkoepel vervangen door geïsoleerde koepel

De klant wil zijn bestaande dakkoepel met opstand vervangen door een geïsoleerde koepel (koepel driewandig). De dagmaat bedraagt 130 centimeter bij 250 centimeter. En de klant wil zijn platte dak isoleren die in totaal, inclusief koepel 15 vierkante meter is.

Lood van schoorsteen vervangen

Voor ons huis zoeken wij iemand die t lood van de schoorsteen kan vervangen. Het gaat om n puntdak waarbij de schoorsteen aan de zijkant van t huis zit. Huis is gebouwd in 1930.

Dakpannen schoonmaken

Ik zou graag een indicatie ontvangen voor het reinigen van de dakpannen en separaat voor het impregneren van de pannen. Het gaat om 39 m2 pan per dakvlak.

Dak van een tuinhuisje repareren

Wij hebben een tuinhuis van hout met een plat dak. Het dak is gemaakt met zoals ik het noem een soort "visvijverfolie". Dit zal wel een andere benaming hebben officieel uiteraard. Het tuinhuis is nog maar 2 jaar oud, maar toch zit er nu in de hoek een lekkage. De houten dakplaten worden zo nat, dus moet snel hersteld worden. Ook loop het water niet goed weg. Wie komt mij op zo kort mogelijke termijn helpen?

Dakpannen aan de achterzijde vervangen

Graag zou ik mijn betonnen dakpannen aan achterzijde woning, zuidzijde, 520 dakpannen, laten vervangen in verband met de plaatsing van zonnepanelen. De voorzijde hoeft volgens mij, nog, niet. Het betreft een 2 onder 1 kap woning, dus graag hetzelfde formaat dakpannen gebruiken in verband met de aansluiting bij de buren. De huidige dakpannen zijn van het type RBB sneldek. Verder graag vervanging van een dakraam, 55 bij 78 cm, door een Velux dakraam. Bouwjaar huis is 1991.

Plat dak van de garage en bijkeuken vernieuwen

Plat dak garage vervangen. Er ligt nu bitumen op dat aangebracht is in 1994. Hebben ergens een kleine lekkage. Ongeveer 30 m2. Buren willen misschien mee doen, omdat dak doorloopt over hun garage. Verder sluit het dak aan op plat dak van bijkeuken van 5 m2. Ik zit ook te denken aan isolatie maar heb geen idee waar het dak nu uit bestaat. Voorkeur gaat uit naar EPDM mits die 1. 3 mm is. loodslab hangt te ver op het dak

Dakpannen laten vervangen

Het gaat om het vervangen van de dakpannen en dichtmaken van eventuele kieren in het dakbeschot rondom dakkapellen etc (om muizen en vliegen te weren). Dak hoofdbouw (37 graden, ongeveer 80 m2) heeft 2 nieuwe dakkapellen van elk 2,5 m breed, 1 dakraam (1 m2), 2 ventilatiepijpjes, 1 cv-rookgaspijp en 1 schoorsteen. Dak aanbouw (24 graden, ongeveer 80 m2) heeft 3 ventilatiepijpjes.

Vloeibare dakbedekking aanbrengen

Lekke dakkapel voorzien van vloeibare dakbedekking. Het gaat om een dakkapel van 3 x 2 meter.

Luchtafvoer plat dak plaatsen

De klus bestaat uit het openmaken van het dakleer, een dakafvoer (zo'n paddenstoel) leveren en monteren en het dak weer waterdicht afwerken. De afvoerbuizen liggen er dus al, bij de bouw is vergeten de afvoer voor de afzuigkap te maken. Het leer is gewoon er overheen getrokken.

Dakgoot met zinkcoating repareren

Maken van dakgoot door middel van zink coating. De totale lengte is 10 meter (voor- en achterkant).

Twee uitzetramen en rabat op de zolderverdieping vervangen

Wij hebben aan de achterzijde van onze woning op de zolderverdieping twee uitzetramen, die vervangen moeten worden. Er moeten nieuwe ramen worden geplaatst van ongeveer 100 x 70 cm met isolatieglas. Verder moet het rabat rondom de ramen worden vervangen. Dat rabat zit tussen twee verspringende daken en is ongeveer 550 cm breed en 180 cm hoog. Ik laat e.e.a. hier graag even opmeten en ontvang daarna een prijsopgave.

Lekkage bij de lichtkoepel verhelpen

Heb een beetje lekage bij hevige regen aan de rand van de lichtkoepel van 2.5 meter.