Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nuenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nuenen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nuenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nuenen of directe omgeving.

224 klanten uit Nuenen bevelen een bij Casius in Nuenen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nuenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nuenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nuenen:

Het isoleren van een schuin pannedak

Ik zoek een isolatiespecialist die het schuine pannendak van mijn woning kan isoleren. Daarnaast moet ook de dakkapel geïsoleerd worden. Het isoleerwerk moet van buiten af gebeuren. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. De dakpannen dienen hergebruikt te worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Plat dak isoleren

Wij willen graag ons bestaande plat dak isoleren door middel van de omgekeerd dak methode. Graag advies hierover. Wat is de beste methode? Het dak is ongeveer 50m2, met kiezels (vervuild met zand en mos). Ook staan er 11 zonnepanelen op.

Isolatie plat dak

Ik wil graag een offerte voor de isolatie aan de buitenzijde van mijn platte dak. Oppervlakte ongeveer 7 x 7 meter. Op het dak staan zonnepanelen, deze moeten er dus eerst af en later teruggeplaatst worden. Kan dit in jullie offerte meegenomen worden, of ik besteed dit elders uit?

Hellend pannendak renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 70-75 m2 ongeveer. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil de ouwe pannen vervangen voor nieuwe beton pannen.

Verschoven dakpannen recht leggen

Er zijn 3 pannen van de tweede rij van boven afgewaaid. Ik heb nog vervangende liggen.

Bestaande dakkoepel vervangen door geïsoleerde koepel

De klant wil zijn bestaande dakkoepel met opstand vervangen door een geïsoleerde koepel (koepel driewandig). De dagmaat bedraagt 130 centimeter bij 250 centimeter. En de klant wil zijn platte dak isoleren die in totaal, inclusief koepel 15 vierkante meter is.

Lood van schoorsteen vervangen

Voor ons huis zoeken wij iemand die t lood van de schoorsteen kan vervangen. Het gaat om n puntdak waarbij de schoorsteen aan de zijkant van t huis zit. Huis is gebouwd in 1930.

Dakpannen schoonmaken

Ik zou graag een indicatie ontvangen voor het reinigen van de dakpannen en separaat voor het impregneren van de pannen. Het gaat om 39 m2 pan per dakvlak.

Dak van een tuinhuisje repareren

Wij hebben een tuinhuis van hout met een plat dak. Het dak is gemaakt met zoals ik het noem een soort "visvijverfolie". Dit zal wel een andere benaming hebben officieel uiteraard. Het tuinhuis is nog maar 2 jaar oud, maar toch zit er nu in de hoek een lekkage. De houten dakplaten worden zo nat, dus moet snel hersteld worden. Ook loop het water niet goed weg. Wie komt mij op zo kort mogelijke termijn helpen?

Dakpannen aan de achterzijde vervangen

Graag zou ik mijn betonnen dakpannen aan achterzijde woning, zuidzijde, 520 dakpannen, laten vervangen in verband met de plaatsing van zonnepanelen. De voorzijde hoeft volgens mij, nog, niet. Het betreft een 2 onder 1 kap woning, dus graag hetzelfde formaat dakpannen gebruiken in verband met de aansluiting bij de buren. De huidige dakpannen zijn van het type RBB sneldek. Verder graag vervanging van een dakraam, 55 bij 78 cm, door een Velux dakraam. Bouwjaar huis is 1991.

Plat dak van de garage en bijkeuken vernieuwen

Plat dak garage vervangen. Er ligt nu bitumen op dat aangebracht is in 1994. Hebben ergens een kleine lekkage. Ongeveer 30 m2. Buren willen misschien mee doen, omdat dak doorloopt over hun garage. Verder sluit het dak aan op plat dak van bijkeuken van 5 m2. Ik zit ook te denken aan isolatie maar heb geen idee waar het dak nu uit bestaat. Voorkeur gaat uit naar EPDM mits die 1. 3 mm is. loodslab hangt te ver op het dak

Dakpannen laten vervangen

Het gaat om het vervangen van de dakpannen en dichtmaken van eventuele kieren in het dakbeschot rondom dakkapellen etc (om muizen en vliegen te weren). Dak hoofdbouw (37 graden, ongeveer 80 m2) heeft 2 nieuwe dakkapellen van elk 2,5 m breed, 1 dakraam (1 m2), 2 ventilatiepijpjes, 1 cv-rookgaspijp en 1 schoorsteen. Dak aanbouw (24 graden, ongeveer 80 m2) heeft 3 ventilatiepijpjes.

Vloeibare dakbedekking aanbrengen

Lekke dakkapel voorzien van vloeibare dakbedekking. Het gaat om een dakkapel van 3 x 2 meter.

Luchtafvoer plat dak plaatsen

De klus bestaat uit het openmaken van het dakleer, een dakafvoer (zo'n paddenstoel) leveren en monteren en het dak weer waterdicht afwerken. De afvoerbuizen liggen er dus al, bij de bouw is vergeten de afvoer voor de afzuigkap te maken. Het leer is gewoon er overheen getrokken.

Dakgoot met zinkcoating repareren

Maken van dakgoot door middel van zink coating. De totale lengte is 10 meter (voor- en achterkant).

Twee uitzetramen en rabat op de zolderverdieping vervangen

Wij hebben aan de achterzijde van onze woning op de zolderverdieping twee uitzetramen, die vervangen moeten worden. Er moeten nieuwe ramen worden geplaatst van ongeveer 100 x 70 cm met isolatieglas. Verder moet het rabat rondom de ramen worden vervangen. Dat rabat zit tussen twee verspringende daken en is ongeveer 550 cm breed en 180 cm hoog. Ik laat e.e.a. hier graag even opmeten en ontvang daarna een prijsopgave.

Lekkage bij de lichtkoepel verhelpen

Heb een beetje lekage bij hevige regen aan de rand van de lichtkoepel van 2.5 meter.

Zinken goten vervangen

De bestaande zinken bakgoot ligt op de muur en moet vervangen worden. De diepte van de goot is 11 cm en de breedte goot is 20 cm. Aan de voorzijde zit een kraal en aan de kraal eerst een stuk van 10 cm loopt over de buitenmuur. Achter de buitenmuur ligt de goot als boven omschreven. De lengte van de goten is 10 strekkende meters.

Bitumen dak repareren

Wij hebben een uitbouw met een L-vormig plat dak dat ongeveer 13 jaar oud is en een bitumen dakbedekking heeft. Sinds een paar weken lekt het dak en zien we een natte plek ontstaan op het plafond in de uitbouw. Wij zoeken iemand die dit lek kan vinden en kan repareren. Het gaat om een uitbouw welke alleen de begane grond betreft dus het dak is makkelijk toegankelijk.

Nokvorsten repareren

Huis 35 jaar oud. Nokvorsten liggen in de cement en dat laat inmiddels los. Liefst weer opnieuw in de cement. Het betreft 2 onder een kapper en beide huizen moeten gebeuren. Lengte 15 meter, in totaal. Bereikbaarheid is goed, zowel voorlangs als vanaf de achterzijde. Gebakken, betonnen pannen en vorsten.

Nieuwe dakbedekking op plat dak aanbrengen

De dakbedekking willen wij graag laten vervangen. Het gaat om ongeveer 140 m2 plat dak. Op het dak ligt nu bitumen met grind.

Zinken bakgoot vervangen

Vervangen 12 m bakgoot zink, beugels hangen door waardoor goot bij flinke regenbui overloopt, bovendien klopt het afschot niet meer. Bijgaand een foto van de achterzijde van het huis, waarop de goot te zien is, het betreft een goot die doorloopt samen met de naastgelegen woning.

Zinken bakgoot vervangen

Vervangen 12 meter zinken goot, beugels hangen door waardoor de goot bij flinke regenbui overloopt, bovendien klopt het afschot niet meer

Daklood bij de dakkapel repareren

Indien het hard regent of waait, dan lekt het aan de zijkant van de dakkapel. Dit is sinds een schilderbeurt waarbij wat dakpannen verplaatst zijn. We zoeken iemand die dit na kan kijken en repareren.

Reparatie van een daklekkage langs de schoorsteen

Reparatie daklekkage via schoorsteen puntdak met pannen op 2e verdieping. Deze is via de grond met een lange ladder of via de aanbouw met een ladder te bereiken. Waarschijnlijk is er een lekkage bij het zink rondom de schoorsteen.