Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervangen polycarbonaatplaten veranda:

Vervangen polycarbonaatplaten veranda

Vervangen polycarbonaat platen oppervlakte schuin dak circa 4,90 x 4,20 meter. Graag Lexan 3TS heldere platen 16 mm 3 kamers indien mogelijk om isolatie waarde te verhogen en geluid te beperken.
Onze klant uit Nieuw Vossemeer (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen polycarbonaatplaten veranda uit heel Nederland:

Van de serre 3 polycarbonaat platen vervangen door nieuwe platen

3 Polycarbonaatplaten van het serredak moeten vervangen worden. Afmeting dak: 2.80 x 2.60 meter inclusief het vervangen van de rubbers.

Polycarbonaatplaten op serre vervangen

Ik wil de oude polycarbonaatplaten vervangen door glas. Het totale oppervlakte van het dak is plm. 250 x 250 cm. En bestaat uit 3 platen. Op de foto kunt u zien dat er nog droge takken van de blauwe regen op liggen. Deze worden door mij verwijderd, zodat het dak helemaal schoon is. Graag een offerte.

Polycarbonaatplaten vervangen

Wij willen 3 polycarbonaat platen van een overkapping laten vervangen in verband met lekkage. De platen zijn ruim 3 meter lang. 1 plaat is 1.23 m breed, 2 platen zijn 0.88 m breed en zitten allen in aluminiumprofielen.

2 Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik zoek een dakdekker die 2 kanaalplaten kan vervangen. Door de laatste storm die gepaard ging met zeer harde wind zijn waarschijnlijk kiezels van het plat dak boven de serre die op twee kanaalplaten van 2750 bij 1000 bij 32 mm gevallen en die door de boven laag zijn gegaan, met als gevolg twee gaten in de platen. Nu is de vraag om een offerte voor het vervangen en demonteren en monteren van deze platen.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Wij hebben op onze houten serre 5 polycarbonaat platen liggen die vervangen moeten worden, inclusief de metalen strips. Wij hechten waarde aan goede isolatiewaarde van de platen. De lengte van de serre 510 cm, diepte 390 cm. Het dak is 20 jaar geleden gelegd en vertoont beschadigingen/lekkage plekken.

Vervangen polycarbonaatplaten bestaande veranda

De veranda heeft nu al polycarbonaat platen met dunne bamboe sticks er op. dit zorgt er voor dat er weinig zon binnenkomt. Deze wilde ik dus laten vervangen door (matte) polycarbonaat platen. Materiaal kunnen we eventueel zelf aanleveren. De veranda is 10 m2.

Vervangen polycarbonaatplaten bestaande veranda

Ik heb een uitbouw van mijn woonkamer met een dak van polycarbonaat. Als het regent maakt dat in de woonkamer nogal kabaal. Volgens mij is de dikte van de platen 16 mm. Boven de platen heb ik een elektrische bedienbaar zonnescherm. Is het mogelijk om boven de bestaande platen nog platen van 16 mm te plaatsen. Volgens mij is er ruimte genoeg tussen de bestaande platen en het zonnescherm. Het zijn 4 platen met een totale breedte van 3,90 meter en lengte van 3 meter. Wat zijn hier de globale kosten of een vrijblijvende offerte is ook wenselijk.

Polycarbonaatplaten in het serredak vernieuwen

Ik zoek een dakdekker die aan de zijkant van mijn woning 5 polycarbonaat platen van 230 bij 95 cm kan vervangen. Het gaat om platen die als dak functioneren van een serre. De platen zijn goed bereikbaar.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik heb een 25 a 30 jaar oud serredak van Zonneranda (waarbij de onderste twee stroken onder de bovenste konden schuiven) met een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante meter (5,75 x 3,6 m) dat ik wil vervangen door een vast dak. Dit kan zowel een glasdak als ook een polycarbonaat dak worden. Voor beide soorten bedekkingen graag een globale offerte.

Polycarbonaat serre dakplaten vervangen

Mijn oude serredak van polycarbonaatplaten is toe aan vervanging. Het betreft 8 polycarbonaatplaten met een lengte van 230 cm en een breedte van circa 98 cm. Het zijn extra brede kanaalplaten, 16 mm dik. Deze zitten in metalen strips met rubberen afdichting. De strips liggen op vierkante grenen houten balkjes van 4,3 cm breed en 4,3 cm hoog. De afstand tussen de balkjes is hart tot hart 100 cm. Onder vier platen zit isolatiemateriaal, dat moet worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht (glaswol). Graag ontvang ik een offerte. Als het handig is kan ik fotos toesturen. Een vrijblijvend offertebezoek wordt op prijs gesteld.

Partners

Partners van Casius