Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuw Vossemeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nieuw Vossemeer heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nieuw Vossemeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nieuw Vossemeer of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vossemeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, dak vernieuwen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, het controleren renoveren en van een dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Nieuw Vossemeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nieuw Vossemeer:

Vervangen polycarbonaatplaten veranda

Vervangen polycarbonaat platen oppervlakte schuin dak circa 4,90 x 4,20 meter. Graag Lexan 3TS heldere platen 16 mm 3 kamers indien mogelijk om isolatie waarde te verhogen en geluid te beperken.

Dak bedekken

Plat dak nu voorzien van dakleer ( aanbouw werkruimte ) door waterschade gaat het plafond eruit dus wellicht een gelegenheid om de ruimte te voorzien van een lichtkoepel of lichtstraat. Doel licht en isolatie ruimte is altijd erg koud. Maten dak 5x5 ongeveer.

Slecht dakpannen dak vervangen

Bij aanschaf van dit huis wisten we dat de pannen slecht waren. Vandaag hebben wij bezoek gehad van een zonnepaneel installateur en deze heeft gelijk het dak gecontroleerd. Hierbij is gebleken dat de pannen vervangen moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 100 m2 en de oude pannen dienen te worden afgevoerd.

Dak met asbest leien saneren

Namens een vriend van mij wil ik een offerte aanvragen voor een asbestsanering van 50 m² asbest leien op het dak van zijn woning. Deze vriend is in een echtscheiding verwikkeld en moet zijn echtgenote uitkopen. Daarbij is niet alleen de waarde van de woning van belang. De kosten van de verplichte asbestsanering moeten ook worden gedeeld. Wij ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de leien en het afwerken van het dak. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Wilt u alle communicatie via het genoemde mobiele nummer laten lopen? We kunnen dan ook een bezoek inplannen.

Andere kleur dakpannen aanbrengen

Ik zou graag een andere kleur dakpan op mijn dak willen. het dak is ongeveer 40 a 50 m2. Eind volgende maand komt er een dakkapel op. Ik wil graag een rode kleur.

Dakbedekking op garage aanbrengen

Nieuwe dakbedekking aanbrengen op het platte dak van de garage, het dak is 7,30 x 10,50 meter groot. De oude bitumen met grind verwijderen en afvoeren, de voorkeur gaat uit naar een nieuw pvc dak. Graag ontvang ik een offerte.

126m2 zadeldak isoleren

Bestaand zadeldak, onderschotenkap konstructie, nog niet geisoleerd. Bestaande dakpannen, panlatten en gorten verwijderen. Aanbrengen van 8 cm dikke RENOVA isolatieplaten en panlatten waarna de bestaande dakpannen weer worden terug geplaatst. Eventuele aanpassingen aan daknok (ruiter), gootaansluitingen en boeiboorden. Totale dakoppervlak = 126 m2, bestaande uit drie dakdelen van respectievelijk 50,55m2, 46,37 m2 en 29,43 m2. Dakbreedte = 13,25 mtr Dakhoogte goot-nok = 3.80 mtr Goothoogte = 3.10 mtr vanaf straatniveau. De isolatieplaten kunnen door ons zelf of door u worden geleverd.