Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Liempde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Liempde heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Liempde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Liempde of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Liempde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak vervangen, gehele rieten dak vervangen, verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten, dak isoleren en dakpannen vervangen, volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc., dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen, sedum dak op een oude fabriek realiseren, vervangen van Franse kap dak, plat dak met PVC vervangen, nieuw dak en isolatie, dak inspectie tbh evt vervanging, onze dakpannen zijn niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe, dakpannen vervangen en asbest verwijderen, dakrenovatie/ reparatie, het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Liempde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Liempde:

Dakisolatie aanbrengen

Ik zou graag offertes willen ontvangen voor isolatie van het dak aan de binnenzijde maar ook de buitenzijde. Tussen de dakconstructie en de dakpannen zitten waarschijnlijk eterniet platen welke met isolatie van buitenaf ook verwijderd moeten worden. Het gaat om ongeveer 70 m2.

Asbest leien verwijderen en vervangen door kunststof leien

Circa 200 m2 leien op hellen dak en deels gevel vervangen, wegens asbest in huidige leien

Lekkage aan de erker verhelpen

In de bovenhoek van onze erker is een lekkage geconstateerd. Aan de binnenzijde is dit zichtbaar omdat het stucwerk los aan het laten is, en er een vochtplek zichtbaar is. Aan de buitenzijde is niet direct iets te zien. Graag ontvang ik 2 offertes voor het herstellen van de lekkage. Natuurlijk ook offertes die ik bij onze verzekering kan neerleggen voor vergoeding.

Hellend pannendak vervangen

Graag wil ik een prijsopgave voor het vervangen van een hellend dak met isolatieplaten en eventueel met nieuwe dakpannen. Het dak is 5 bij 17 meter en dan maal 2 = dus 170 m2