Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuw hellend pannendak aanbrengen:

Nieuw hellend pannendak aanbrengen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Hellend dak plaatsen, bestaande uit vlakke, zwarte betonpannen. Dakconstructie is goed, nieuwbouwwoning. Dak dat geleverd wordt is alleen dakspanten, geen onderdak/isolatie/dakbedekking. Daar willen wij graag een offerte voor. Het gaat om een dak van 160-170 m2.
Onze klant uit Langenboom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw hellend pannendak aanbrengen uit heel Nederland:

Hellend pannendak isoleren en vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 100 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag een offerte voor het uitvoeren van isoleren dak vanaf de buitenzijde Basis scope Het gaat over een zadeldak Activiteiten voorzien: - stelling - weghalen pannen - weghalen panlatten - plaatsen isolatie platen buitenzijde - aanbrengen nieuwe panlatten - terugplaatsen pannen - randpannen correctie ivm hoogte isolatie - nieuwe nokvorsten (rood) ivm huidige met specie vast gezet Optioneel prijs voor nieuwe pannen Gr Cees

Hellend pannendak renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 70-75 m2 ongeveer. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil de ouwe pannen vervangen voor nieuwe beton pannen.

Hellend pannendak isoleren en renoveren

Jaren '30 woonhuis met houtskelet constructie, laten isoleren via buiten (75 m2). Pannen zijn volgens de bouwkundige keuring nog in een goede constructie en kunnen na isolatie hoogstwaarschijnlijk weer gebruikt worden. Dak is goed bereikbaar.

Nieuw hellend dak op huis en schuur

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een nieuw dak op de grote schuur en het huis. Het moet 1 geheel worden. Waarschijnlijk gaat het om zowel het dakbeschot als om een pannendak. Het hoeven niet de duurste pannen te zijn, graag een zo goedkoop mogelijke optie. Wij wachten graag uw reactie af. schuur 7.50 bij 7.50 meter woonkamer 12.5 bij 4.80 meter

Dak renoveren

Het oude dak moet vervangen worden. Nu bitumen dak met met slecht dakbeschot. Wil graag een geglazuurd pannendak. Gaat om een hellend dak voor een huisje van 5 bij 5.

Bestaand bitumendak overplakken

Het betreft het overplakken van een plat dak, 1992, zonder grind, teven een bestaande zinken goot vervangen. - 3 meter daktrim aan de voorzijde - de te vervangen goot van 9 meter, ongeveer 35 cm breed schat ik - het platte dak aan de achterzijde van ongeveer 65 m2 Het achterste deel is rondom voorzien van een daktrim. Het voorste deel, van ongeveer 810 cm, sluit aan de linkerzijde aan op de goot van de buren met een loodslabben Rechts sluit het plat dak aan op mijn pannendak, zonder goot, water hellend dak loopt op plat dak. in het dak zitten de volgende afvoeren, de plakplaten zijn volgens mij nog goed: -1 rookgasafvoer CV -2 hwa’s -een ontluchting riool -2 ontluchtingen

Pannendak vervangen en isoleren

Ons pannendak is waarschijnlijk aan vervanging toe. Ook is er waarschijnlijk nooit enige vorm van isolatie aangebracht. Het betreft een dak van een hoekwoning van 7 bij 6 meter met een hellend dak. De oude pannen dienen te worden afgevoerd.

Hellend pannendak renoveren

Het betreft een renovatie van een hellend pannendak, ongeveer 30 m2, plus vervanging van de dakbedekking van de 2 dakkapellen. Indien mogelijk ook vervanging dakgoot voor, ongeveer 5 meter lang en het nakijken van de dakconstructie in verband met het plaatsen van zonnepanelen.

Vervangen, aanpassen en isoleren van een dakconstructie

Wij hebben een oud huis bezichtigd, dat gebouwd is in de jaren 1945-1959. Binnen in de woning zijn zichtbare vochtvlekken van lekkages te zien van het dak. De constructie heb ik niet kunnen zien van binnen omdat je zo de vliering niet op komt. Er zitten over de breedte van het huis 2 rookkanalen waarvan er 1 sowieso moet blijven zitten voor een openhaard in de toekomst. Nu willen wij graag een offerte voor een hellend dak van om en nabij de 110 m² met een gedeeltelijk nieuwe constructie of totaal nieuwe constructie afhankelijk van de staat en een nieuw pannendak met buiten isolatie. Dit willen we puur ter indicatie, zodat we weten wat zo iets kost.

Dakisolatie op de bungalow aanbrengen

Wij willen op een vrijstaande bungalow met licht hellend dak isolatie laten aanbrengen, waarschijnlijk is van bovenaf het beste te doen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 230 m2 en heeft 2 dakramen. Het gaat om een pannendak waarbij wij ook graag willen weten of de oude pannen terug gelegd kunnen worden.

Partners

Partners van Casius