Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kaatsheuvel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Kaatsheuvel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Kaatsheuvel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Kaatsheuvel of directe omgeving.

170 klanten uit Kaatsheuvel bevelen een bij Casius in Kaatsheuvel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Kaatsheuvel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Kaatsheuvel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Kaatsheuvel:

Bitumen dak

Voor een door ons zelf te bouwen veranda zoeken wij een dakdekker om circa 20 m2. bitumen dakbedekking aan te brengen.

Groen dak op terras overkapping

Op een nog te bouwen terrasoverkapping van 2,44 x 5,70 m wil ik mogelijk een groen dak realiseren. Over de afstand van 2,44 m loopt het dak ongeveer 50 cm af. Wat kost zoiets inclusief epdm onderlaag? Ik heb begrepen dat ik voor de constructie van de overkapping rekening moet houden voor een maximale belasting van 80 kilo per m2.

Boeiboorden vervangen

Wij willen graag de boeiborden rondom de schuur en huis vervangen, gaat om 34 meter. Indien mogelijk graag over de oude houten boeiboorden heen. Hoogte kan worden geschat via de foto

Nieuw hellend dak op chalet (11 x 5m) plaatsen

Ik wil graag een overzet dak op mijn chalet van 11 bij 5 meter. Het bestaande dak kan blijven liggen. Er zitten 2 dakdoorvoeren op. 1 voor de afzuigkap en 1 in de douche. Een kleine vrachtwagen van 5 ton kan bij het chalet komen.

Nieuwbouw hellend dak met zink bedekken

Ik wil een toekomstig hellend dak met zink laten bedekken. Totale oppervlakte is 120 m2. 4 dakkapellen.

Vervangen van het dak

Ik ga verhuizen en de nieuwe woning heeft een aanbouw met EPDM plat dak die ik graag vervangen wil hebben, er ligt iets op, vrij dun, het is gehobbeld en wil dit graag netjes hebben voordat het gaat lekken, met slagregen doet het dat al blijkbaar. De aanbouw is 8 jaar oud. Het zou fijn zijn als dit 18 maart gerealiseerd kan worden. Ik wil weer een nieuwe EPDM dak.

EPDM aanbrengen

Op mijn dak ligt nu bitumen met grind. Dat haal ik er zelf af. Daarna zullen de dakplaten vervangen worden. Het gaat om 9 m2 met aan 3 zijden een daktrim (circa 9 meter) en aan een zijde waterdicht aansluiten tegen een opstaande scheiding met buurman. Dat is een opstaande rand van 10 tot 15 cm. U hoeft alleen de laag EPDM aan te brengen.

Lekkende dakgoot vervangen

De dakgoot lekt bij onze vrijstaande woning en moet vervangen worden. Er zit nu een goot met een houten bekisting erom heen. Deze willen wij graag laten vervangen door een goot met een Trespa bekisting. Het gaat om 2 goten van 8 meter lang.

Lekkage aan garagedak verhelpen

Bij de waterafvoer van mijn garage zit een lek. Bij hevige regenval komt er water naar binnen. Het betreft een 1 steens gemetselde garage. De lengte is circa 10 meter en breed 3 meter. Het garagedak is 21 jaar oud en heeft hier en daar wat bobbels. Het betreft een gezamenlijk dak met de buren, die nog een standaard garage hebben van 6 x 3 meter. Ik heb later er een stuk aan laten zetten. De buren hebben niet het plan om de dakbedekking te laten vervangen, dus mocht de bedekking vervangen moeten worden dan zal er een balk moeten worden gelegd tussen de 2 daken.

Lekkage op een plat dak opsporen en repareren

Het betreft het opsporen en repareren van een lekkage van het platte dak boven de slaapkamer. Er is op 1 plek een lekkage zichtbaar.

Daknok repareren

Het betreft een offerte aanvraag voor enkele werkzaamheden aan het dak. Op de nok van 11 meter liggen enkele nokpannen los, dit komt door loskomend cement. Ook is er wat lood losgeraakt rondom 2 schoorstenen, dit wil ik ook laten herstellen.

Zinken regenpijp met vergaarbak aanbrengen

Ik wil graag een PVC regenpijp (die te kort is) vervangen door een zinken regenpijp met een vergaarbak: aan een garage met een bitumen dak. Het regenwater valt in een grindbak. Circa 2.50 meter is er nodig. Het mag een ronde pijp zijn. Hoe is de uitgang van de vergaarbak? Kan daar een rond pijp op?

Pannendak vervangen door riet

Ik wil graag mijn dak met dakpannen vervangen voor een rieten dak. Er zit een pannendak met sneldekkers op (ook hebben we een grote dakkapel met een plat dak). We hebben een vrijstaande woning. Het dak is 11 meter breed en 9 meter lang en loopt in een hoek van 45 graden.

Lekkage dakgoot oplossen

In de dakgoot een lekkage verhelpen.

Dakgoten van vakantiehuisje vervangen

Ik heb een vakantiehuisje op een recreatiepark waar wat onderhoud aan moet worden gepleegd. Het is een hardhouten vakantiehuisje met een dak met bitumen dakleer en een aluminium strip. Vanaf het dak loopt het regenwater in houten dakgoten, maar ik heb geen idee of daar ook nog dakleer of een zinken binnengoot in zit. De goten zijn licht doorgebogen waardoor het water onvoldoende wegloopt. Het hout van de goten is gaan rotten. Ik wil de situatie hier even laten beoordelen en een advies voor reparatie of vervanging met bijbehorende kosten krijgen. Het gaat om 2 dakgoten van 3,5 tot 4 meter lengte.

Zinken dakgoot repareren

IK heb een lek in de dakgoot en wil deze graag laten repareren.

Golfplaten op schuur vervangen

Golfplaten dak vervangen 3 matte platen (niet lichtdoorlatend) van 305 bij 110 cm 2 lichtdoorlatende platen van 3015 bij 110 cm

Dakgoot en boeiboord vervangen

Ik heb zinken dakgoten aan mijn huis; aan de achterzijde zit op meerdere plaatsen een lekkage die ik met reparatiepasta niet meer verholpen krijg. Ik wil de dakgoten compleet, inclusief boeiboord, laten vervangen. Indien mogelijk met een kunststofboeiboord (wit). In principe gaat het alleen om de achterzijde van 6 meter breed.

Plat dak laten repareren

Uit een bouwkundig rapport blijkt het volgende: Loszittende dakranden, craquelé vorming bitumen dakbedekking,vervangen, in combinatie met nazien/verbeteren loodslabben, aansluiting plat dak/opgaande muren. Bij renovatie rekening houden met bouwkundige werken plat dakconstructie. Nazien/verbeteren gootbekleding/bitumen (mn aansluitingen en naden), post. Plat dak is ongeveer 22 m2 zie bijlage voor foto's

Dakrenovatie en -isolatie aanbrengen

Wij hebben net dit huis gekocht. De vorige bewoner gaf aan regelmatig lekkages te hebben. ( de pannen verschuiven bij wind). Het is een huis van ong. 1912. De wens is renovatie en isolatie.

Daklijst vervangen en lood vervangen

Daklijst vervangen en lood vervangen bij een huis uit 1960 met een eerste verdieping en zolder. Daklijst van circa 2 meter lang vervangen en lood twee schoorstenen vervangen. Ongeveer op 7,5 meter hoog.

Dakgoot vervangen 13m

Dakgoot vervangen aan de zijkant 13m.

Het vernieuwen/aanbrengen van nieuwe ...

Het vernieuwen/aanbrengen van nieuwe gevelbekleding aan de voor- en achterzijde van ons huis. Het huis heeft een zadeldak, de eerste vedieping is aan de buitenzijde bekleed met pvc schroten. We willen nu graag dit vervangen met Keralit profielen. Aan de voorzijde is het plaatsen van een steiger probleemloos. Aan de achterzijde is een overkapping die het maken van een steiger bemoeilijkt. Via de buren is een overspanning te maken.

Lekkage dakkapel dakbedekking pannen en ...

Lekkage dakkapel dakbedekking pannen en mastiek, dakkapel mastiek zolder 3e verd.

dakgoot vervangen aan de voor en ...

dakgoot vervangen aan de voor en achterkant van het huis