Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak reinigen:

Dak reinigen

Wij hebben een leiendak van gebakken leien pannen. Het dak moet gereinigd worden van mos. Het dak is 500 m2. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Helvoirt (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak reinigen uit heel Nederland:

Reinigen van het dak

Het is een dak met dakpannen, maar slechts een deel van het dak is begroeid met mos. Ben benieuwd wat reinigen en coaten kost. Staat ook een klein dakkapel op en die moet ook schoongemaakt en in de de wax of coating gezet worden. Gaat ongeveer om een oppervlakte van 100 m2.

Groen dak realiseren op een stal

Gaat om het vervangen van het dak van een stal. Afmetingen van het dak zijn ongeveer 8 x 5 meter. Er ligt nu bitumen golfplaat op waarvan mij is gezegd dat deze asbestvrij zijn. Het dak is licht hellend. Ik wil graag een groen dak, dat goede isolatie biedt en bestand is tegen blad van eikenbomen of te reinigen is. Ik ben benieuwd naar de kosten en mogelijkheden

Dak reinigen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van dak van vrijstaande woning. Gaat om twee stenen schoorstenen en twee schuin hellende vlakken (ogenschijnlijk dakpan platen van zink) van totaal +/- 100 m2. Tevens op de nok (+/- 11 m) plaatsen van duifpinnen en roosterkapjes op schoorstenen.

2 daken renoveren

betreft 2 woningen naast elkaar (2vve'n) ongeveer 60 m2 per dak oud pannendak. volgens bouwkundig rapport pannen nog wel hard genoeg. willen graag laten reinigen en impregneren zodat de pannen weer jaren meegaan.

Dak reinigen en ontmossen

Graag wil ik een offerte met hoeveel het kost om mijn dak te reinigen, indien nodig ook ontmossen. Het dak is 50 m2. Alvast bedankt.

Het reinigen van een rieten dak

Ik zoek een dakdekker die het Rieten dak van mijn vrijstaande woning kan reinigen. Het betreft een stolp van 18 bij 18 meter, onderschoten Riet is aangebracht in 1997. Na het ontmossen ook vogelschade herstellen en het dak met anti mosvorming behandelen.

Dakpannen reinigen

Wij zijn een pand aan het restaureren en willen daarbij graag onze dakpannen reinigen. Het betreft Oude Holle Gesmoorde Dakpannen. Kunnen jullie het dak reinigen? Welke methode gebruiken jullie en wat zijn de kosten? Het betreft een roze gebouw.

Dak bedekken, schoorsteen reinigen en voegwerk

1. Het betreft een 8 hoekig tuinhuis, dat op dit moment gedekt is met riet. Ik wil graag deze bedekking vervangen door zink. 2. Schoorsteen: ontdoen van mos (schoonmaken), waar nodig voegen bijwerken en de schoorsteen impregneren. 3. Algehele dankinspectie.

Dak reinigen voor het plaatsen van zonnepanelen

Ik ga binnenkort zonnepanelen op mijn dak leggen en ben daarom op zoek naar iemand die mijn dak kan reinigen. Het is een bestaand dak met snel dekkers, op een vrijstaande woning. Het is goed bereikbaar en de totale oppervlakte is circa 120 m2.

Gevel reinigen

De achtergevel, 5 meter breed, wil ik tot op een hoogte van ongeveer 3 meter gereinigd hebben. De werkplek is goed toegankelijk en heeft een vlakke stenen ondergrond. Behalve verf zit er ook een band bitumenachtig materiaal waar vroeger het dak van de serre zat. De muur is opgetrokken uit gele (bak)stenen.

Partners

Partners van Casius