Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Heeze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Heeze heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Heeze u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Heeze of directe omgeving.

65 klanten uit Heeze bevelen een bij Casius in Heeze aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Heeze bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, twee schuren golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking terug, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dak isoleren en dakpannen plaatsen, dakpannen vervangen, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Heeze staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Heeze:

Mos verwijderen van het dak

Ik wil graag mos laten verwijderen van het dak. Zowel van de boerderij als de garage moet het mos worden verwijderd. Kammen en opvullen horen bij de opdracht. Het gaat om ongeveer 400 m2 (beide gebouwen).

Nieuw dak op woning en uitbouw

We willen een nieuw dak op onze bestaande woning en de uitbouw. Een hellend dak met pannen. Het huis is 7.20 meter x 10.50 meter. De afmeting van het dak kan ik niet berekenen. Het dak start op 4.80 meter hoogte en loopt tot 6.60 meter. Nieuw folie aanbrengen. Kunt u de pannen mee aanbieden? Liefst enkele voorbeelden geven van verschillende soorten pannen. En kunt u de derde of vierde week van november dit uitvoeren?

Golfplaten op de schuur aanbrengen

Op onze schuur en dat van de buren ligt nu een asbesthoudend golfplaten dak. Dat wordt binnenkort gesaneerd. We willen er nieuwe golfplaten op laten leggen. Het is volgens het inventarisatierapport ongeveer 75 m2 en daarbij moeten er wellicht enkele balken vervangen worden. Daarnaast moet het dak van de twee schuren zo goed mogelijk op elkaar aansluiten, er zit nu wat hoogteverschil in. Ongeveer 5 cm, geschat. Waar moeten we ongeveer op rekenen?

Polyester dakbedekking herstellen of vernieuwen

Wij hebben op ons garagedak van 24 m² een polyester dakbedekking liggen zonder leislag. Het gaat om het materiaal APP VB 470 A 14. Er is momenteel een beetje lekkage en ik heb gezien dat het dak wat kleine craquelé vertoont. Ik laat het dak graag even beoordelen en ontvang dan uw advies voor herstel of vervanging met de bijbehorende kosten.

Schuurdak repareren vanwege hagelschade

Dak van de schuur: Een deel is plastic, het merendeel is asbest golfplaat. De plastic platen hebben gaten door hagel. Graag indicatie voor reparatie en op termijn wellicht vervanging van dak. Het totale dak is ongeveer 20 m2. Er is nog geen rapport opgemaakt voor het asbestdeel.

Dakgoten laten vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van twee dakgoten. De goten zijn 2.5 meter en 9 meter lang en zijn van zink. Er zijn foto's beschikbaar.

Bitumen en lood op het balkon vervangen

Balkon met bitumen laag met tegels lekt en moet vervangen worden. De lood rand moet ook gerepareerd worden. De maat van het balkon is 1.20 x 3.80 m.

Momenteel heeft onze BERGING een schuin ...

Momenteel heeft onze BERGING een schuin dak met nok, bedekt met asbest golfplaten. De totale grootte van het bestaande dak is nu ongeveer 45 m2. We gaan de asbest golfplaten verwijderen en afvoeren en willen dan ofwel pannendak aanbrengen ofwel een dak met shingles. We zijn benieuwd naar de totale KOSTEN voor het vervangen van het dak en vernieuwen van de afwatering, evenals hoe lang een dergelijke klus zou duren en op welke termijn u beschikbaar bent.