Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Heesch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Heesch heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Heesch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Heesch of directe omgeving.

57 klanten uit Heesch bevelen een bij Casius in Heesch aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Heesch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Heesch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Heesch:

Plat dak maken voor aanbouw

We gaan een aanbouw maken en daar een plat dak voor bouwen, een houtenskelet met een ijzeren frame. Het gaat om ongeveer max 90m2 waar EPDM op terecht moet komen. Het is makkelijk bereikbaar en van alle faciliteiten voorzien zoals heftruck steiger etc. we willen het dak ook graag goed geïsoleerd hebben graag dit in prijs meenemen.

Dakpannen vastleggen

Heer/mevrouw, Middels deze weg wil ik een offerte aanvragen voor het terugleggen van een aantal dakpannen en het tevens aanbrengen van een mechanisme (schroeven? ) om te voorkomen dat de dakpannen los gaan zitten of eraf waaien. Mvg

Verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak

Wij hebben enkele maanden geleden een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1971. Aan de woning zit een garage/bijgebouw van 11,5 x 6 meter met een flauw zadeldak. De nokhoogte zit op 4 of 5 meter. In dat bijgebouw is nu een slaapkamer met een badkamer. We zoeken een aannemer voor de volgende zaken: Er liggen op het dak asbesthoudende golfplaten en die moeten worden verwijderd. Daarna willen wij er dakpannen op. Verder willen we de badkamer vernieuwen en leidingwerk laten aanleggen voor een nog te plaatsen keuken. Ook willen we nog een kleine aanbouw of serre laten maken. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. We zoeken een bedrijf dat de totale klus kan uitvoeren, in samenwerking met gespecialiseerde partners voor de asbestsanering. We hebben geen haast, we wonen prettig in de hoofdwoning die is afgesloten van deze schuur. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en om de ruimte in te meten. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen met posten voor de afzonderlijke onderdelen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We zien uit naar uw reactie.

Solatube plaatsen op plat dak van garage

Het plaatsen van 1 solatube van 35 cm in Heesch. Het gaat om een garage met plat dak met daaronder houten balken + OSB platen. Wij hebben de solatube al. Dus het gaat om het maken van het gat, het plaatsen en het opnieuw waterdicht maken van het dak.

Bitumen dak bedekken met vloeibare dakbedekking

Wil graag een garagedak van ongeveer 40 a 50 m² laten bedekken met vloeibare dakbedekking, dak vertoont links en rechts wat lekkage, graag hierover een prijsopgave.

Nieuwe pannen op het dak en bijgebouw aanbrengen

Graag wil ik nieuwe pannen laten leggen op het dak en op het bijgebouw. De maten van de woning zijn ongeveer 8 bij 3 meter per zijde en va het bijgebouw 10 bij 2 meter per zijde. Er dienen zwarte matte pannen gelegd te worden. De panlatten en de isolatie zijn in orde.

Bitumen vervangen door EPDM of kunststof

Vervangen bitumen dak door kunststof dak / EPDM inclusief afvoer oude dak. Het gaat om een dak van 45 m2. Er ligt geen grind op.

Asbesthoudende dakplaten vervangen door dakpannen

Graag laat ik Eternit platen verwijderen waar waarschijnlijk asbest in zit. In plaats van de platen wil ik dakpannen op het dak. Het gaat om 80 m2 ongeveer. Het dak begint op ongeveer 5 meter hoogte, net onder de tweede verdieping. Uitvoering in de 2de of 3de week van april.

Dakleer op de garage vervangen

Ik zoek een dakdekker voor het vernieuwen van de bedekking van het huidige platte dak, met dakleer en grind. Afmeting: 4,5 x 3,5 meter. Er is een afvoer voor het water van het dak. De omranding is nu met een aluminium strip. Nieuw materiaal: SBS. Oud grind overbrengen op nieuw dak. Het kan tijdelijk overgebracht worden op een naastgelegen dak. Afwerken met zinken omranding.

Dak van dakluiken voorzien

Dak, voorzien van drie luiken ca. 12o ca. Ventielatiekokers20x5 M. Waterdicht maken Laag BTW tarief!

Dakrenovatie op de stacaravan

Ik wil het dak van mijn caravan laten voorzien van nieuwe dakbedekking, door bijvoorbeeld bitumen, dakpanplaten of damwandprofiel. Het dak lekt een beetje aan de onderzijde, bij de aanzet van de dakgoot. Er is een dakdoorvoer voor de geiser en 2 voor dakramen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Er is een foto beschikbaar.

Dakpannen met coating aanbrengen

Het dak is ongeveer 55 m2 groot De dakpannen liggen er nu 37 jaar op We willen wel dakpannen met een coating laag

Dakpannen vervangen

Onze dakpannen zijn bijna 50 jaar oud dus deze zijn denk ik aan vervanging toe. Ik woon in een rijtjeshuis met aan 1 kant een schuin dak. Het huis is 6 meter breed. Het dak is ongeveer 55 vierkante meter. Graag laten we een offerte maken met alles inclusief. Welk soort pannen bespreken we graag met u.

Dak van de kennel vernieuwen

Ik wil het golfplatendak van mijn hondenkennel laten vervangen door kasteel-lei. Het dak is ongeveer 3 x 3 meter en begint op 1.80 meter hoogte. Gaarne een vrijblijvende offerte om dit door u te laten vervangen.

Het gaat om het leggen van twee ...

Het gaat om het leggen van twee lichtkoepels maat 500x500 incl. alle werkzaamheden daarvoor.