Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak aanbouw vanuit buiten isoleren + advies:

Dak aanbouw vanuit buiten isoleren + advies

Het dak met dakpannen van een aanbouw moet van buitenaf geïsoleerd worden. Het dak is ongeveer 40 m2. Ik denk aan purplaten, steenwol in ieder geval niet, maar ik ontvang graag wat advies. Graag wil ik een gesprek, kan ook op afstand.
Onze klant uit Haps (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak aanbouw vanuit buiten isoleren + advies uit heel Nederland:

Draagkracht berekenen van een plat dak

Mijn aanbouw komt uit 1996, ik wil graag een draagkrachtberekening van het dak voor het aanleggen van een dakterras. Ook wordt er een opening in het dak gemaakt met beloopbaar glas. Dit graag ook meenemen. Het is een houten dak van een uitbouw van ongeveer 3 bij 4 meter. Er ligt momenteel bitumen op het dak.

Aanbouw voor toekomstige keuken

Graag ontvangen wij een globale prijsopgave voor het maken van een aanbouw van 3,66 x 4 meter, met plat dak aan de achterzijde van bestaande woning (1996) waar nu het zonneterras zit. Materialen passend bij de bestaande woning (zie foto's). Inclusief aansluitingen voor keuken, voorzien van electra en afgewerkte wanden en plafonds. Met in de achtergevel dubbele openslaande deuren en in de zijgevel een standaard raam (dubbel glas). Materialen te leveren door de vakman.

Aanbouw garage

Ik wil graag een garage aan bestaand huis bouwen met een doorgang naar bestaande woning. Afmeting garage breed 5 meter lang 9 meter waarvan 2 meter achter het huis steekt. Plat dak met epdm. Geheel geïsoleerd. Casco bouw, dus zonder ramen en deuren, vloer gevlinderd.

Bitumen van plat dak vervangen

Het bitumen dak van de bijkeuken (aanbouw) is aan vervanging toe. Het dak is 5 x 5 meter. Ik hoor graag van u.

Een dakterras met zwevende constructie maken

Plat dak op de aanbouw achter, recentelijk voorzien van nieuwe dakbedekking. In het dak zitten een lichtkoepel en twee dakdoorvoeren voor ventilatie. Graag een stalen zwevende constructie die ook het hekwerk kan dragen, en ook een stukje (+/- 30cm) kan oversteken boven de schuin aflopende zijkant van het dak. Wij zijn opzoek naar een composiet houten bovenlaag. Het gaat in totaal om 16m2

Sedumdak aanleggen

Het betreft een plat dak op de aanbouw van een nieuwbouw woning. Er ligt al EPDM en is goed toegankelijk. De hoogte is ongeveer 2.60 meter.

Uitbouw als onderdeel van nieuwbouwproject

We gaan in Almere een casco prefab houtskeletwoning laten bouwen en ik zoek een onderaannemer voor een aanbouw van 3 meter x 5 meter voor een kantoorruimte. Plat dak op 3 meter hoogte, met 1 gemetselde kant en 2 kanten glas (waarvan 1 kant tuindeuren). Vloerverwarming wordt al in een andere kostenpost meegenomen. De aanbouw moet wel van stroompunten, inbouwspots en stucwerk worden voorzien.

Aanbouw achterzijde woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een complete uitbouw van steen (roodkleurig) met plat dak kan bouwen achter onze woning. Dit graag inclusief een aluminium schuifpui (4-delig). Maten zijn 2 meter diep en 5,75 meter breed. Inclusief binnenwerk. Het betreft een tussenwoning.

Uitbouw badkamer bovenop bestaande keuken met plat dak

Wij willen een uitbouw realiseren op de 1e verdieping grenzend aan de badkamer. Bovenop de huidige keuken die een plat dak heeft. De afmetingen zijn ongeveer 2.6x2.2m. De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een stijle schuin dak. Ramen aan voorzijde. De uitbouw zal zich bevinden aan de voorzijde. Graag wil ik het volgende zien: Mogelijkheid voor een casco of prefab aanbouw. Gebruikte materialen. Meerprijs dakkapel in de kamer ernaast. Meerprijs 'indien mogelijk' plaatsen douche warmte terug winning Meerprijs 'indien mogelijk' HR ketel. Regelt de aannemer de vergunningen? Meerprijs dak aanbouw voorbereiden voor dakterras. Duur verbouwing, eventueel bij meerprijzen vermelden hoe veel langer de verbouwing gaat duren. Wij hebben recent de woning gekocht en kunnen die per 1 oktober betreden. Het zal wel eerder mogelijk kunnen zijn voor de aannemer om de woning van binnen te bekijken.

Daklekkage van de aanbouw

Ik heb thuis een daklekkage. De lekkage komt van de dak van de aanbouw. Het is een vlakke dak met dak beschermer makkelijk bereikbaar van de balkon. Ik heb het nagekeken en blijkt dat de lood tegen de muur vervangt moet worden want het is oud en stuk in sommige plekken. Ook nog de voeging tussen de muur en de lood is gedeeltelijk gevallen en dus moet nog gevoeld worden. De afstand/lengte van de lood en de muur is ongeveer 10 meters. Dus voor nieuwe lood en nieuwe voeging wat kosten schatten jullie in? Ik heb eerst de kosten nodig voor de verzekering voordat ik met de werkzaamheden wil beginnen. Ik heb een goed contact en dus ik ben van plan om het vergoed te krijgen, maar eerst wilt verzekeringsbureau de inschatting van de kosten.

Partners

Partners van Casius