Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Haps te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Haps heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Haps u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Haps of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Haps bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen, groen dak aanleggen, dak woning vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Haps staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Haps:

Dak aanbouw vanuit buiten isoleren + advies

Het dak met dakpannen van een aanbouw moet van buitenaf geïsoleerd worden. Het dak is ongeveer 40 m2. Ik denk aan purplaten, steenwol in ieder geval niet, maar ik ontvang graag wat advies. Graag wil ik een gesprek, kan ook op afstand.

Dak renoveren en isoleren

Wij bewonen een voormalige boerderij, die is gesplitst in 2 woningen. Per woning heeft het dak een oppervlakte van ongeveer 185 m². Er liggen nu goede Opstalan dakplaten op met daarop slechte en oude Mulden dakpannen. We overwegen om het dak te laten vervangen en er geïsoleerde stalen dakpanplaten op te laten leggen. We willen een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben en referenties kunnen overleggen. Onze buren hebben twijfels over het lawaai van regen en hagel op zo een dak en over het esthetische aspect. We willen een offerte ontvangen voor de totale klus, dus voor het verwijderen van de pannen en leveren van de materialen en de montage. De oude dakpannen breng ik zelf naar de stort.