Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hank te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hank heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hank u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hank of directe omgeving.

35 klanten uit Hank bevelen een bij Casius in Hank aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hank bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hank staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hank:

Hellend dak isoleren en dakpannen vervangen

Ik wil graag een hellend dak van circa 130 m2 laten isoleren met folie van buitenaf en vervangen van dakpannen en panlatten zonder verhoging van het dak.

Dak van aanbouw bedekken met EPDM

Ik wil een nieuw dak van een aanbouw laten bedekken met EPDM. De ondergrond is gemaakt van betonplex. Dakhoogte is 2,5 meter. Oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Lekkage bij hevige regen en wind oplossen

Bij hevige regen en wind is er lekkage tussen venster en kozijn. Het raam opent naar binnen en sluit derhalve onvoldoende af. Extra aangebrachte rubber strippen bracht enige verbetering. De werkplek is goed bereikbaar. Er is enige urgentie bij dit probleem.

Pannendak volledig renoveren

Volledige vervanging van de pannen en eventueel isolatie vervangen.

Dak op de bijkeuken renoveren

Op 1 plek van de aanbouw hebben wij lekkage. Graag zou ik het platte dak laten voorzien van EPDM. De afmeting is 5.57 bij 2.11 meter.

Schuin garagedak bedekken

Ik wil graag mijn schuine garagedak laten bedekken. Het dak is 5 meter bij 3,4 meter. Mijn garage sluit aan een kant aan op het naastliggende gebouw. Het moet goed waterdicht zijn. Ik wil graag doorzichtige platen erop hebben maar niet te dun. De oude platen eraf halen en nieuwe, dikkere, erop zetten. Graag een offerte inclusief materiaal. De offerte moet naar de verzekeraar ter goedkeuring.

Dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van de dakpannen en de daklatten. Het betreft een vrijstaande woning met 2600 dakpannen. De pannen dienen zwarte glimmende pannen te zijn.

Dakgoot leveren en monteren

Er dient ongeveer 185 meter dakgoot gehangen te worden aan een sandwichpanelen dak (150 meter) en 35 meter aan een golfplaten dak. Het zijn stallen waar de goten aan worden bevestigd, de hoogste dakgoot zit op 4.20 meter (38 meter lang) en de rest zit op 2.5 meter hoogte. Om de 8 meter een afvoer aanbrengen. Het moet een zinken goot zijn. Graag een prijs per meter voor het leveren en plaatsen.

Dakgoot vernieuwen (zink) 16 meter;

Dakgoot vernieuwen (zink) 16 meter;

Het dak van ons huis is aan slijtage ...

Het dak van ons huis is aan slijtage onderhevig. Het gaat een beetje "golven". Ik zou het graag weer strak maken eventueel met dakisolatie platen, unidek of opstalan. Indien mogelijk met de oude pannen weer erop en waar nodig oude pannen bijkopen.

Huidige dakbedekking is verouderd, ...

Huidige dakbedekking is verouderd, vertoont lekkage. Bedekking bestaat uit asfalt met grind.

Lekkage aan schoorsteen

Lekkage aan schoorsteen