Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakleien met asbest vervangen:

Dakleien met asbest vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van asbest dakleien ongeveer 80 m2. Daarbij ook graag eventueel isolatie aan brengen of vervangen daar nodig is . Graag ontvang ik meer informatie.
Onze klant uit Halsteren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakleien met asbest vervangen uit heel Nederland:

Dakleien vervangen (asbest)

Wij willen ons dak met leien laten vernieuwen voor asbest vrije leien het gaat om ongeveer 40 m2 er moet een steiger bij van ongeveer 10 meter lang en 3 meter hoog schat ik.er zijn ook nog 2 buren geïnteresseerd en dan word het rond de 120 m2 vervanging en meer steigerwerk.er moet waarschijnlijk ook asbest sanering bij voor de leien.

Dakleien vervangen voor kunststof

Wij willen 145 m2 dak met kunststofleien laten dekken. Omdat de huidige leien asbest bevatten moet het te dekken dak deel ook geïsoleerd worden.

Leien met asbest vervangen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn dak van circa 90 m2 kan vervangen. Huidige situatie is een laag met asbesthoudende dakleien, deze dienen gesaneerd te worden en de nieuwe dakleien dienen hetzelfde worden als de andere huizen in de buurt.

Dakbedekking op meerdere huizen

* Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien. * Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 4 of 6 woningen met dakleien van eternit alterna leggen in ruitpatroon. Per dak ongeveer 52 m2 exclusief dakkappel etc. Asbest wordt al verwijderd.

Asbesthoudende dakleien vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er moet 100 en 130 m2 (2 onder 1 kap woning) asbesthoudende dakleien vervangen worden.

Asbesthoudende leien verwijderen en kunststofleien plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een huis met een plat en schuin dak gedeelte. Dit is totaal ongeveer 40 m2 inclusief 4 dakramen van totaal 8 m2. Dus ongeveer 32 m2 kunststof leien. De bestaande asbesthoudende leien moeten worden afgevoerd. Deze wil ik dan vervangen met kunststof dakleien. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Asbest leien op het dak vervangen

We zijn in gesprek om een huis (in Gilze) aan te kopen. Uit een bouwtechnisch onderzoek is gebleken dat dit dak daarop dakleien liggen met asbest. Om een helder beeld van de kosten te krijgen zouden we voor we tot een definitieve koop over gaan een kosteninschatting willen ontvangen voor het verwijderen van alle dakleien en het plaatsen van nieuwe dakleien. Graag zouden we deze in de diverse varianten (kunststof lei/ natuursteen lei) ontvangen. In de bijlage zit de bouwtekening van het huis inclusief dakplan. Bij voorbaat dank.

Asbest dakleien verwijderen

Het gaat om ongeveer 4 m2 dakleien met asbest die we graag verwijderd willen hebben. Dat er asbest zit is van horen zeggen, graag zouden we een specialist hiernaar willen laten kijken of het klopt dat er asbest zit. Graag een prijsopgave.

Saneren van asbest dakleien

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het saneren van asbesthoudende dakleien op onze hoekwoning. Het dak is 57,5 m².

Asbesthoudend kunst dakleien verwijderen

Kunst leien die asbest houdend zijn verwijderen. Oppervlakte is ongeveer 122 m2. Zelf woon ik hier niet maar ik wil misschien dit huis kopen, maar dat ligt aan de kosten van het vervangen van het dak.

Partners

Partners van Casius