Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen:

Daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen

Ik wil graag een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen over de oude laag. Het gaat om ongeveer 46 m² op een garagedak bij onze hoekwoning. Er is op dit moment lekkage. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Halsteren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen uit heel Nederland:

Daklekkage verhelpen

Er dient 1 m2 bitumen aangebracht te worden op een plat dak. Hier is een spijker in geslagen waardoor er een kleine lekkage aanwezig is.

Daklekkage bij de uitbouw repareren

In 2010 is er een uitbouw gemaakt met lichtstraat van 15 m2. De lichtstraat lekte en is verholpen met afkitten van de randen. Nu lekt het boven de achterdeur. Ik weet dus niet zeker of het dak lek is of dat de lichtstraat de oorzaak is. Het dak is van bitumen. Ik zou graag de oorzaak willen weten en deze verhelpen.

Reparatie daklekkage stacaravan

Daklekkage verhelpen, deze is waarschijnlijk ontstaan na de sneeuwval in december 2017 bij kachelpijp. Merk caravan Atlas Moonstone.

Daklekkage verhelpen

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage verhelpen

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakpannen dak. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Daklekkage repareren

Momenteel hebben wij een lekkage. Volgende week wordt het onderzoek van de schade expert afgerond en vervolgens willen we de lekkage zo snel mogelijk laten verhelpen. Zoals het er nu naar uit ziet dient er een stuk bitumen van ca. 0,5 m2 op een plat dak rondom een overwateringsopening te worden gerepareerd. Wij willen graag de globale kosten. Wij willen graag weten welke garantie op de reparatie wordt gegeven (het is de tweede lekkage in 2 jaar). Wij willen graag weten binnen welke termijn er gerepareerd kan worden (om grotere schade te voorkomen).

Daklekkage opsporen en verhelpen

Tussen 2 betonplaten komt er af en toe een druppel naar beneden. Het betreft een plat zolderbalk. Ook bij de ontluchtingspijp komt er af en toe een druppel naar beneden. Deze plekken bevinden zich op nog geen 60 cm afstand.

Daklekkage repareren

Het betreft een herenhuis uit 1934 met een dakpannen dak. Er is lekkage en op 2 plekken aan de binnenzijde zijn de plekken zichtbaar. Ik vermoed dat de lekkage bij de kilgoot is. Het dak is ongeveer 75 m2 groot. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen.

Daklekkage verhelpen

Wij hebben een lekkage in onze plat dak. En ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om het te repareren. We hebben vorig jaar een lekkage gehad en er is op de foto een bruine vlek te zien. Maar nu vormen zich nieuwe vlekken bij de scheuren en verdikking in het plafond. Ik kan helaas niet vertellen wat de m2 is.

Daklekkage bij een dakraam repareren

Dak lekkage opsporen en verhelpen. De lekkage is bij een Velux kantelraam, aan beide kanten van de woning.

Partners

Partners van Casius