Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen:

Daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen

Ik wil graag een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen over de oude laag. Het gaat om ongeveer 46 m² op een garagedak bij onze hoekwoning. Er is op dit moment lekkage. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Halsteren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen uit heel Nederland:

Daklekkage en verzakking verhelpen en isoleren garagedak

Traditioneel plat dak op twee aaneengesloten garages ongeveer 70 m2. Ik heb een lekkage voor en kennelijk ook een verzakking op het dak. Deze wil ik graag verholpen hebben en daarnaast zou ik het dak willen laten isoleren.

Daklekkage bij afvoer garage verhelpen

Wij hebben een plat bitumen garagedak en hebben lekkerij ter hoogte van de afvoer. Graag een deskundig advies en verhelpen probleem.

Daklekkage verhelpen

Plat dak van een berging, groot 14 m2. Op dit moment lekkage en een deel van het dakbeschot moet vervangen worden. Grind is van het dak afgehaald en zal na renovatie door onszelf teruggeplaatst worden.

Daklekkage verhelpen

Platdak (7 x m2) constructie dakbedekking zat niet tot onderkant kozijn harde wind blaast er onderdoor het water naar binnen. 2e verdieping.

Daklekkage verhelpen en dakraam plaatsen

Lekkage van pannendak is eerder gerepareerd, maar lekt nog steeds. Welke dakdekker kan dit voor mij oplossen? Tevens een klein dakraam vervangen door een iets grotere, type GPL UK 04, zonder binnen afwerking. Past tussen de bestaande balken.

Daklekkage aan een kunststof chaletdak verhelpen

Lekkage dak chalet verhelpen. We hebben een likon chalet en in het midden dak zit een lekkage. Wat kunnen jullie zsm voor ons betekenen?

Daklekkage verhelpen

Er dient 1 m2 bitumen aangebracht te worden op een plat dak. Hier is een spijker in geslagen waardoor er een kleine lekkage aanwezig is.

Daklekkage bij de uitbouw repareren

In 2010 is er een uitbouw gemaakt met lichtstraat van 15 m2. De lichtstraat lekte en is verholpen met afkitten van de randen. Nu lekt het boven de achterdeur. Ik weet dus niet zeker of het dak lek is of dat de lichtstraat de oorzaak is. Het dak is van bitumen. Ik zou graag de oorzaak willen weten en deze verhelpen.

Reparatie daklekkage stacaravan

Daklekkage verhelpen, deze is waarschijnlijk ontstaan na de sneeuwval in december 2017 bij kachelpijp. Merk caravan Atlas Moonstone.

Daklekkage verhelpen

Daklekkage opsporen en repareren

Partners

Partners van Casius