Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen:

Daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen

Ik wil graag een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen over de oude laag. Het gaat om ongeveer 46 m² op een garagedak bij onze hoekwoning. Er is op dit moment lekkage. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Halsteren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen uit heel Nederland:

Daklekkage verhelpen en dakgoot reparatie

Ik heb twee gaatjes in mijn dakgoot die gerepareerd moeten worden. Daarnaast heb ik daklekkage aan een schoorsteendoorvoer op mijn schuur. Houten dak voorzien van shingels. Schoorsteen is van een houtkachel. Graag ontvang ik een prijs voor beide reparaties.

Daklekkage repareren

Dakpannen dak.... lekkage bij de schoorsteen en aan de andere kant heb ik ook een natte plek op het dak... sinds vandaag ook lekkage op het dakkapel maar die kan ik misschien zelf nog wel verhelpen.... graag een offerte voor de lekkage aan de schuine kant van het dak en de schoorsteen

Lekkage dakkapel opsporen en verhelpen

Wij willen onze daklekkage laten opsporen en repareren. Het is waarschijnlijk een lek bij de aanhechting van ons hellende dak en dakkapel. De dakkapel heeft ook een hellend dak en dakpannen. Het regenwater komt nu onder de pannen, de slaapkamer in.

Daklekkage repareren

Het bitumen op de garage geeft een lekkage. Graag laat ik dit verhelpen. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Er is een daklekkage aanwezig bij een dakpannen dak. Het lijkt dat de lekkage bij de schoorsteen zit. Aan de binnenzijde is de lekkage op 1 plek zichtbaar.

Daklekkage verhelpen

Bij zeer heftige regenval met harde wind heb ik af en toe lekkage aan de voorkant van het huis. Tuile du nord dakpannen. Het dak is ongeveer 50 m2. Eventueel samen met nummers 944 en 942. Pannenlatten deels doorgezakt. Prijsopgave bij hergebruik oude dakpannen.

Daklekkage bij dakdoorvoer verhelpen

Op de plek waar de standleiding door het dak naar buiten gaat hebben wij lekkage. Het druppelt aan de buitenkant van de pijp naar binnen op de betonnen verdiepingsvloer van de zolder. Waarschijnlijk loopt het bij de dakdoorvoer naar binnen toe.

Daklekkage verhelpen

Ik heb lekkage door waterophoping. Op mijn eerste etage is een etage opgebouwd, dit is jaren geleden gedaan. Het water van de opbouw, 2de etage kan niet goed weg en hoopt zich op. Ik heb dit verwaarloosd, maar nu moet er actie worden ondernomen. Ik heb nu op 3 plekken lichte lekkage met de neerslag als nu, 20 oktober. Wat ik zou willen is dat de strook bitumen over een lengte van 5 meter wordt vervangen en als het kan een soort overloop gemaakt kan worden. Hierdoor kan het water weg naar rechts en of links. Als het kan zou u dan ook de buis van de airco kunnen bekleden zonder dat vogels het schuim weer er afhalen? Op de foto's ziet u de lekkage in de slaapkamer (eerste etage). Ik zag later pas dat ik maar 1 foto kan mee sturen, wanneer gewenst kan ik er meer toe sturen met de volgende beelden: De foto's buiten van de bitumen is de rand waar het water zich ophoopt en over de rand stroomt. Aan de kant van de airco zit u dat het water daar niet goed weg kan en aan de ander kant ziet u een op bolling van de bitumen. Het water heeft nu een weg gevonden me woning in. Er is ook een foto waar ik denk dat het water binnen komt. Werkhoogte (buiten) is vloerhoogte 2e etage dus ongeveer 6/7 meter.

Vermoedelijke daklekkage opsporen en verhelpen

We hebben lekkage in een slaapkamer, we weten niet precies waar de lekkage vandaan komt, waarschijnlijk van onze dakkapel. We willen graag dat iemand hiervoor langskomt.

Vermoedelijke daklekkage opsporen en verhelpen

Vermoedelijke daklekkage opsporen en repareren

Partners

Partners van Casius