Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Halsteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Halsteren heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Halsteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Halsteren of directe omgeving.

88 klanten uit Halsteren bevelen een bij Casius in Halsteren aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Halsteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Halsteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Halsteren:

Het dak voorzien van nieuwe dakbedekking

Ik zoek een dakdekker die nieuwe dakbedekking kan aanbrengen op mijn dak. Het gaat om een dak van 400 m2 met 4 lichtkoepels, 7 dakdoorvoeren en 5 gootaansluitingen. Op het dak ligt al kunststof wat in 1993 is aangebracht. Lichtgrijs van kleur. Ik zou graag willen dat er een nieuwe laag overheen komt. Deze laag moet bestendig zijn tegen zonnepanelen.

Dakinspectie, ontmossen en coaten 2 appartement complexen

Het betreft 2 appartement complexen die grondig aan een dakinspectie toe zijn. Daarnaast het verzoek om de daken van kunstleien die na 1997 zijn geplaatst te ontmossen en te coaten. Oppervlakte bedraagt meer dan 100m2. Het is voor mij onmogelijk een goede beschrijving te geven. Het liefst had ik een expert die met ons bestuur samen kijkt wat er nodig is. Een hoogwerker? Niet elke dak van het appartementscomplex. Advies is in deze heel belangrijk voordat wij een besluit kunnen nemen. Hoor graag nader van u!!

Schuurdak isoleren

Het betreft het isoleren van een schuurdak met dakplaten. Het dak is ongeveer 12 meter breed bij 6 meter lang en heeft een hellinghoek van 5 graden. Op het dak moeten daarna zonnepanelen worden geplaatst.

Dakleien met asbest vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van asbest dakleien ongeveer 80 m2. Daarbij ook graag eventueel isolatie aan brengen of vervangen daar nodig is . Graag ontvang ik meer informatie.

Vervangen van de dakpannen

Op 1 zijde van het dak zijn de dakpannen oud en versleten. Graag zouden we een offerte ontvangen voor het vervangen van het pannendak. Dakoppervlak betreft ongeveer 38m2 en heeft 1 dakkapel.

Dakgoot vervangen

Vakman, aan beide zijden van ons woon-werkpand moeten de dakgoten worden vervangen. Het huis is 12,5 meter breed, in totaal 25 meter goot. Ook willen we de loodslabeen bij de 2 schoorstenen laten nakijken en zo nodig laten vernieuwen. Foto’s van de bestaande situatie zijn toegevoegd.

Natuurleien ontmossen

Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Dak ontmossen, ik laat mij adviseren over de mogelijkheden Om welke dakbedekking gaat het? Natuurleien Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het appartementen complex bestaat uit 2 gebouwen. Er is mosvorming aan de noordkant van de gebouwen. We zouden na schoonmaak ook willen dat het dan bewerkt wordt. De daken bestaan nu 10 jaar en de mosvorming is behoorlijk.

Pannendak renoveren

Pannendak renoveren (geen asbest): het betreft een 2 onder 1 kapwoning. De pannen verwijderen doen wij zelf. Dakbeschot dient in overleg te worden verwijderd. Nieuwe isolatieplaten of renovatie platen aanbrengen. Panlatten aan brengen en pannen plaatsen.

Daklekkage in een pannendak repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakpannen dak. Schimmel is al te zien. Ongeveer 20 m2.

EPDM leggen op verandadak

Het betreft een dak van 6 bij 3 meter die moet worden voorzien van EPDM. Er ligt nu dakleer op maar deze is niet goed. Er zit ook een dakdoorvoer in van een allesbrander.

Daklekkage verhelpen met nieuwe bitumen

Ik wil graag een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen over de oude laag. Het gaat om ongeveer 46 m² op een garagedak bij onze hoekwoning. Er is op dit moment lekkage. Ik ontvang graag uw offerte.

Regenpijp vervangen

Ik wil graag mijn regenpijp vervangen. Mijn voorkeur gaat uit naar een zinken uitvoering in de kleur antraciet. Nadeel is dat zink jaarlijks onderhoudsgevoelig is. Suggesties qua bruin/antraciet uitvoering regenpijp ZONDER jaarlijks onderhoud zijn welkom (RVS?). Het betreft een 2-onder-1 kap woning in Halsteren. Dakgoot behoeft geen vervanging. Ik heb boven de deur een afdakje, via dat afdakje gaat er een aftakking van ongeveer 50 cm naar de regenpijp.

Plat dak van de keuken vernieuwen

Nieuwdak kunstof en bitumen offerte. Het dak is ongeveer 15 m2.

Zinken dakgoot maken en plaatsen

Wij hebben een kleine aanbouw geplaatst en daar moeten nog zinken dakgoten in. Het gaat om 3 stukken van in totaal zo'n 12 meter ongeveer. Zal nog even opgemeten moeten worden.

Dakleer op plat dak door EPDM vervangen

Tegels en grind verwijderen Oude dakleer verwijderen Epdm neerleggen /lijmen Eventueel wat lood repareren. Op het moment zit ik in het buitenland, en ben via de email te bereiken. Mvg

Vogelwering plaatsen en nesten verwijderen onder zonnenpanelen

Ik heb 22 zonnepanelen waar takken onder zitten en tussen uit steken. Ik wil dit laten verwijderen en dicht laten maken voor de toekomst

Zinken dakgoot maken en plaatsen

Ik wil graag een zinken dakgoot laten leveren en plaatsen, de oude goot is ongeveer 4.30 meter lang. De goot is makkelijk bereikbaar, en hangt op ongeveer 2.20 meter hoogte. De goot loopt in een hoek de gevel om, dit graag ook direct aansluiten op de HWA.

Bitumen op een loods overlagen

Overlagen over bestaande dakbedekking van loods 400 m2 puntdak helling hoek ongeveer 30graden water loopt zo de dakgoten in 2 vlakken van 7. 25x25 meter

Dakgoten vervangen

De dakgoten voor en achter vervangen, inclusief beugels. Twee onder een kap woning, totaal +/- 12 meter zinken goot. De hangen vrij, op een hoogte van ongeveer 5 meter (bovenkant eerste verdieping).

Vogelnest verwijderen

Wij wonen in een tussenwoning waarbij er in het puntje van het dak in de goot een vogelnest zit. Graag laten wij het nestje verwijderen en er een vogelwering plaatsen. Kunt u ons hier bij helpen?

Dakpannen vernieuwen

Ik wil graag mijn puntdak van ongeveer 50 m2 laten voorzien van nieuwe, zwarte dakpannen. De daklatten zullen gecontroleerd moeten worden, ik vermoed dat deze ook vervangen moeten worden. Ik wil dit werk eind juni, begin juli laten uitvoeren.

Dak met kunststof riet laten bedekken

Ik heb nu een oud rieten dak en ik wil het rieten dak laten vervangen. In delen is in het verleden het riet vervangen. Nu wil ik er misschien kunstriet op? Het totale oppervlak is 2800 tot 3000 m2. Wat adviseert u en wat zijn de kosten?

Dakgoten vervangen

Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het vervangen van twee zinken dakgoten in een houten bak met elk een strekking van ongeveer 9 meter. De goten hangen op een hoogte van 2.5 meter, bovenkant van de begane grond. De goten vervangen door zink of een alternatief materiaal. Of een prijsopgave voor bijvoorbeeld een aanpassing van de goot: het inwendig aanbrengen van een kunststof binnenbak of laag. Ik wil graag weten welke mogelijkheden er zijn en bijbehorende kosten.

Nokvorst renoveren met nieuwe kunststof mortel

Oude cement verwijderen en vervangen door nieuw kunstof mortel en de nokpannen terugleggen.

Oud dakpannen dak vervangen

Oude pannen verwijderen en nieuwe leggen.