Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Geldrop of directe omgeving.

248 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakrenovatie / isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Geldrop:

Sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen

Onze huidige betonnen sneldekkers-pannendak ligt inmiddels ruim 40 jaar op ons dak, tijd voor vervanging. Dus de oude sneldekkers verwijderen en afvoeren. Wij zouden graag nieuwe pannen willen die uitgerust zijn met zonnecellen. Het totale dakoppervlak schat ik op circa 110 m2. Mogelijk willen schoonouders die paar huizen verderop wonen ook meteen meedoen met een nieuwe dak.

Regenpijp verleggen

De regenpijp moet verlegd worden in verband met het plaatsen van rolluiken. Het gaat om voor en achter. De pijp gaat door de muur heen en komt in een bak terrecht. Ik ben op zoek naar een partij die het materiaal kan leveren en kan inschatten hoe dit in elkaar gaat steken.

Golfplaten reparatie

Ik heb pas geleden golfplaten laten zetten. Nu is het aan de ene kant te lang waardoor het na harde wind op en neer gaat en geluid maakt. Ik zou graag de mogelijkheden willen weten hoe dit verholpen kan worden.

Platte dak vervangen

Bestaand dak met een bitumenafdekking die vervangen moet worden. Huidige dak is 17 jaar oud en begint hier en daar blazen te krijgen. Onder de huidige afdekking is isolatie aangebracht. Het zijn twee lichthellende daken die haaks op elkaar staan met een gezamenlijke oppervlakte van ongeveer 200 m2.

Eternit dakbeschot van een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning. Hier liggen als dakbeschot eternit platen op. Daaroverheen panlatten en dakpannen. Het gaat om de achterkant van de woning. Hier zit al een bestaande dakkapel op en een Velux dakraam. Ivm vervangen en tevens uitbreiden van de dakkapel moeten de eterniet platen verwijderd worden en zullen er ook nieuwe asbest vrije platen op gemaakt moeten worden. Het oppervlakte zal ongeveer 27 m2 zijn. Dus asbest verwijderen en tevens nieuwe platen bevestigen.

Kunstriet van mansarde dak vervangen

We willen het volledige dak van het huis en de schuur laten vervangen door kunst riet. Het riet wat op het huis ligt is 15 jaar oud en wat er op de schuur ligt sinds 1982. Wat is wijsheid? Ik verwacht dat het dak ongeveer 348 m2 is.

Dak vervangen

Ik wil mijn dak helemaal vervangen. Het is een hellend dak waar dakpannen op liggen. Ik wil alles verwijderen en afvoeren en nieuwe dakpannen laten plaatsen. Het dak is 72 m2.

Dak koepels vervangen, dak isoleren en EPDM plaatsen

Het betreft een plat dak van de aanbouw waar 2 koepels op staan van 1. 5 x 1 m groot. Ik wil het laten isoleren en er EPDM op plaatsen. Eventueel ben ik ook geïnteresseerd in het vervangen van de koepels. Het dak is 6*3 meter groot ongeveer.

Serre dak herstellen na stormschade

Door het raamkozijn van de buren, wat tijdens de storm is afgebroken, zijn alle kanaalplaten van het serre dak meer of minder beschadigd. Het zijn 4 grote platen van 3.65 X 0.95 meter. Ze zijn 14 mm dik. 1 plaat is 59 cm breed en de andere ongeveer 69 cm. Dit zijn de 2 hoekplaten. Wat zou het kosten om al deze te vervangen en moet daarbij dan ook rubbers etc vervangen worden eventueel?

Compleet dak vervanging inclusief isolatie platen

We willen ons dak compleet laten vervangen in verband met het verduurzamen van de woning. De tussenwoning met een pannendak is ongeveer 6 meter breed en het dak is ongeveer 6 meter lang. Aan de achterzijde is een kapel aanwezig en voor ene dakraam. De pannen moeten worden verwijderd en het dak geïsoleerd. Op de nieuwe dakplaten dienen eventueel nieuwe pannen gelegd te worden.

Nieuwe dakpannen en dakkapel aanbrengen

Het betreft 37 m2 aan dakpannen. Dakkapel van 2 meter

Daklekkage verhelpen

Daklekkage gedeelde plat gaat over in pannen 20 m4

Dakbedekking op afschot aanbrengen

Ik heb 2 platte daken waarop het water blijft liggen. Ik zou graag een goede dakbedekking willen hebben die afloopt zodat er geen water meer blijft liggen.

Pannendak reinigen en impregneren

Graag ontvang ik van u een offerte voor het reinigen van mijn dak van totaal 80m2. Het betreft een schuin pannendak, waarbij de dakgoot begint op 2,5 meter hoogte. Op de foto op de volgende link kunt u zien hoe het dak eruit ziet (of kijk in de meegestuurde bijlage). De afmetingen zijn 6,5mtr(breedte)X6mtr(lengte) Kunt u mij vier offertes toesturen: - 1 offerte voor reinigen van 1x 80m2 - 1 offerte voor reinigen van 1x 80m2 inclusief impregneren - 1 offerte voor reinigen van 2 daken aansluitend op elkaar dus totaal 160m2 (mogelijk wil mijn buurman dit ook) - 1 offerte voor reinigen van 2 daken aansluitend inclusief impregneren Als het niet teveel gevraagd is kunt u ook nog 2 offertes maken voor de hele rij dan gooi ik de prijzen per dak in de brievenbussen bij mijn buren, graag dan ook 2x offerte inclusief/exclusief impregneren. Het hele blok bestaat uit 6 huizen en alle daken zijn aardig vervuild en zorgen voor veel mosafval dat naar beneden valt. Mogelijk kiezen er dus meer mensen voor als de prijs goed is. Ik hoor graag van u.

Asbesthoudende golfplaten vervangen

We willen graag de oude asbesthoudende golfplaten (5 stuks) op de schuur laten vervangen door nieuwe asbestvrije platen. Het zijn platen van 3 meter lang en een meter breed, best zwaar. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt.

Polycarbonaat platen vervangen

Ik heb hagelschade aan drie polycarbonaat kanaalplaten op mijn serre. De serre is 3.70 x 3.35 x 1.60 meter. De platen liggen op houten liggers, tussen twee muren. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat wil ik de platen laten leveren en mogelijk ook laten plaatsen. Ik ben op de hoogte van het feit dat aan het maken van een offerte voor de verzekering kosten verbonden zijn.

Dakinspectie uitvoeren

Wij hebben net een woning gekocht en een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Vanuit de inspecteur hebben wij begrepen dat er bitumen in de dakgoot ligt en dit kon erop wijzen dat de gehele zinken dakgoot ontbreekt. Het zou gaan om 20 a 25 meter van onze vrijstaande woning. Tevens willen wij graag het pannendak laten controleren of deze wel voldoet aan de eisen. De totale woonoppervlakte is 185 m2 en heeft een zadeldak.

Zinken dakgoten en regenpijp laten vervangen

Een tweetal nieuwe dakgoten van zink aanbrengen. Het gaat om 2 keer 7,5 meter en 1 regenpijp van 5 a 6 meter lang. Wat kost dat?

Dakpannen laten leggen

Ik wil op mijn dak nieuwe dakpannen laten leggen. Het gaat om het hele dak met de nokken en al. Het gaat om ongeveer 40 m2. Ik heb geen dakpannen en ook geen materiaal (steiger/ladders). Is het mogelijk dat iemand dat voor mijn kan doen?

Plat dak tussen gevels plaatsen

Het betreft het plaatsen van een plat dak tussen twee gevelmuren, 4.45 meter breed en 4.80 lang bij 3.85 meter aan de anders zijde. Aan de voorzijde is de breedte 3.85 meter. De schuttingmuur is 2.25 meter hoog, in de gevel aan de rechterzijde zit op 2.56 meter hoogte lood ingemetseld. De oppervlakte loopt enigszins taps, zie maatvoering. Aan beide zijden is HWA aanwezig. Verzoek tot een drietal offertes: 1-dak van balken/bitumen met vast dakraam een afvoer op bestaande afvoerpijp, dichtbij om de hoek 2-dak van balken/glas 3-dak van frame/kunststof platen

Bitumen vervangen

Vervangen of overlappen 15 m2 gaat om een plat dak van de uitbouw.

EPDM dakbedekking aanbrengen

Op mijn garage/ berging zit nu dakleer maar ik wil er EPDM op hebben in verband met het plaatsen van zonnepanelen. De garage + berging samen zijn ongeveer 34 m2 groot.

Dakpannen dak vervangen

Dakpannen vervangen, eventueel isolatielaag eronder aanbrengen. Oppervlakte +/- 80 m2.

Dakgoot met verstopping repareren

Mogelijk lekkage of verstopping dakgoot 1e verdieping van een hoekwoning, het gaat om de voorzijde.

Dakgoot met verstopping of lekkage repareren

Mogelijk lekkage of verstopping dakgoot 1e verdieping.