Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokvorst repareren:

Nokvorst repareren

Betreft loslaten oude voegen in nokvorsten. Ongeveer 5 meter.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokvorst repareren uit heel Nederland:

Nokvorst repareren

De eindnokvorst is beschadigd. De nok is ongeveer 10 meter hoog. Deze lijkt afgevroren. Ik wil dit laten repareren. Er is een steiger nodig.

Nokvorst repareren en vastzetten

Een aantal weken terug is de nokvorst (twee losse pannen, met spijkers vastgezet) van het dak gewaaid. Het betreft een standaard keramische pan. Wat zijn de kosten van zo'n dakpan en de plaatsing/vervanging daarvan? Vervanging wil ik zeker voor de herfst plaats laten vinden.

Nokvorst repareren

Ter plaatse van 1 nokvorst is het cement/ flexim weg. Dit willen wij laten repareren. De woning is uit 1910, met mogelijk nog de eerste dakpannen/ nokvorsten. De woning bestaat uit 1 laag met een kap, de nok bevindt zich op circa 8 meter hoogte.

Nokvorst repareren

Ik wil 2 nokvorsten laten terug plaatsen. Deze liggen nog op het dak, maar zijn wel van hun plek afgewaaid. Het dak is op de 2e etage.

Daklekkage repareren

14 meter nokvorst herstellen Kielgoot repareren 7 meter Dakraam lekkage repareren 3 meter lood aanbrengen dakkapel

Nokvorst repareren

De nokvorst van mijn huis zit niet meer goed vast. Die wil ik graag laten vastzetten. De lengte van de nokvorst is 6 meter. Bouwjaar huis is 1962.

Nokvorst repareren met Flexim dakmortel

Nokvorstreparatie van een eengezinswoning. Er zijn scheuren in het cement ontstaan. Lengte dak is 6 m

Nokvorst repareren

Nokvorst reparatie door middel van kunstofdakmantel in verband met lekkage. 5 meter.

Nokvorst repareren en voegwerk van schoorsteen vervangen

Uit de technische keuring van de woning die wij aangekocht hebben, kwam het volgende naar voren: Aan de achterzijde van ons huis 2 hoog zijn de nokvorsten, en voor zover zichtbaar, nog met een cement-achtige mortel bevestigd. Hier is veroudering, verzanding van de mortel en afgebroken nokvorsten waargenomen. De nokvorsten dienen te bevestigd te worden met Flexim. Tevens erosie aan het voegwerk van de schoorsteen. Het voegwerk van de schoorsteen vervangen. Foto's en het rapport kan ik u toesturen. Met vriendelijke groet.

Nokvorst reparatie

Ik wil graag dat er renovatie gedaan wordt aan mijn dak. Nokvorsten dienen opnieuw voorzien te worden van Flexim (of iets dergelijks) en oude cement en mos verwijderen van nok. Wellicht op sommige plekken ondervorst repareren. Lengte daknok totaal ongeveer 11 meter. Bouwjaar huis 1910.

Partners

Partners van Casius