Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuw dak plaatsen:

Nieuw dak plaatsen

Graag een offerte voor het vervangen van het complete dak van een halve boerderij (zie foto). Op dit moment bevindt zich asbesthoudend dakbeschot (Eternit) in het dak. Graag willen we zowel de dakconstructie als het dak vervangen en laten isoleren met een (soort) unidekplaat of vergelijkbaar materiaal - bovenop de 'nieuwe' gordingen. Hierbij willen we het nieuwe dak een klein stukje laten overhellen over de kopse kant (±30cm). Het gehele dak is (gemeten over de schuine zijde) zo'n 180 m2 groot.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw dak plaatsen uit heel Nederland:

Bitumen dak 110m2

Dag, we ontvangen graag een offerte mbt het plaatsen van een bitumen dak, bovenop de huidige daklaag. Het gaat om ca. 110m2. Graag kosten uitsplitsen in materiaal, kosten arbeid en evt bijkomende kosten zoals containerhuur en afvoeren dakbedekking etc.

Plat dak aan de buitenkant isoleren

Plat dak van een bungalow, ongeveer 120 m2. Huidige bitumenlaag ongeveer 5 jaar geleden geplakt. We willen ook zonnepanelen plaatsen.

Het renoveren van een groot zadeldak

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om een zadeldak met een oppervlakte van 160 m2 en een hellingshoek van ongeveer 45 graden. Het gaat om het verwijderen van de bestaande pannen, nieuw dakfolie plaatsen en vervolgens keramische glanzende dakpannen plaatsen op het dak.

Een dakkapel plaatsen aan de voorzijde van een woning

Ik zoek een dakkapelspecialist die een luxe, antraciete en zinken dakkapel van ongeveer 4 meter kan plaatsen aan de voorzijde van mijn woning. Ik bespreek graag met de vakman of het model in kwestie door diegene geleverd kan worden. Het dak is momenteel nog dicht.

Dakterras aanleggen in Utrecht

Renovatie van dak en vervolgens plaatsen van dakterras. Grootte dakterras ongeveer 20m2. Er bevindt zich een valbeschermer op het dak, deze zal verwijderd moeten worden. Op het moment al een koepel aanwezig, deze moet vervangen worden en er moet een vaste trap geplaatst worden vanuit binnen naar het dakterras.

Serre plaatsen

Ik wil graag een woonserre gaan laten maken/plaatsen aan onze dijkwoning aan het water. Waar wij de woonkamer kunnen creeren zowel zomer als winter. Dus een deels gesloten serre met een lichtstraat in het dak. Verder ramen tot aan de grond en openslaande deuren erin. De afmeting 4.5 meter breed bij 3.5 meter . De dijkwoning is round 1950 gebouwd en is niet onderheid. Maar de fundering zal wel op palen moeten moment ivm dat de serre richting de waterkant gaat.

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in geïsoleerde dakpanplaten (antraciet) plus montage. In totaal gaat het om ongeveer 100 m2. Gaat om een punt dak (hoek) met dakpannen erop. Deze moeten weggehaald worden, dit doen wij zelf in overleg met de vakman, zodat u kunt beginnen. Het afvoeren van de dakpannen ligt aan kosten.

Dakopbouw plaatsen

We willen graag weten wat het kost om een dakopbouw te realiseren over de gehele lengte van het dak totale oppervlakte is 84 vierkante meter. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Graag ontvang ik een offerte.

Bird blocker (of soortgelijks) plaatsen op het dak en al aanwezige nesten verwijderen

Er is ons verteld dat er vogels bezig zijn een nest onder onze zonnepanelen te maken. Hier willen we graag wat aan doen. Op internet zijn meerdere systemen te vinden: Wij hebben 15 zonnepanelen verdeelt over de twee helften van ons dak (Zie meegestuurde foto's). Graag zouden wij een offerte ontvangen voor levering en plaatsing van een oplossing. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen.

Lichtstraat plaatsen in aanbouw

Ik heb recent een huis gekocht, hier is een stuk aangebouwd dit zorgt er helaas voor dat het wat donker is. Ik wil hiervoor een lichtstraat plaatsen van ongeveer 150 x 100 cm. We hebben een plat dak van vermoedelijk beton. Ik denk niet dat het echt geïsoleerd is. Ik ontvang graag offerte met montage. Ik zoek iemand die dit begin mei kan doen, maar als het iets later wordt dan begrijp ik dat ook. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius