Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor zinken dakgoot vervangen:

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn zinken dakgoot vervangen door een nieuwe zinken dakgoot van ongeveer 6 meter lengte en ongeveer 15 cm breed. Het gaat om een tussenwoning. Ook graag de oude dakgoot afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zinken dakgoot vervangen uit heel Nederland:

Pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen

Ik bezit een schuin pannendak uit 1977 met een totale oppervlakte van 249,9 m2. De dakschuinte is 32 graden. Ik wil dit dak van buitenaf laten isoleren met duurzaam, natuurlijk en weerbestendig materiaal en hoge isolatiewaarde. De huidige dakpannen worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. De nieuwe laat ik leveren en plaatsen door dezelfde vakman. Het dak moet weer goed aansluiten op de bestaande muren. Ik laat mij graag adviseren over de subsidie mogelijkheden. + Zinken dakgoot (30 meter) op circa 3 meter hoogte moet ook vervangen worden, inclusief boeiboorden. + De schoorsteen moet 25 cm opgemetseld worden na de isolatie omdat het dakpunt er anders tegenaan komt.

Dakgoot vervangen voor zinken goot

Wij zoeken iemand die de huidige dakgoot kan vervangen voor een zinken goot. Het gaat om de goot aan de voor en achterzijde van het huis. De buurman wil ook de dakgoot vervangen hebben. De lengte van de goot is ongeveer 6 meter aan voor en achterzijde en dat ook zo bij de buurman. Ik zie graag een aanbieding tegemoet.

Dakgoot reparatie

De dakgoot is lek en moet gerepareerd of vervangen worden. De dakgoot is ongeveer 10 meter lang, en het is een zinken dakgoot. Liefst reparatie ivm vervanging dak binnen nu en 4 jaar.

Zinken dakgoot reparatie

Een bestaande zinken dakgoot aan de voorzijde van een rijtjeswoning lekt op een naad en er zit op die plaats een gat inmiddels. Goot is 6 meter lang. Ik zou graag willen weten wat de kosten en mogelijkheden zijn van het plaatsen van expansiestuk op deze naad of wellicht een andere oplossing. Goothoogte is c.a. 6,5 meter.

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen en dakgoten repareren/vervangen

Wij willen van onze vrijstaande woning de daklijsten ( ca. 2 x 6 meter) en de ombouw van de dakgoten (ca. 2 x 8 meter) vervangen door kunststof. Lekkage van de dakgoot moet gerepareerd worden. Mogelijk zijn de dakgoten aan vervanging toe. De regenpijpen aan de voorzijde van de woning zouden we graag vervangen door zinken exemplaren.

Vervanging zinken dakgoot

Ik zoek iemand die onze zinken dakgoten kan vervangen. Deze zijn 6 meter lang en denk rond de 50 cm breed.

Reparatie/vervanging zinken dakgoot

Mijn zinken dakgoot in V-vorm is op de knik gescheurd en dus lek. Graag advies/offerte over reparatie of vervanging. Lengte: 11 m.

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn zinken dakgoot in houten bank vervangen. Lengte van de dakgoot betreft 12 meter. Oude ook graag afvoeren.

Dakgoot vervangen

Graag uw prijsopgave voor dakgootvervanging. Het is nu een zinken dakgoot, mag echter ook een kunststof of iets dergelijks worden. Maten dakgoot: lengte 650 cm, breedte 60 cm, diepte 10 cm, er zit een uitsparing in tbv de schoorsteen, deze is van linksaf gezien 160 cm uit de linkerzijde, uitsparing 80 x 50 cm. Graag een prijsindicatie. Bij voorbaat dank.

Realiseren van een zinken dakbedekking

Op ons huis hebben we een dak oppervlak van ongeveer 50m2. Het huis ligt in een bos en bestaat nu uit bitumen dakbedekking. Het is een klassiek schuin dak. Van nok tot dakgoot aflopend dus. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Zink

Partners

Partners van Casius