Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor zinken dakgoot vervangen:

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn zinken dakgoot vervangen door een nieuwe zinken dakgoot van ongeveer 6 meter lengte en ongeveer 15 cm breed. Het gaat om een tussenwoning. Ook graag de oude dakgoot afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zinken dakgoot vervangen uit heel Nederland:

Zinken dakgoten vervangen

Mijn dakgoot (waarschijnlijk B50 van zink) is aan vervanging toe, denk ik. Ik heb een hoekhuis 6 meter breed. Mogelijk voor en achter. Ook mijn buren willen wel een nieuwe goot. Ik wil zink er weer voor terug. Afvoeren doe ik zelf. De dakgoot zit op de tweede verdieping. Aan de voor en achterkant is het bereikbaar, achter is een uitbouw.

Zinken dakgoot vernieuwen

Aan de achterkant van mijn huis de zinken dakgoot vernieuwen. Hij is ca 6 meter lang en te vinden op ongeveer 5 meter hoogte.

Dakgoot inspecteren, herstellen of vervangen

Op een aantal plekken van de dakgoot lekt het. Ik ben benieuwd of iemand hiernaar kan kijken. Zinken dakgoot, de dakgoot is ongeveer 5.5 meter, 1e

Zinken dakgoten vervangen

Zinken dakgoot van tussenwoning voor en achter vervangen. Het gaat om een midden woning, het is een ingebouwde goot. De afmetingen zijn 6.40 breed, dit is per goot, dus keer twee. De goten zijn goed bereikbaar.

Dakbeschot en zinken dakgoot vervangen

We overwegen om ons hellend dak te laten vervangen. De dak constructie is ok. Betreft het dakbeschot. Huis is 7,65 m diep, 6,16 m breed en het dak heeft een hellingshoek van ca 35 graden. Voor staat er een dakkapel van 3 meter breed en achter 5,1 meter. Ook moet de zinken dakgoot vernieuwd worden. De afmeting is 2 x 6 meter.

Dakgoten vervangen door zinken goot

Wil oude dakgoot vervangen door zinken goot uit een geheel en de afvoer buis en dergelijke ook. Dakgoot is ongeveer 15 meter. De dakgoot van de buurman zit er heel dicht bij dus dat moet even ter plaatse bekeken worden.

Zinken goten vervangen

Zink in 8 meter lange dakgoot aan voorgevel moet vervangen. Lekkage aan de naad twee zinkplaten.

Dakgoot reparatie en lekkage opsporen

Er zit een gaatje in de zinken bak van waaruit de regenpijp naar beneden loopt. Graag hoor ik wat een reparatie kost. Is het ook mogelijk om mijn dakraam meteen na te kijken? Het is een dakraam/koepel van 1 bij 1 meter, en ik zie vochtplekken in mijn zolder, rondom het raam. Ik wil de lekkage meteen op laten sporen. Ik hoor graag van u.

Ombouw en dakgoot vervangen

Ik wil een zinken dakgoot van 5,20 meter vervangen door een nieuwe, en de houten ombouw vervangen door een kunststof ombouw. Alles moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Beugels dakgoot vervangen

De beugel van de dakgoot is gebroken en de andere is verbogen waardoor met de regen de dakgoot is gaan doorgangen en het water over de dakgoot loopt. Ik zou graag beide beugels willen vervangen. Het is een zinken dakgoot van ik denk ongeveer 30 cm breed. Erachter staat een overkapping met een schuine golfplaat. Hier zou dan waarschijnlijk een soort plateau op geplaatst moeten worden zodat u veilig bij de dakgoot kunt komen.

Partners

Partners van Casius