Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakplaten, isolatie en dakbedekking vervangen:

Dakplaten, isolatie en dakbedekking vervangen

Dakplaten vervangen, isolatie en dakbedekking alles nieuw 150 m2.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakplaten, isolatie en dakbedekking vervangen uit heel Nederland:

Geheel nieuw dak op jaren '30 woning

Jaren '30 woning, 4 kanten schuin dak, de hoek van het dak is nu ongeveer 30 graden, wil ik naar 45 graden, zodat het dak dus hoger wordt. Nieuwe pannen, isolatie dakplaten, aan achterkant een dakkapel (2 meter breed). Casco opleveren. Ik doe zelf de betimmering aan de binnenzijde. Het huis is ongeveer 8.50 meter breed en 7.20 meter diep. De schoorsteen mag gesloopt worden.

Nieuwe dakplaten plaatsen over de oude bedekking heen

Ik wil een nieuw dak inclusief isolatie op mijn huis in Opmeer. Maar misschien kunnen het er twee worden, want ook de buurman heeft interesse. De oppervlakte van het dak is ongeveer 60 m2. Het soort pan: singels met dakpan motief motief.

Asbest dakplaten verwijderen

Bij een cliënt van ons dienen er ongeveer 600 m2 asbest dakplaten verwijderd te worden en afgevoerd. Onder de platen zit geen isolatie materiaal. Het inventarisatierapport is aangevraagd en wij hopen daar deze week een antwoord op te krijgen.

Saneren van een dakbeschot

Ik ben op zoek naar een vakspecialist die voor mij tegen vergoeding een offerte kan verzorgen voor het saneren van asbesthoudend dakbeschot. De situatie is als volgt. Ik plaats dit verzoek namens mijn partner, die Française is. Zij heeft in 2012 met haar ex-partner een woning verkocht. Nadien is daar door de huidige eigenaar een asbesthoudend dakbeschot geconstateerd van 100 tot 110 m². Er is een rechtszaak gevoerd waarin mijn partner en haar ex is verweten dat ze redelijkerwijs konden weten dat daar een dergelijk materiaal aanwezig kon zijn en dit zou bij de verkoop besproken moeten zijn geworden. De kosten van de sanering legt deze eigenaar nu neer bij mijn partner, omdat haar ex-partner geen inkomen heeft. Omdat de kosten die de huidige eigenaar presenteert erg hoog zijn, vermoeden wij dat daarin ook een verbetering / isolatie van het dak is meegenomen. Dit is de reden dat mijn partner zelf ter vergelijking een offerte wil laten verzorgen. De offerte moet betreffen: verwijderen en later herplaatsen van de dakpannen. Verwijderen en afvoeren van het asbesthoudende dakbeschot. Het dak voorzien van de goedkoopte versie dakplaten die de het huidige dakbeschot evenaren, ik denk bijvoorbeeld aan OSB watervast verlijmd met tengelwerk. Duurzame isolatie van het dak is niet van toepassing. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn voor het opmaken van deze offerte.

Asbest verwijderen in een oude woonboerderij

We willen het asbesthoudende dakbeschot van een (binnenkort aan te kopen) woonboerderij laten vervangen. Het is een T-dak met twee dakdelen van ongeveer 100 en 150 vierkante meter. Het zijn asbest platen van 70 bij 40 (gok). Het 150-vierkante-meter-deel zijn de platen van binnen uit te zien. Ze liggen redelijk los op de dakbalken en worden door een dunne lat op hun plaats gehouden. Het 100-meter-dak is op dit moment van binnenuit niet te zien i.v.m. een plafond (dit hoeft er niet in te blijven zitten). Beide daken zijn van buiten bereikbaar en aan de buiten kant zitten dakpannen. Er is verder geen isolatie aanwezig. Eventueel moeten er isolerende dakplaten geplaatst worden, waar de dakpannen dan weer op terug kunnen.

Dakpannen en dakplaten vervangen

Wij willen oude dakpannen en dakplaten vervangen. In de huidige dakplaten zit asbest. Dit moet afgevoerd worden. Nieuwe dakplaten, isolatie en dakpannen leggen. 3 dakramen (2 grote, 1 kleine) plaatsen. Ervan uitgaande dat het dakbeschot en de panlatten nog goed zijn en dus niet vervangen hoeven te worden. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Het gaat om 40 m2.

Dakrenovatie

Bij het schoonmaken van de dakgoot zagen wij dat de dakplaten met isolatie aan de onderzijde slijtage gaven. Graag laten wij het dak controleren en beoordelen of hier op dit moment iets aan gedaan dient te worden. Het gaat om een tussenwoning van 6.25 meter breed, schuin dak met pannen.

Kunststof platen op een serre vervangen

Ik wil de dakplaten van mijn bestaande serre vervangen door andere platen met rubbers. Deze moeten matte platen met goede isolatie worden. Het gaat om totaal 5 platen van ongeveer 110 bij 260 cm. Op dit moment hebben wij 3 laag polycarbonaat. Omdat de vogels er gaten in hebben geprikt moeten er andere platen komen. En deze moeten van sterker materiaal zijn. Wij vragen ons af of er een mogelijkheid bestaat om middels elektrische bediening de platen te openen.

Dak vernieuwen vanwege houtworm

Houtworm in de spanten van het dak, het huidige dak is 40 jaar oud. Waarschijnlijk compleet nieuw dak nodig. Lengte van de woning is plus minus 11 meter, breedte plus minus 8 meter. Het is een zadeldak en de bestaande dakpannen graag hergebruiken. Vervangen spanten, dakplaten en isolatie. Graag ontvang ik een offerte.

Schuin dak opnieuw laten bedekken

Het gaat om een offerte aanvraag voor het plaatsen van nieuwe dakbedekking van een schuur in mijn tuin. De schuur heeft een plat dak dat schuin afloopt. Ik wil op de balklaag van de schuur underlayment platen gemonteerd hebben en deze platen bedekken met aquaplan dakplaten. Isolatie is niet noodzakelijk. De oppervlakte is 21 m2.

Partners

Partners van Casius