Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakplaten, isolatie en dakbedekking vervangen:

Dakplaten, isolatie en dakbedekking vervangen

Dakplaten vervangen, isolatie en dakbedekking alles nieuw 150 m2.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakplaten, isolatie en dakbedekking vervangen uit heel Nederland:

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten. Wat is de oppervlakte van uw dak? Ongeveer 150 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De buren hebben een lekkage en tijdens het repareren kwamen wij erachter dat ons dak van eterniet asbesthoudend was. Het gaat om een 2-onder-een-kap woning. Wij hebben nu geen panlatten en zouden graag willen weten wat de opties zijn. Wij hebben geen overhangende goot, maar deze ligt op de spouw. Het dak is 8-9 meter hoog ongeveer.

Vervangen van polycarbonaat dakplaten

Het dak van mijn serre (circa 6 bij 3 meter) is aan vervanging toe. Op dit moment liggen -7- polycarbonaat isolatie kanaalplaten op het dak van verschillende breedtes en lengtes vanwege de dakramen. De dakplaten rusten op de bovenkant van een aluminium frame met daaronder aan 2 kanten schuiframen (hoekwoning). Het dak is ligt hellend geplaatst. De serre is gesitueerd op het balkon van de 2e etage.

Stalen dak(pan)platen en isolatie aanbrengen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Er moeten 2 volledige daken vernieuwd worden. Het eerste (achterhuis) is ongeveer 70 m2 Het tweede (de schuur) is ongeveer 110 m2 Afhankelijk van de kosten zouden we er (ook) zonnepanelen (schuurzijde ongeveer 50 m2) op moeten komen. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De asbest golfplaten worden separaat verwijderd. Er komt een geheel nieuwe dakconstructie op het 'achterhuis'. De dakconstructie van de schuur blijft bestaan.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 38 M2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken dak van tuinhuis heeft nu singels (bitumen) deze blijven liggen en ik wil dakpanplaten, zwart 6,65 meter breed en hoogte 2. 75 meter (x2)

Daklekkage op een chalet reapreren

Ik heb een kunststof chalet met kunststof dakplaten, nu heb ik hier en daar lekkage. Alleen met hele harde wind of sneeuw. Ik heb de platen er een keer afgehaald en het hout had natte plekken en ook het isolatie was nat. Nou was mijn vraag als ik de dakplaten laat zitten en alles eronder laat vervangen - isolatie en platen, wat ben ik dan kwijt?

Geheel nieuw dak op jaren '30 woning

Jaren '30 woning, 4 kanten schuin dak, de hoek van het dak is nu ongeveer 30 graden, wil ik naar 45 graden, zodat het dak dus hoger wordt. Nieuwe pannen, isolatie dakplaten, aan achterkant een dakkapel (2 meter breed). Casco opleveren. Ik doe zelf de betimmering aan de binnenzijde. Het huis is ongeveer 8.50 meter breed en 7.20 meter diep. De schoorsteen mag gesloopt worden.

Nieuwe dakplaten plaatsen over de oude bedekking heen

Ik wil een nieuw dak inclusief isolatie op mijn huis in Opmeer. Maar misschien kunnen het er twee worden, want ook de buurman heeft interesse. De oppervlakte van het dak is ongeveer 60 m2. Het soort pan: singels met dakpan motief motief.

Asbest dakplaten verwijderen

Bij een cliënt van ons dienen er ongeveer 600 m2 asbest dakplaten verwijderd te worden en afgevoerd. Onder de platen zit geen isolatie materiaal. Het inventarisatierapport is aangevraagd en wij hopen daar deze week een antwoord op te krijgen.

Saneren van een dakbeschot

Ik ben op zoek naar een vakspecialist die voor mij tegen vergoeding een offerte kan verzorgen voor het saneren van asbesthoudend dakbeschot. De situatie is als volgt. Ik plaats dit verzoek namens mijn partner, die Française is. Zij heeft in 2012 met haar ex-partner een woning verkocht. Nadien is daar door de huidige eigenaar een asbesthoudend dakbeschot geconstateerd van 100 tot 110 m². Er is een rechtszaak gevoerd waarin mijn partner en haar ex is verweten dat ze redelijkerwijs konden weten dat daar een dergelijk materiaal aanwezig kon zijn en dit zou bij de verkoop besproken moeten zijn geworden. De kosten van de sanering legt deze eigenaar nu neer bij mijn partner, omdat haar ex-partner geen inkomen heeft. Omdat de kosten die de huidige eigenaar presenteert erg hoog zijn, vermoeden wij dat daarin ook een verbetering / isolatie van het dak is meegenomen. Dit is de reden dat mijn partner zelf ter vergelijking een offerte wil laten verzorgen. De offerte moet betreffen: verwijderen en later herplaatsen van de dakpannen. Verwijderen en afvoeren van het asbesthoudende dakbeschot. Het dak voorzien van de goedkoopte versie dakplaten die de het huidige dakbeschot evenaren, ik denk bijvoorbeeld aan OSB watervast verlijmd met tengelwerk. Duurzame isolatie van het dak is niet van toepassing. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn voor het opmaken van deze offerte.

Asbest verwijderen in een oude woonboerderij

We willen het asbesthoudende dakbeschot van een (binnenkort aan te kopen) woonboerderij laten vervangen. Het is een T-dak met twee dakdelen van ongeveer 100 en 150 vierkante meter. Het zijn asbest platen van 70 bij 40 (gok). Het 150-vierkante-meter-deel zijn de platen van binnen uit te zien. Ze liggen redelijk los op de dakbalken en worden door een dunne lat op hun plaats gehouden. Het 100-meter-dak is op dit moment van binnenuit niet te zien i.v.m. een plafond (dit hoeft er niet in te blijven zitten). Beide daken zijn van buiten bereikbaar en aan de buiten kant zitten dakpannen. Er is verder geen isolatie aanwezig. Eventueel moeten er isolerende dakplaten geplaatst worden, waar de dakpannen dan weer op terug kunnen.

Partners

Partners van Casius