Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Eindhoven of directe omgeving.

3294 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis, dakinspectie Franse kap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Eindhoven:

Nok en lood schoorsteen vervangen

Mijn schuin dak met een lengte van 6 meter uit 1930 lekt. De nok is stuk en aan de zijkant van de schoorsteen laat het lood los. Ik snap best dat het complete dak een keer aan vervanging toe is, echter dat is nu geen optie. Ik ga dus voor reparatie. Met deze harde regen nu drupt er een half bekertje water per uur binnen vanuit de nok. Graag een offerte.

Daklood vervangen

Daklood repareren, door de laatste storm is een stuk daklood losgeraakt aan 2 schoorstenen. Graag prijsindicatie en dag mogelijkheid voor reparatie deze week.

Lichtstraat leveren en monteren + Isoleren plat dak

Onze lichtstraat in de uitbouw willen we vervangen door een nieuwe met isolerend glas, grove afmeting 525cm x75cm. Daarnaast willen we het +/-8m2 dak van de uitbouw isoleren inclusief opstaande dak rand. (hier moet rekening gehouden worden met +/-3cm piepschuim die vanuit de binnenkant tegen het dak zit)/ Zie foto

Polycarbonaat platen van de overkapping vervangen

Ik wil graag de polycarbonaat platen van mijn terrasoverkapping laten vervangen, de platen zijn circa 3500 x 900 mm en dit zijn er 5 stuks. inclusief afvoeren. De tuin is goed bereikbaar.

Warm isoleren dak + eventueel sedumdak

Gaat om plat dak aanbouw. Voorzijde is ongeveer 2,34 meter en de achterzijde is ongeveer 3,86 m breed. Lengte ongeveer 5,85 m. Het de de bedoeling om het warm te isoleren. Ik wil het dak vanaf buiten isoleren. Het isolatiemateriaal moet beloopbaar zijn, maar ik laat me graag adviseren door u welk materiaal hiervoor het beste te gebruiken is. Als het kan moet het dak zoveel opgehoogd worden dat het aansluit op het balkon omdat de vorige bewoner veel last heeft gehad omdat aanbouw ook een deel onder het balkon doorloopt. Dit zal bij een schouw ter plaatse beoordeeld moeten worden. Ik overweeg om een sedumdak aan te laten leggen als de dakconstructie hiervoor geschikt is.

Zonnepanelen plaatsen

Ik ben me aan het voorbereiden om zonnepanelen te plaatsen op mijn huis. Graag zou ik advies en offertes ontvangen hiervoor. Er kunnen 18 panelen op het huis, de oppervlak van het dak weet ik niet. Het is een pannendak van een normaal huis met puntdak. Er is nog geen draagconstructieberekening gemaakt. Ik zoek iemand die de zonnepanelen levert, monteert en advies geeft voor ontwerp van de installatie.

Dak opschudden, schoorsteen voegen, lood coaten, pannen coaten

Omdat ik zonnepanelen wil plaatsen wil ik mijn pannendak in orde brengen en graag overleg omtrent Dak opschudden, schoorsteen voegen, lood coaten, pannen coaten of vervangingswerkzaamheden Het liefst 1 bedrijf dat alles verzorgd of samenwerkt met een partner voor b.v. het coaten.

Isolatie van lichtkoepel, eventuele vervanging

Dag, ik woon nu een week in mijn nieuwe huis. Er is een aanbouw met lichtkoepel en onder de koepel is kou voelbaar. Mijn huis is niet zo groot en de kou is op verschillende plekken voelbaar. Ik wil graag advies voor een beter isolerende variant of mogelijk een lichtstraal. Graag heb ik advies hierover als u bij mij kunt komen kijken en heel graag op zeer korte termijn. Het is in een plat dak waar de lichtkoepel in zit, de koepel zou 80 x 120 cm.

Isoleren van plat dak en bitumen vervangen door EPDM of PVC

Op dit moment is het een betumen plat dak. Deze is op dit moment ook nog niet geisoleerd. Ik wil de aanbouw dus isoleren en daarop EPDM of PVC laten leggen. Het dak is ongeveer 14.5m2. Het gaat om een platdak van een aanbouw dus ongeveer 2,70 hoog.

Golfplaten schuurdak vervangen

De golfplaten van mijn schuur (6 m 20 x 2 m 30) zijn hoognodig aan vervanging toe! In korte tijd is op 4 plaatsen nu een scheur in de dakplaten ontstaan! Aan de schuur staat een berghok van 1 m 80 x 1 m 20. Mogelijk kan dit meteen meegenomen worden qua nieuw dak? Daarnaast zou ik graag mijn houten poort (2 m 10 x 1 m 20) willen laten vervangen. Inclusief kozijn/sponning. Wie durft dat aan voor een redelijke prijs?

Dakgoot vervangen

Ik wil graag een zinken dakgoot vervangen van 6 meter Lang. Afvoeren doe ik zelf.

Dak opnieuw bedekken met bitumen

Over de bestaande bitumen bedekking leggen van nieuwe laag bitumen, dak oppervlakte 45 m² met twee stadsuitlopen , geen dakdoorvoeren.

Dakdoorvoer laten plaatsen

I.v.m. plaatsen extra zonnepanelen hebben we een extra dakdoorvoer nodig vanuit technische ruimte. Het gaat om een plat dak, waar we een dakdoorvoer met 5 cm. diameter plus paddenstoel op dak willen. Uitvoering op korte termijn.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Wij willen graag onze dakgoten en regenpijpen laten vervangen, evenals de houten ´bekisting´ waar ze in liggen. Het totaal aan dakgoot is ongeveer 18 meter en de regenpijp is denk ik 5/ 6 m achter en voor ongeveer 2 x 2,50 meter. Hopelijk kunt u ons daarmee helpen en ons advies geven over de verschillende materialen die daarvoor gebruikt kunnen worden. Het gaat om 3 dakgoten en ongeveer 3 regenpijpen. Graag al het oude materiaal afvoeren. Ik heb vernomen dat de dakgoot bekleed kan worden, ik zou graag hiervan de prijs willen. De materiaal mogelijkheden voor de bekisting zou ik graag apart op de offerte benoemt willen hebben. Welk materiaal we voor de regenpijp, bekisting en dakgoten willen ligt dus aan de kosten, dus voor de verschillende materialen zouden wij graag een aantal prijzen willen hebben.

Scheur in dakgoot dichtplakken

Zit scheur aan de onderkant van de dakgoot waardoor bij regen water lekt. Het is een zinken dakgoot en de scheur loopt over de gehele breedte van de dakgoot (30 cm). De scheur is 10 a cm 15 lang. Ik wil het graag dicht laten plakken en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.

Dak aan de binnenkant isoleren

Het gaat om het na-isoleren van een hellend dak van circa 80 m² aan de binnenkant. Het is een huis uit het jaar 1985. Subsidie is dus waarschijnlijk niet mogelijk. Het dak is aan de buitenzijde geïsoleerd met circa 2 cm tempex, maar dit geeft nauwelijks isolatie-effect. Nu willen we dus een maximaal isolerend dak. In het dak is een dakkapel en een tuimelraam aanwezig.

Complete dakvernieuwing

We willen onze dak compleet laten vervangen. Deze is aan vervanging toe. Op dit moment hebben wij een hellend dak dat gelegd is met keramische pannen. De afmetingen zijn ons niet helemaal bekend maar de lengte van de woning is 7.5 x 6 meter. Wij zijn opzoek naar een dakdekker die met ons kan kijken naar de verschillende opties qua pannen afwerking en het ook kan uitvoeren.

Boeiboorden bekleden met aluminium

Ik wil graag op dak garage en keuken de boeiboorden vervangen in aluminium. Graag offertes hiervoor.

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn zinken dakgoot vervangen door een nieuwe zinken dakgoot van ongeveer 6 meter lengte en ongeveer 15 cm breed. Het gaat om een tussenwoning. Ook graag de oude dakgoot afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Isoleren en nieuw PVC dak maken

Wij hebben een pvc plat dak wat we willen isoleren het is ongeveer 8 bij 3 het is een garagedak.

Balkon op afschot en waterdicht maken

Ik wil graag op ons inpandige balkon het oude dakleer laten verwijderen. En het balkon op afschot laten maken en de gaten voor de afvoer van het hemelwater iets groter maken. Het balkon is ongeveer 1.20 bij 3.80 meter.

EPDM leggen op dak en een groen dak

Dak van de garage is 38m2 ligt nu bitumen op, daar overheen willen we graag EPDM laten leggen. Evt. groen dak er op. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM

Het vervangen van de dakgoten aan de voor- en achterzijde van een woning

Ik zoek een loodgieter die de dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn tussenwoning kan vervangen. Het gaat in totaal om 12 strekkende meter. Het betreft een zinken goot met een werkhoogte van 6 meter. Aan de achterzijde van de woning is een uitbouw aanwezig, waardoor de goot goed bereikbaar is.

Dakpannen vervangen en dakraam plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van de dakpannen van mijn hele dak + die van het dak van mijn aanbouw. Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn dus het zal nog opgemeten moeten worden. De oude dakpannen moeten afgevoerd worden. Ook wil ik mijn kantelraam door een Velux dakraam van 1 bij 1,20 m vervangen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.

Dak bedekken met bitumen

Ik heb een nieuw bitumen dak nodig, de laatste reparatie is van 2015 (met coating). Oppervlak van 60 m2.