Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Eindhoven of directe omgeving.

3291 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Eindhoven:

Nieuw dakbedekking en groendak aanleggen

wij zijn ons aan het oriënteren op een groendak (sedum) en vernieuwing van het ( garage en tuinkamer) plattedak gebouwd 1992, er liggen kiezels op en 8 zonnepanelen met windscherm en een kleine licht koepel. Afmeting 13,5 x 4.,5 meter. De buurvrouw aangrenzend wil ook meedoen heeft geen zonnepanelen. Wat zijn hier de kosten van en welke dakbedekking is het beste. graag voor elk dak apart. berekenen

Nieuw dakkapel plaatsen en isolatie onder het dak plaatsen

Ik wil graag nieuwe houten dakkapel laten plaatsen van 6 meter. Graag inclusief ramen en isolatie. Daarnaast graag het hele dak isoleren. Daarvoor moeten de dakpannen die er nu liggen af worden gehaald. Daarna kan de isolatie aan worden aangebracht. Dezelfde dakpannen kunnen er weer op worden geplaatst. Het gaat in totaal om 50 m2. Het gaat om een hellend dak.

Dakramen plaatsen

Ik wil graag dakramen laten plaatsen, ca 4 grote (ca 1 meter). Ik ben zelf in bezit van hergebruikte dakramen.

Dakgoot afvoer vernieuwen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die de afvoer van mijn dakgoot (lengte 3-4 meter) kan vernieuwen. Graag ook de dakgoot zelf controleren.

Uitstekend dakbeschot renoveren aan onderkant

Ik heb een bitumen dak waarvan aan de uiteindes er ~50 cm buiten de muur uitsteekt. Wegens lekkage is het dakbeschot daar gaan rotten. Ik zou graag de rot weg hebben, en het beschot weer in orde gemaakt dat het tegen het weer kan, zolang het wit is hoeft het niet heel mooi te zijn. Het gaat om ~2 x 6.5 m breedte, voor een huis met 1 verdieping. Er is geen haast mee. De buren hebben een dun metalen plaat eromheen laten bouwen, dit gaat bij mij moeilijk omdat het omhulsel van de rolgordijnen tegen de balken aan zit.

Boeibord bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die mijn boeiborden kan bekleden met trespa. Het gaat om een rijtjeshuis, voor en achter. De woning is 6 meter breed, diepte van de boeibord is ongeveer 50 cm. De onderkanten moeten ook dicht gemaakt woorden. Klus 2: Ik wil graag een kleine dakraam 30×30 laten verwijderen en dicht maken met dakpannen. Dakpannen heb ik zelf liggen. Klus 3: Regenpijp voorkant vervangen door een pvc regenpijp. Momenteel heb ik een zinken regenpijp. Lengte ongeveer: 7 meter.

Asbest leien verwijderen en vervangen door kunststof leien + isolatie

We hebben een dak van ongeveer 230 m2 met 7% asbesthoudende cement leisteen. Dit willen we laten vervangen door kunstof leien of dakpannen. Bij het vervangen willen we het dak ook direct goed isoleren.

Boeidelen plaatsen

Ik wil graag 20 meter lange trespa boeidelen laten plaatsen (16 cm) en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuw dak plaatsen

Graag een offerte voor het vervangen van het complete dak van een halve boerderij (zie foto). Op dit moment bevindt zich asbesthoudend dakbeschot (Eternit) in het dak. Graag willen we zowel de dakconstructie als het dak vervangen en laten isoleren met een (soort) unidekplaat of vergelijkbaar materiaal - bovenop de 'nieuwe' gordingen. Hierbij willen we het nieuwe dak een klein stukje laten overhellen over de kopse kant (±30cm). Het gehele dak is (gemeten over de schuine zijde) zo'n 180 m2 groot.

Hellend pannendak ontmossen

Ik heb een (flauw) hellend pannendak waar mos op groeit. Ik wil dit laten schoonmaken, omdat er een lekkage door is ontstaan. Het dak helt maar een kant op dus heeft geen nok. Ik wil een offerte opvragen voor vier daken (nr 22, 24, 26 en 28). Het dak van nr 28 is 640 cm breed en 788 cm lang. In de breedte zit ook een oversteek van 25 cm, dus de totale breedte van de vier daken zou 615 x 4 + 25 = 2485 cm zijn. De lengte is de platte lengte, dus van bovenaf bekeken zonder de helling mee te rekenen. Totaal zitten er in de daken een dakraam en twee dakkapellen.

Dakbedekking EPDM vervangen, daktrim en stadsuitloop

Het plat dak is aan de voorzijde van het huis. Afmetingen zijn circa 3,20 x 12,10 m. Er is een dakdoorvoer van 70 mm HWA en een stadsuitloop van 60x80 mm die vervangen moeten worden. Er is een luchtkanaal aanwezig van circa 175 mm diameter. De mastiekrand is circa 10 cm hoog en schuin. Het dakgrind haal ik zelf vantevoren weg. Nu ligt er waarschijnlijk mastiek op het dak. De bestaande aluminium daktrim moet verwijderd worden en er moet een nieuwe aluminium daktrim worden geplaatst, lengte 15,3 m incl. 1 haakse hoek. Het is vanaf de grond gezien ongeveer 2,80 hoog.

Nok en lood schoorsteen vervangen

Mijn schuin dak met een lengte van 6 meter uit 1930 lekt. De nok is stuk en aan de zijkant van de schoorsteen laat het lood los. Ik snap best dat het complete dak een keer aan vervanging toe is, echter dat is nu geen optie. Ik ga dus voor reparatie. Met deze harde regen nu drupt er een half bekertje water per uur binnen vanuit de nok. Graag een offerte.

Daklood vervangen

Daklood repareren, door de laatste storm is een stuk daklood losgeraakt aan 2 schoorstenen. Graag prijsindicatie en dag mogelijkheid voor reparatie deze week.

Lichtstraat leveren en monteren + Isoleren plat dak

Onze lichtstraat in de uitbouw willen we vervangen door een nieuwe met isolerend glas, grove afmeting 525cm x75cm. Daarnaast willen we het +/-8m2 dak van de uitbouw isoleren inclusief opstaande dak rand. (hier moet rekening gehouden worden met +/-3cm piepschuim die vanuit de binnenkant tegen het dak zit)/ Zie foto

Polycarbonaat platen van de overkapping vervangen

Ik wil graag de polycarbonaat platen van mijn terrasoverkapping laten vervangen, de platen zijn circa 3500 x 900 mm en dit zijn er 5 stuks. inclusief afvoeren. De tuin is goed bereikbaar.

Warm isoleren dak + eventueel sedumdak

Gaat om plat dak aanbouw. Voorzijde is ongeveer 2,34 meter en de achterzijde is ongeveer 3,86 m breed. Lengte ongeveer 5,85 m. Het de de bedoeling om het warm te isoleren. Ik wil het dak vanaf buiten isoleren. Het isolatiemateriaal moet beloopbaar zijn, maar ik laat me graag adviseren door u welk materiaal hiervoor het beste te gebruiken is. Als het kan moet het dak zoveel opgehoogd worden dat het aansluit op het balkon omdat de vorige bewoner veel last heeft gehad omdat aanbouw ook een deel onder het balkon doorloopt. Dit zal bij een schouw ter plaatse beoordeeld moeten worden. Ik overweeg om een sedumdak aan te laten leggen als de dakconstructie hiervoor geschikt is.

Zonnepanelen plaatsen

Ik ben me aan het voorbereiden om zonnepanelen te plaatsen op mijn huis. Graag zou ik advies en offertes ontvangen hiervoor. Er kunnen 18 panelen op het huis, de oppervlak van het dak weet ik niet. Het is een pannendak van een normaal huis met puntdak. Er is nog geen draagconstructieberekening gemaakt. Ik zoek iemand die de zonnepanelen levert, monteert en advies geeft voor ontwerp van de installatie.

Dak opschudden, schoorsteen voegen, lood coaten, pannen coaten

Omdat ik zonnepanelen wil plaatsen wil ik mijn pannendak in orde brengen en graag overleg omtrent Dak opschudden, schoorsteen voegen, lood coaten, pannen coaten of vervangingswerkzaamheden Het liefst 1 bedrijf dat alles verzorgd of samenwerkt met een partner voor b.v. het coaten.

Isolatie van lichtkoepel, eventuele vervanging

Dag, ik woon nu een week in mijn nieuwe huis. Er is een aanbouw met lichtkoepel en onder de koepel is kou voelbaar. Mijn huis is niet zo groot en de kou is op verschillende plekken voelbaar. Ik wil graag advies voor een beter isolerende variant of mogelijk een lichtstraal. Graag heb ik advies hierover als u bij mij kunt komen kijken en heel graag op zeer korte termijn. Het is in een plat dak waar de lichtkoepel in zit, de koepel zou 80 x 120 cm.

Isoleren van plat dak en bitumen vervangen door EPDM of PVC

Op dit moment is het een betumen plat dak. Deze is op dit moment ook nog niet geisoleerd. Ik wil de aanbouw dus isoleren en daarop EPDM of PVC laten leggen. Het dak is ongeveer 14.5m2. Het gaat om een platdak van een aanbouw dus ongeveer 2,70 hoog.

Golfplaten schuurdak vervangen

De golfplaten van mijn schuur (6 m 20 x 2 m 30) zijn hoognodig aan vervanging toe! In korte tijd is op 4 plaatsen nu een scheur in de dakplaten ontstaan! Aan de schuur staat een berghok van 1 m 80 x 1 m 20. Mogelijk kan dit meteen meegenomen worden qua nieuw dak? Daarnaast zou ik graag mijn houten poort (2 m 10 x 1 m 20) willen laten vervangen. Inclusief kozijn/sponning. Wie durft dat aan voor een redelijke prijs?

Dakgoot vervangen

Ik wil graag een zinken dakgoot vervangen van 6 meter Lang. Afvoeren doe ik zelf.

Dak opnieuw bedekken met bitumen

Over de bestaande bitumen bedekking leggen van nieuwe laag bitumen, dak oppervlakte 45 m² met twee stadsuitlopen , geen dakdoorvoeren.

Dakdoorvoer laten plaatsen

I.v.m. plaatsen extra zonnepanelen hebben we een extra dakdoorvoer nodig vanuit technische ruimte. Het gaat om een plat dak, waar we een dakdoorvoer met 5 cm. diameter plus paddenstoel op dak willen. Uitvoering op korte termijn.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Wij willen graag onze dakgoten en regenpijpen laten vervangen, evenals de houten ´bekisting´ waar ze in liggen. Het totaal aan dakgoot is ongeveer 18 meter en de regenpijp is denk ik 5/ 6 m achter en voor ongeveer 2 x 2,50 meter. Hopelijk kunt u ons daarmee helpen en ons advies geven over de verschillende materialen die daarvoor gebruikt kunnen worden. Het gaat om 3 dakgoten en ongeveer 3 regenpijpen. Graag al het oude materiaal afvoeren. Ik heb vernomen dat de dakgoot bekleed kan worden, ik zou graag hiervan de prijs willen. De materiaal mogelijkheden voor de bekisting zou ik graag apart op de offerte benoemt willen hebben. Welk materiaal we voor de regenpijp, bekisting en dakgoten willen ligt dus aan de kosten, dus voor de verschillende materialen zouden wij graag een aantal prijzen willen hebben.