Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dongen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dongen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dongen of directe omgeving.

129 klanten uit Dongen bevelen een bij Casius in Dongen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dongen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isolatie en renovatie van boerderij dak, volledige dakrenovatie, dakpannen van woning en schuur vervangen, inclusief dakgoot en regenpijp, rieten dak vervangen van woonboerderij, mastiek dak (119 m2) vervangen met EPDM en isoleren, dakisolatie van meerdere woningen, nieuwe dak bedekkingen en groendak, dakisolatie en nokvorsten vernieuwen, dakisolatie van buitenaf, rieten dak vernieuwen, kunstleien vervangen door natuur leien, dakpannen vervangen, nieuw Mansarde dak, dak isolatie van buitenaf en dakkapel plaatsen, dak isoleren aan de buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Dongen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dongen:

Prijs plakrollen 12st

Leveren of ophalen

Dak isoleren en nieuwe pannen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dak met 3 schuine zijden. Meteen op de eerste verdieping. Schatting 165 m2. Offerte voor: dakisolatie van buiten en nieuwe pannen.

Asbesthoudende leien op dak vervangen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het verwijderen en vervangen van de dakleien. In totaal betreft het ca 265 m2. We hebben ons nog niet voldoende georiënteerd op kunst- of natuursteenleien, maar vooralsnog zou de voorkeur uitgaan naar kunstleien. Tevens is er in de garage ca 55 m2 asbesthoudend plaatmateriaal aanwezig. We zoeken een partij die dit voor ons zou kunnen verzorgen.

Dak ontmossen en kleurencoating aanbrengen

Wij zoeken iemand die onze betonpannen dak kan ontmossen en vervolgens een kleurencoating kan aanbrengen. Oppervlakte is om en nabij 100 m2. Dak is redelijk bereikbaar. Materialen voor de vakman.

Dakgoten van een tussenwoning vervangen

De dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn tussenwoning wil ik laten vervangen. De totale lengte is ongeveer 12 meter. Op dit moment zijn er zinken goten aanwezig. Graag zou ik advies ontvangen over de verschillen tussen zinken of kunststof dakgoten.

Plat dak isoleren en vernieuwen

Bestaand platdak (ongeveer 160 m2) bestaand uit 2 lagen dakbedekking op 1 laag henneppapier afgestrooid met grind vervangen voor EPDM. Het voorwerk graag in overleg, het ligt aan de meerprijs. Dak is goed bereikbaar voor de vakman.

Kleine lekkage dakgoot herstellen

Dakgoot lekt druppelsgewijs op 1 plaats. Het gaat om een pvc/kunststof dakgoot die zo'n 2 verdiepingen hoog hangt. Dit graag herstellen.

Lekkende lichtkoepel repareren

Het is niet aan te wijzen waar het lek zit, maar wij vermoeden dat het de lichtkoepel is. Nadere toelichting kan mondeling verstrekt worden. Betreft een plat dak met bitumen en grind. Binnen zit een houten kozijn om de lichtkoepel. De koepel zit op 2.60 meter hoogte.

Bedekking vervangen van een plat dak

De bedekking vervangen van een plat dak. Er ligt nu bitumen op en is ongeveer 17 jaar oud. Kan hier epdm overheen of moeten dan de oude bedekking verwijderd worden. Of weer bitumen erop, ook mogelijk over de bestaande bedekking heen leggen. Het is ongeveer 80 vierkante meter. Wat is het verschil in prijs van deze verschillende vormen van dakbedekking?

Dakbedekking van plat dak vernieuwen

Vernieuwen plat dak. De oude laag blijft liggen, geen grind aanwezig. Oppervlakte 114 m2, 43 meter randafwerking, 43 meter daktrim. Lichtkoepel van 1,5 bij 1,5 meter, 3 hwa's en 3 doorvoeren rookgas en ontluchting. Het dak is op circa 5 meter hoogte en goed bereikbaar van alle kanten.

Dakgoot tegen vogels weren

Wij en onze buren zoeken een oplossing voor de vogels die onder onze dakpannen kruipen daar de isolatie weghalen en nesten maken in de dakgoot. Het gaat in totaal om ca 23 meter goot op de eerste (voorkant) en tweede (achterkant) verdieping.

Bitumen op plat dak vervangen

Bitumen platdak is aan vervanging toe.

Leveren en plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat

In onze aanbouw van 11 jaar oud willen wij, om meer daglicht te krijgen, lichtkoepels of een lichtstraat. Maar hoe groot en of het 1 of 2 lichtkoepels of een lichtstraat moet worden, weten we niet. De aanbouw is 3 meter diep. De lichtval valt tegen, we zitten nu vaak met het licht aan overdag. De aanbouw heeft een plat dak. De aanbouw is 5 meter breed. Ik heb een grote glazen pui, met twee openslaande serre deuren.

Dakleien vernieuwen

Ik wil graag het leitjes dak laten vernieuwen. Het betreft een dakvlak hellend aan de straatkant en boven de 2e verdieping van het pand. De totale oppervlak schat ik in op slechts 15 m2.

Zinken goten en pijpen vervangen

Een aantal zinken goten en regenpijpen vervangen. De goten: 2x 11,5 meter lang (op 5 meter hoogte) + 1x 10,9 meter lang en 1x 7,3 meter lang (op 2.5 meter hoogte). En in totaal 8 regenpijpen (2 per goot). Het zijn zinken goten met een kraal. De goten rusten op hout. Het hout is nog goed.

Plat dak voorzien van kunststof dakbedekking

Voor een nieuw te bouwen schuur zoek ik iemand die de dakbedekking kan leveren en plaatsen. Het gaat om een plat dak met 3 ontluchtingspijpen van 125 mm. Het platte dak is 7 x 4 meter groot met een regenafvoer. Ik wil graag een kunststof dakbedekking.

Nieuw dak bedekken met bitumen

Wij willen graag een bitumineus (zwart dakleer) dak laten vervangen. Het gaat om 265 m2. Plaatsen van een nieuw dak.

Dakreparatie van een daklekkage

Wij hebben klein beetje lekkage op de asfaltdakbedekking op onze schuur. Het is een klein plekje van ongeveer 0.5 m2. Het totale oppervlakte van de schuur is 12 m2. Graag willen wij dit laten repareren tegen een gunstige prijs.

Dak vernieuwen en isoleren

Oude dakpannen eraf. Dakoppervlak is circa 100 m2, dakpan type Nelskamp h15 natuurood. Isoleren met schuimplaten en nieuwe dakpanlatten aanbrengen. Lood schoorsteen en dakkapel vernieuwen. 18 mm dik lood. Lengte een meter of 10.

Schoorsteen verwijderen en pannendak dichtmaken

De schoorsteen is 1 x 1 meter van het bovenaanzicht en staat in het midden van een 2 onder-een-kap-woning. Op de eerste verdieping en de zolder moet het rookkanaal van 46 cm x 33 cm worden verwijderd. Beneden is er nooit een rookkanaal geweest. De nok en het pannendak moeten ter plaatse worden aangeheeld. Deze werkzaamheden gelden zowel voor mijn huis als die van mijn buurman. Wat is de prijsindicatie voor beide woningen tezamen?

Dakpannen en nokvorsten laten vervangen

De dakpannen vervangen: 88 m2 dakpannen en 12 meter nokvorsten. Het dak is op de tweede verdieping. Een gebakken pan. Vóór het plaatsen van de nieuwe pannen een dampwerende folie aanbrengen.

Dakbedekking vervangen op de garage

De dakbedekking van de garage, aan 1 zijde van de woning, dient te worden vervangen. Op dit moment ligt er bitumen en grind op het dak en is er een kleine lekkage. De oppervlakte van de garage is ongeveer 15 m2. Onze voorkeur gaat uit naar nieuw bitumen zonder grind.

Dakpannen dak vernieuwen

Dakpannen zijn 42 jaar oud en we willen weten wat vernieuwing zou kosten, dit i.v.m. eventuele aanschaf van zonnepanelen. Er ligt nu een zwarte betonnen pan op. Het dak is 6 x 4,5 meter aan beide zijden. En het dak van de uitbouw vernieuwen, van 6 x 2 meter, ook met dakpannen.

Zinken dakgoot vervangen

Dakgoot van ongeveer 30 jaar oud 9 zink 12 meter ) 10 naden repareren dakgoot achter zink 10 meter vervangen

Gescheurde dakgoot vervangen

Een bestaande dakgoot is gescheurd op de zet naad. Ik heb deze al een keer eenvoudig gerepareerd met pasta en speciale tape maar de lekkages komen terug. De lengte van de goot is zeven meter en hoogte en breedte is ongeveer 17 cm en 30 cm.