Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dinteloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dinteloord heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dinteloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dinteloord of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dinteloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 60 Asbest daken vervangen, nieuw rieten dak, pannendak met asbest in het beschot vernieuwen, realiseren van een hellend dak, isoleren en plaatsen van dakpannen, dakpannen vervangen, rieten spitsboogkap met kapconstructie realiseren, hellend dak door zink vervangen, dak isoleren en EPDM leggen, uVbestendig dakleer, dak isoleren en vervangen, vervangen van het dak, rieten dak vervangen door pannen of platen, dak inspecteren en deels vervangen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Dinteloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dinteloord:

EPDM plaatsen

Ik wil graag een nieuwe dakbedekking laten plaatsen. De voorkeur gaat naar EPDM. Er is een regenafvoer binnen in de hoek aanwezig en het dak is 5 bij 3 meter groot. Het gaat om het dak van een garage.

Dak vernieuwen en isoleren

Ik heb een zadeldak. Daar moeten de dakplaten vervangen worden. Eventueel moeten er ook nieuwe dakpannen geplaatst worden. Het gaat om een dak van 80 m2.

Dak vervangen

Het dak van onze vrijstaande woning is aan vervanging toe. Het betreft 90 m2 aan nieuwe keramische dakpannen, panlatten, 20 meter nieuwe boeidelen van Keralit, er hoeft geen isolatie geplaatst te worden. We kijken uit naar uw globale offerte.

Schuin dak isoleren en renoveren

Het schuine dak (80m2) van een vrijstaande woning uit de jaren 30 isoleren en voorzien van nieuwe pannen incl kunstof boeidelen.

Dakgoten vervangen

Onze dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning zijn aan vervanging toe. Het betreft een twee onder 1 kap woning. De huidige goten zijn van zink en de nieuwe goten dienen ook weer van zink te worden. De goten zijn ongeveer 6.5 meter lang. Voor en achter zijn de goten aangesloten op kunststof regenpijpen. Tevens dienen de beugels van dakgoten ook vervangen te worden. Ook moeten de dakgoten aan die van de buren worden gekoppeld.

Dakrenovatie; pannendak renoveren

Ik ontvang graag een offerte voor een dak renovatie: nieuw dakbeschot met isolatie, nieuwe panlatten en nieuwe pannen. Ongeveer 1600 pannen (deze liggen er nu ongeveer 35 jaar - de mosgroei is enorm). De dakkapel en openhaardpijp zijn aanwezig in het dak. De dakkapel is voorzien van goten onder de pannen. Dit zorgt nu voor lekkage. Het gaat om een vrijstaande woning (bungalow).

Daklood rond de schoorsteen repareren of vervangen

Ik wil ons daklood repareren / vervangen rond de schoorsteen van een twee onder een kap woning. De schoorsteen staat in het midden van de woningen +/- hart schoorsteen 50 cm uit nok van het dak. Er zijn foto's beschikbaar.

Dak overkapping repareren

Ik heb een soort van carport/overkapping aan mijn huis vast zitten maar aan de randen is lekkage aan verschillende kanten. Ik zou graag willen weten wat het zou gaan kosten om het dak dicht te maken. Afmeting is 4 bij 2.75 meter. Het is aan drie kanten aan het huis bevestigd. Het is een houten frame met golfplaten.

Slopen schoorsteen

Betreft het verwijderen van een niet meer in gebruik zijnde schoorsteen van een woonhuis. Is plm. een halve meter hoog boven het dak. Weghalen en het dak weer netjes dicht maken. Betreft een dak met shingles.

Lekkage verhelpen op het dak, hellend dak met dakpannen

Er is een lekkage ontstaan vanuit het dak. Het dak betreft en hellend dak met dakpannen. Het lekt alleen als het regent en komt waarschijnlijk vanuit het dakraam of niet goed liggende dakpannen.

Twee dakkapellen aanbrengen, kunststof, ...

Twee dakkapellen aanbrengen, kunststof, met ingebouwde rolluiken buitenmaat kozijnen:3.70*1.25