Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dinteloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dinteloord heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dinteloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dinteloord of directe omgeving.

12 klanten uit Dinteloord bevelen een bij Casius in Dinteloord aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dinteloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak plaatsen, twee schuren golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking terug, rieten dak vervangen, compleet dak vervanging inclusief isolatie platen, gehele dakconstructie vervangen en verhogen, vergroening van de platte daken op ons pleintje (14 huizen), dakpannen vervangen voor 4 woningen, dak vervangen en zonnepanelen leveren en plaatsen, dak isoleren en dakpannen plaatsen, dakpannen vervangen, het vervangen van de dakbedekking van een plat dak, nieuwe dakconstructie maken, dak isolatie aanbrengen, dakisolatie verhogen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Dinteloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dinteloord:

Dak vervangen EPDM

Het platte dak is 10 jaar terug aangelegd en voorzien van bitumen-dakbedekking. Het heeft de afmeting van ca. 8,00 x 4,25 m en is voorzien van 1 lichtkoepel en een rookkanaal. Het heeft 2 afvoerpunten. Laatst wat lekkage gehad bij het rookkanaal, en omdat er altijd wel wat water blijft staan wil ik het vroegtijdig aanpakken. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM

Aanpassing + vernieuwen van het dak

De situatie is als volgt: het gaat om een pand in Dinteloord waar het dak verouderd van is en aan het doorzadelen is. Het is ook niet goed geïsoleerd. Ik zou ook graag meer leefruimte willen creeeren. Dus ik heb het idee gekregen dat, als ik dak toch ga aanpakken, ik gelijk de goothoogte met 1500mm omhoog trek. Ik ben bezig met de vergunning daarvoor, en verwacht daar geen moeilijkheden mee. Het is een behoorlijk pand, 8 x 24 meter, en het oppervlak van het dak in de nieuwe situatie heb ik uitgerekend op 234m2. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit project, zou ik graag een prijs indicatie ontvangen, alsook een tijds indicatie wanneer u denkt aan het project te kunnen beginnen.

EPDM plaatsen

Ik wil graag een nieuwe dakbedekking laten plaatsen. De voorkeur gaat naar EPDM. Er is een regenafvoer binnen in de hoek aanwezig en het dak is 5 bij 3 meter groot. Het gaat om het dak van een garage.

Dak vernieuwen en isoleren

Ik heb een zadeldak. Daar moeten de dakplaten vervangen worden. Eventueel moeten er ook nieuwe dakpannen geplaatst worden. Het gaat om een dak van 80 m2.

Dak vervangen

Het dak van onze vrijstaande woning is aan vervanging toe. Het betreft 90 m2 aan nieuwe keramische dakpannen, panlatten, 20 meter nieuwe boeidelen van Keralit, er hoeft geen isolatie geplaatst te worden. We kijken uit naar uw globale offerte.

Schuin dak isoleren en renoveren

Het schuine dak (80m2) van een vrijstaande woning uit de jaren 30 isoleren en voorzien van nieuwe pannen incl kunstof boeidelen.

Dakgoten vervangen

Onze dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning zijn aan vervanging toe. Het betreft een twee onder 1 kap woning. De huidige goten zijn van zink en de nieuwe goten dienen ook weer van zink te worden. De goten zijn ongeveer 6.5 meter lang. Voor en achter zijn de goten aangesloten op kunststof regenpijpen. Tevens dienen de beugels van dakgoten ook vervangen te worden. Ook moeten de dakgoten aan die van de buren worden gekoppeld.

Dakrenovatie; pannendak renoveren

Ik ontvang graag een offerte voor een dak renovatie: nieuw dakbeschot met isolatie, nieuwe panlatten en nieuwe pannen. Ongeveer 1600 pannen (deze liggen er nu ongeveer 35 jaar - de mosgroei is enorm). De dakkapel en openhaardpijp zijn aanwezig in het dak. De dakkapel is voorzien van goten onder de pannen. Dit zorgt nu voor lekkage. Het gaat om een vrijstaande woning (bungalow).

Daklood rond de schoorsteen repareren of vervangen

Ik wil ons daklood repareren / vervangen rond de schoorsteen van een twee onder een kap woning. De schoorsteen staat in het midden van de woningen +/- hart schoorsteen 50 cm uit nok van het dak. Er zijn foto's beschikbaar.

Dak overkapping repareren

Ik heb een soort van carport/overkapping aan mijn huis vast zitten maar aan de randen is lekkage aan verschillende kanten. Ik zou graag willen weten wat het zou gaan kosten om het dak dicht te maken. Afmeting is 4 bij 2.75 meter. Het is aan drie kanten aan het huis bevestigd. Het is een houten frame met golfplaten.

Slopen schoorsteen

Betreft het verwijderen van een niet meer in gebruik zijnde schoorsteen van een woonhuis. Is plm. een halve meter hoog boven het dak. Weghalen en het dak weer netjes dicht maken. Betreft een dak met shingles.

Lekkage verhelpen op het dak, hellend dak met dakpannen

Er is een lekkage ontstaan vanuit het dak. Het dak betreft en hellend dak met dakpannen. Het lekt alleen als het regent en komt waarschijnlijk vanuit het dakraam of niet goed liggende dakpannen.

Twee dakkapellen aanbrengen, kunststof, ...

Twee dakkapellen aanbrengen, kunststof, met ingebouwde rolluiken buitenmaat kozijnen:3.70*1.25