Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor kauwen onder de zonnepanelen voorkomen:

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Ik heb op drie schuine dakdelen in totaal 23 zonnepanelen liggen. onder deze zonnepanelen hebben kauwen nesten gemaakt, ik wil deze nesten verwijderd hebben en een wering (gaas?) tegen nieuwe nesten aangebracht.
Onze klant uit Deurne (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kauwen onder de zonnepanelen voorkomen uit heel Nederland:

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering aanbrengen

Er zit een (verlaten) vogelnest (kauwen) onder de zonnepanelen op ons dak. We willen dit nest op een veilige manier laten verwijderen en vogelwering rond de panelen aanbrengen zodat er geen nieuwe nesten kunnen komen.

Nesten verwijderen onder zonnepanelen en voorkomen

onder onze zonnepanelen, 10 stuks, hebben kauwen nesten gebouwd. Deze willen we graag verwijderd hebben en dan mogelijk afzetten zodat ze het niet meer kunnen doen.

Vogelwering plaatsen rondom zonnepanelen

Ik heb op mijn schuinhellend dak aan de Achterkant van mijn huis een serie van 3x3 zonnepanelen. Onder de panelen hebben kauwen een of meer nesten gebouwd. Die nesten wil ik graag laten verwijderen en vervolgens vogelwering onder de panelen laten plaatsen. Graag een offerte van de te maken kosten en materialen. Aan de voorzijde heb ik nog eens een rij van 5 panelen. Afhankelijk van de kosten wil ik ook die voorzien van vogelwering.

Kauwen weren onder zonnepanelen

Aanbrengen van voorziening tegen nestelen kauwen onder zonnepanelen. Betreft 10 panelen in 1 vlak (2 aaneengesloten rijen van 5) op schuin dakvlak.

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Er zijn kauwen bezig nesten te maken onder de zonnepanelen, Graag wil ik ze verwijderd hebben en gelijk gaas rondom alle zonnepanelen laten plaatsen. We hebben 13 zonnepanelen.

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Ik heb op mijn schuinhellend dak aan de vrij te bereiken voorkant van mijn huis een serie van 2 x 7 zonnepanelen liggen in de breedte. Onder de panelen hebben kauwen een of meer nesten gebouwd. Die nesten wil ik graag laten verwijderen en vervolgens vogelwering onder de panelen laten plaatsen. Graag een offerte van de te maken kosten en materialen.

Vogelnest verwijderen onder zonnepanelen en vogelwering plaatsen

dak (schuin) is voorzien met 10 stuks zonnepanelen. er is laatst jaar een vogelwering geplaatst dmv borstels.(1m lengte) een gedeelte van de vogelwering is door de laatste storm lek geraakt. hierdoor kunnen/ zijn de kauwen weer onder het aan het nest bouwen in de bijlage foto van de zonnecellen en links onder ontbreekt waarschijnlijk 1 borstel

Vogelnest verwijderen onder zonnepanelen en vogelwering plaatsen

Op het dak liggen voor 6 panelen en achter 8 panelen. Onder een paneel heeft een stel kauwen een nest gebouwd. Dit verwijderen en vervolgens een vogelwering onder de panelen plaatsen. De panelen zijn bereikbaar door enkele dakpannen te lichten. Het achterdak is (vanwege serre aan achterzijde) bereikbaar door over de nok te klimmen. Als een geschikt bedrijf zich meldt, ga ik bij een 10-tal buren vragen of zij ook vogelwering onder hun panelen willen laten plaatsen.

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Ik heb 13 stuks PV panelen van 991mm x 1650mm op het dak liggen. Onder twee van de panelen beginnen kauwen nu een nest te bouwen. Vragen: ik wil graag het nest laten verwijderen en de randen van de panelen voorzien van een bescherming zodat vogels er niet meer onder kunnen in de toekomst.

Vogelwering aanbrengen onder zonnepanelen

Wij hebben sinds december 2019 een installatie met 18 zonnepanelen. Ze liggen op een hellend dak met pannen in drie rijen van zes panelen. De korte zijde ligt naar boven. De laatste weken hebben we problemen met kauwen die gaan nesten onder de panelen. Uitvoering van het werk op zo kort mogelijke termijn.

Partners

Partners van Casius