Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Deurne of directe omgeving.

68 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Deurne:

Kauwen onder de zonnepanelen voorkomen

Ik heb op drie schuine dakdelen in totaal 23 zonnepanelen liggen. onder deze zonnepanelen hebben kauwen nesten gemaakt, ik wil deze nesten verwijderd hebben en een wering (gaas?) tegen nieuwe nesten aangebracht.

Vogelwering bij zonnepanelen monteren

Ik ben op zoek naar een specialist die vogelwering voor 16 zonnepanelen op schuindak kan aanbrengen, er zitten nesten achter die moeten verwijderd worden.

Zinken dakgoten vervangen

Mijn dakgoot (waarschijnlijk B50 van zink) is aan vervanging toe, denk ik. Ik heb een hoekhuis 6 meter breed. Mogelijk voor en achter. Ook mijn buren willen wel een nieuwe goot. Ik wil zink er weer voor terug. Afvoeren doe ik zelf. De dakgoot zit op de tweede verdieping. Aan de voor en achterkant is het bereikbaar, achter is een uitbouw.

Afdak achterzijde huis

Bij het huis is een terras met betonfundering en en een tegelvloer. De maten ongeveer 6.80 bij 4.10 meter en nog een stuk eraan van 1.50 bij 3.40 gelieve een plat dak van hout.

Dakisolatie plaatsen

Graag zou ik het pannendak van mijn vrijstaande bungalow vanaf buitenaf laten isoleren. Het schuine dak is ongeveer 12 meter breed en 7.50 meter lang. De woning is van 1973.

Leien dak vervangen

Ik wil graag mijn dak laten vervangen. Het is een symmetrisch hellend dak met versleten leien. De leien kan ik er ook zelf afhalen. Oppervlak ongeveer 38 m2. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien

Gaas op het dak aanbrengen

Graag kippengaas of iets plaatsen tussen de dakpannen en de zonnepanelen. Om te voorkomen dat vogels onder de panelen nesten kunnen bouwen. Nu zit er al een nest onder. Deze ook graag verwijderen. Het is een schuin dak. Zie de bijlage voor hoe de panelen liggen. Graag aan de bovenzijde en zijkanten gaas aanbrengen.

Isoleren van een dak met pur

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een dak van 200 vierkante meter die vernieuwd moet worden met isolatie. Het liefst met pur.

Dakpannen met hagelschade vervangen

Een stuk of 30 oude dakpannen zijn beschadigd en hebben gaten. Die wil ik laten vervangen: ik heb nog onbeschadigde oude reservepannen nog, dus het is vooral handwerk.

Golfplaten dak met asbest vervangen na hagelschade

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten vervangen van een golfplaten dak van een bedrijfspand. Na hagelschade is het dak zodanig beschadigd dat het gehele dak van ongeveer 400 m2 vervangen dient te worden. Er is waarschijnlijk asbest aanwezig in het dak, hier is echter nog geen inventarisatierapport voor opgemaakt. De offerte zal ingediend worden bij de verzekering.

Lichtkoepel vervangen na hagelschade

Onlangs heb ik na een hevige hagelbui een gat in de lichtkoepel op mijn carport ontdekt. Het is een vaste, dubbelwandige en heldere koepel van 110 x 130 cm, waarvan alleen de buitenste wand beschadigd is. Ik ontvang graag een offerte voor de vervanging voor mijn verzekering. Als die akkoord gaat, wil ik de klus graag op korte termijn laten uitvoeren.

Polycarbonaatplaten vervangen op het dak

Ik wil een offerte aanvragen voor het leveren en vervangen van 6 stuks opaal polycarbonaatplaten. De platen zijn plus minus 980 bij 3200 mm. Tevens is mijn PVC dakgoot aan vervanging toe, het gaat om een bakgoot van 6 meter met een uitloop. Hij bestaat nu uit 2 delen en zal uit 1 deel van zink moet worden.

Hagelschade: dakkoepel repareren

Ik wil graag een offerte voor reparatiewerkzaamheden van een lichtkoepel. Schade is ontstaan door hagelsteen inslag. Er zit een ster in de koepel.

Hagelschade: lichtkoepel op de aanbouw vervangen

Vanwege hagelschade dient de lichtkoepel op het platte dak van onze aanbouw te worden vervangen. Het is nog een erg oude pvc opstand met zijklembevestiging, die is ingeplakt in de bitumen dakbedekking. De maat is 100 x 100 cm. Ik wil er graag een nieuwe dubbelwandige polycarbonaat koepel laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering. Nadat die akkoord zijn gegaan wil ik het werk graag op korte termijn laten verzorgen.

Dak van een fietsenstalling vervangen

Graag laat ik de polycarbonaat platen op de fietsenstalling vervangen. De fietsenstalling is 6 bij 2 meter groot. De platen en bevestigingsmateriaal dienen door de vakman geleverd te worden.

Nokvorsten laten vervangen

Graag laat ik door een vakman beoordelen welke reparatie of vervanging er nodig is aan de nokvorsten op mijn woning. Het gaat om 5 meter vorsten.

Pannendak aftimmeren

We hebben op dit moment een dak wat niet geïsoleerd is. Onder de dakpannen, aan de binnenkant van de zolder, zit een oud vogelnest. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het dicht timmeren van de zolder zodat er geen nesten kunnen ontstaan en het van binnen of buiten dichtgemaakt wordt. Het betreft een tussenwoning uit 1970. De breedte van het huis is ongeveer 5 meter. Beide kanten van het dak is een pannendak. Graag een afspraak en advies hiervoor.

Daklekkage erker verhelpen

Het dak van de erker van bitumen, vertoont op meerdere plekken lekkage. De erker is ongeveer 4 bij 2.5 meter.

Dakgoot en regenpijp vervangen

De lekkende dakgoot aan de voorkant van ons huis (ruim 8 strekkende meters) is aan vervanging toe. Is enigszins ingebouwd maar we hebben voor de toekomst liever een "kale" zinken goot. We weten niet of de constructie aangepast moet worden, omdat de goot als het ware op (eternit?) dakplaten ligt. Graag advies van de vakman.

Losliggende nokvorsten vastmaken

De nokvorsten liggen los. Deze moeten vastgelegd worden. Huis uit de jaren '70. Vanaf de hoek tot aan de andere kant, meter of 6.

Lekkende goot vernieuwen

Goot voor- en achtergevel is lek en moet vernieuwd worden, goot is 30 jaar oud.

Dakramen / gevelbekleding

Wij hebben diverse klussen op het dak, het is een pannen dak. We willen een ventilatieschoorsteen op het dak laten maken. 2 dakramen vervangen. We hebben al 2 nieuwe in huis; Gedeeltelijk de gevel bekleden met Trespa, over het hout, ongeveer 10 a 15 m2.

Sedert enkele jaren hebben we overlast ...

Sedert enkele jaren hebben we overlast van duiven die op de dakrand gaan zitten en vervolgens ons terras bevuilen. Om te voorkomen dat de duiven op ons huis landen zouden wij het dak willen voorzien van ‘uitsteeksels’ zodat ze uitzien naar een andere landingsplaats. Het gaat om een noklengte van ca. 2,5 meter, de hoogte van de daknok is 8,0 m, de dakpannen zijn van beton. Een steiger o.i.d. plaatsen is goed mogelijk.

Ik heb 1 pan, bovenaan in de nok aan de ...

Ik heb 1 pan, bovenaan in de nok aan de zijkant van het huis, scheefliggen en durf zelf niet op het dak.

Ik wil een overdekt terras en de ...

Ik wil een overdekt terras en de overdekking moet vast zijn.