Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor groendak laten maken incl nieuwe dakdekking:

Groendak laten maken incl nieuwe dakdekking

35 m2 plat dak. Verwijderen bitumen, klaarmaken voor groendak.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groendak laten maken incl nieuwe dakdekking uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw maken van 2 x 2.50 meter. Het moet houtskeletbouw zijn en compleet opgeleverd worden met elektra. Er hoeft niet geheid te worden. We willen er ook een groendak op hebben. Ik ben erg benieuwd naar wat dit mij gaat kosten.

Grind van dak vervangen

Betreft dak appartementenblok (6 appartementen) bitumen. Totaal oppervlak: Lengte 12,30 meter bij breedte 12 meter. Volgens Meerjarenonderhoudsplan zou grind ongeveer nu vervangen moeten worden en bitumenlaag in 2032. Daarnaast een dak van een schuurtje ca. 3 bij 3 meter (paar jaar geleden bitumen aangebracht). Voor beide daken zouden we graag advies willen hebben over mogelijkheden om te vergroenen mogelijk in combinatie met info over beschikbare subsidies. Voor dak schuurtje om dit mooier te maken en voor hoofddak moet dit ook dienen voor isolatie (verkoelen in de zomer en warmte vasthouden in de winter). Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, roofing (bitumen), groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman

Offerte voor een groen dak (platdak)

Ik wil een groendak laten maken in plaats van het bitumen dak wat ik nu heb. Het dak is 35 m2 min een zadeldak van 10 m2. Het dak zit op 3 meter hoogte.

Groendak maken op nieuwbouw

Gaat om nieuwbouwwoning die opgeleverd wordt in eerste kwartaal 2019 waarop wij een groendak/sedumdak willen laten aanbrengen. Totale oppervlak ongeveer 60 m2. Er worden ook zonnepanelen geplaatst. Is dit nog van invloed op de sedumbedekking?

Platte dak bedekken

Het platte dak van mijn garage (bitumen) is toe aan vervanging. Ook de houten platen moeten worden vervangen. Bij voorkeur laat ik er een groendak van maken. Het gaat over een rechthoekig plat dak van ongeveer 40-45 m2. Inclusief 2 hemelwaterafvoeren. Ook de boeidelen van drie zijden(ongeveer 20 m) moeten worden vervangen. Aan één zijde sluit het dak aan op de zijgevel van de woning.

Dak woonark isoleren en EPDM aanbrengen

Het betreft een woonark. De huidige bitumeuze dakbedekking is nog goed, maar wordt oud. De huidige isolatie overlagen met PIR plaat, minimaal 70 mm, daarover EPDM, groendak niet mogelijk. Verder moet er een Keralit dakgoot maken aan de lange kant van de ark, de ark is 13,50 bij 4,50 meter. De boeiboord onderhoudsvrij aanbrengen rondom de ark. Het daklicht dient te worden vervangen door te openen daklicht, 95 x 95 cm, HR++. Er er moeten 2 dakdoorvoeren vervangen worden, ontluchting badkamer en CV afvoerkanaal.

EPDM en aluminium daktrim op nieuw afdakje maken

Wij maken zelf een schuin afdakje, groendak van 15 graden, aan onze tuinschuur. Het dakje is 6 m2. Kunt u dat met EPDM bekleden en afwerken met een aluminium daktrim? De werkzaamheden dienen rond 1 november, in overleg, uitgevoerd te worden.

Dak van schuurtje repareren en aftimmeren

Betreft een dak van een nieuw gebouwd schuurtje. Het huidige dak van bitumen(? ) lekt. Bovendien is de dakrand nooit afgemaakt door de aannemer die er vandoor is gegaan. Afmeting 2x4m. Dak dient dus gerepareerd te worden en zomogelijk zouden we er (in de toekomst) een groendak van maken.

Groen dak maken op een schuurtje

Ik heb een tuinhuisje met een plat dak welke is afgedekt met bitumen. Indien mogelijk wil ik graag een groendak hierop laten maken. Het gaat om een tuinhuisje van ongeveer 2,5 meter breed en 4 meter lang. Graag krijg ik advies over de mogelijkheden.

Plat dak op dakopbouw maken

Dakwerk ten behoeve van nieuw te bouwen dakopbouw. Dak 3 x 5 meter moet beloopbaar worden (dakterras) plus plat dak van 5 x 7 meter. Aanbrengen van isolatie, nieuwste norm, offerte voor afwatering door afschot in de isolatie of afwatering door afschot in dakkonstruktie. Offerte voor bitumen dakbedekking en groendak. Alu hoeklijn en opstanding; 1 stadsuitloop en hemelwaterafvoer. Opstanding realiseren over 5 meter bij aansluiting naar dak buren en hier stadsuitloop definitief aanleggen (nu tijdelijk). Alles is 80 cm (diameter van buizen). Zinkwerk ten behoeve van nieuwbouw dakopbouw, loodslabben, er komt bij dakterras ook een balkon.