Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Bosch:

Afschot verbeteren van plat dak, isolatie aanbrengen en EPDM plaatsen

Ik heb een plat dak met een slecht afschot en afmetingen van ongeveer 10-12 m2 wat ik wil laten isoleren van de buitenkant, het afschot verbeteren en plaatsen van EPDM. Wat zijn ongeveer de kosten en mogelijkheden.

Ik wil mijn platte dak laten isoleren

Dakleer is ongeveer 7 jaar geleden vervangen en geïsoleerd. Om echt te isoleren wil ik met PIR of iets dergelijks isoleren. Er ligt nu grind op het dakvlak. Ongeveer 60m2.

Lichtkoepel of straat plaatsen in een plat, betonnen dak

ik heb een betonnen plat dak, bestaande uit platen van 250 x 470 cm. Om meer licht in mijn woonkamer te krijgen ben ik mij aan het oriënteren naar de technische mogelijkheden. Voor een lichtstraat van ca. 120 x 300 cm in een betonnen dak plaatsen (dus dak (bitumen) openen, betonplaat inzagen, lichtstraat monteren, afwerken. Aan welke kosten moet ik hiervoor denken, excl. lichtstraat zelf.

Compleet dak vernieuwen en een lichtkoepel plaatsen

Nu een bestaand bitumen zadeldak van 30 meter breed en 60 meter lang. Wij willen graag een compleet nieuw dak met een lichtkoepel, wij laten ons graag adviseren.

Plat dak vernieuwen van appartementencomplex

Namens de VvE wil ik graag een offerte aanvragen voor een nieuw dak. Het huidige dak is een plat dak van bitumen en kiezels. Het dak is 20 jaar oud en na verschillende reparaties toe aan vernieuwing. We hebben al ervaring met een groendak. Een deel van de ondergrondse garage is al hiermee voorzien. Graag ontvangen we advies welke duurzame dak het beste is voor dit gebouw. De werkzaamheden staan volgens ons meerjarenplan gepland in 2020. Mocht het nodig zijn om het dak persoonlijk te komen bezichtiging dan is onze voorkeur op een vrijdag.

EPDM op schuur aanbrengen

Het gaat om het platte dak van mijn schuur van 7 x 5,5 m. Er ligt nu geen bedekking op. Ik wil het graag met EPDM laten bedekken. - Inclusief twee doorvoeren - Incl kraaldeel

Sedum dak op een oude fabriek realiseren

Wij kijken naar de mogelijkheid om een dak te vergroenen. Afhankelijk van wat het zou kosten, willen wij dit uitvoeren of niet. Het dak is 400 m2 en het gebouw is 3 verdiepingen hoog. En het dak is moeilijk bereikbaar. Ik vroeg me af hoeveel het ongeveer zou kosten om alleen een sedum dak aan te leggen. Het dak is sterk genoeg en wat er nu op ligt durf ik niet te zeggen.

Zinken goten en regenpijpen vervangen

L.S., wij hebben een woning uit 1977 met zinken dakgoten en zinken regenpijpen. Tijdens een stortbui op 2 augustus bleek dan aan de zuidzijde een regenpijp verstopt en lek lijkt te zijn. Bij het doorspuiten met een hoge drukspuit vielen er allemaal (kleine) gaten in de pijp. Deze dient dan ook, naast ontstopt, over een lengte van circa 2 meter (met twee knikken) te worden vervangen. Bovendien lijkt de dakgoot bij de aansluiting naar de regenpijp op het soldeer lek te zijn. Graag verneem ik uw mogelijkheden om de situatie op te nemen en een offerte voor reparatie te geven. Met vriendelijke groeten,

Golfplaten dak repareren van nissen hutten

Wij hebben drie grote nissen hutten op een productie locatie. De golfplaten daken zijn erg slecht en zouden hersteld moeten worden. Het gaat om 100 m2 per dak.

Dakgoot met trespa bekleden

Wij willen de dakoversteek van onze woning laten bekleden met trespa of andere kunststofplaten. De maten zijn; totale lengte 11.50 meter, de hoogte aan de voorkant 0.37 meter en de onderkant 0.60 meter. Als het mogelijk is willen we graag in licht grijze tint of in wit.

Dakinspectie plat dak en groen dak realiseren

Het gaat over een platte dak met afmetingen c. 55 m2. Ik wil graag een afspraak maken voor een dak inspectie & offerte aanleggen van een groene dak. Ik hoor het graag!

Nieuwe regenpijp plaatsen

Voor de tweede keer is onze pvc regenpijp (rijtjeshuis op een hoek) kapot gewaaid. Graag zouden wij een zinken willen indien mogelijk. Vanwege hoog eigen risico bij onze verzekering komt het er op neer dat het weer voor ons eigen rekening zal zijn. Vandaar graag de ALL-In prijs zodat we vooraf weten waar we aan toe zijn.

Camera inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ons appartementsgebouw staat er nu ruim 15 jaar. Inmiddels hebben enkele bewoners hun verwarmingsketel laten vervangen. Maar aan de rookgasvoerkanalen is nog nooit iets gedaan. Inspectieluiken hebben we niet kunnen vinden. We vermoeden dat ze er niet zijn. Graag willen we laten onderzoeken wat de toestand is van onze rookgasafvoerkanalen. Het gaat om zes strengen : 4 x 5 en 2 x 5 aansluitingen.

Groendak laten maken incl nieuwe dakdekking

35 m2 plat dak. Verwijderen bitumen, klaarmaken voor groendak.

Dak vervangen en isoleren

Ik wil het dak van mijn bungalow van 190 m2 vervangen. Er zit nu een bitumen dak op die ik wil laten vervangen. Het dak moet geïsoleerd worden en vervolgens met EPDM en aluminium worden bekleed. De RC waarde moet minimaal 3,5 zijn.

Pvc dak

32m2 pvc dakdekking aanbrengen. Ligt nu bitumen dak op.

Water blijft in de dakgoot staan

Ik zoek een loodgieter die onze dakgoot kan repareren. Aan de achterkant van ons huis blijft water in de dakgoot staan op zolder. Hierdoor kleurt het water rood en tast de dakgoot aan. De dakgoot loopt wel door. Het is waarschijnlijk ontstaan na reparatie van dakgoot van de buren. De dakgoot is 5 meter lang.

Dak herstellen en renoveren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Betreft een pannendak op een garage, die vast zit aan een jaren 30-woning. Het betreft (denk ik) de originele pannen. Twee vragen: 1. Graag op korte termijn een (klein) gat dichten door de verschuiving van een rijtje halve pannen (aan de zijkant) (1 a 2 meter). 2. Het gaat om een oud dak dus het moet misschien helemaal gerenoveerd worden afhankelijk van de kosten, ongeveer 50 m2.

Twee daken opnieuw dekken

Ik zoek een partij die 2 daken opnieuw voorzien van dakbedekking. De daken hebben de volgende maten: 3x4,80 en 2,5x4,80. Het betreft een veranda en balkonoverkapping. Beide daken zijn goed bereikbaar en ik wil ze bedekt hebben met EPDM.

Pannendak geheel laten vervangen

Betreft het gehele dak te vervangen, inclusief dakbeschot, isoleren en nieuwe dakpannen. Tevens plaatsen van een nieuw dakkraam (3x3 pannen). Aantal m2 is een schatting (72 m2). Vanaf eind juni ben ik er weer.

Pannen vervangen op woningdak

Het gaat om het vervangen van de dakpannen. Ik heb nieuwe dakpannen gekregen die over waren van een groot bouwproject en deze wil ik graag gebruiken om mijn oude dakpannen circa 45-50 jaar oud te vervangen. Het gaat om ongeveer 550 pannen en de woning is ongeveer 50 m2.

Nieuw plat dak

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Roof is good but there is no isolation so all heat is going out. Want to make it wormer.

Dakpannen vervangen en zonnepanelen leggen

Graag nieuwe dakpannen laten leggen en daarna zonnepanelen.

PVC dakbedekking vervangen voor bewonerscollectief

Wij zijn een bewonerscollectief bij Den Bosch. De platte daken aan de voorzijde van de woningen zijn van PVC en diverse daken zijn al aan vervanging toe, de rest volgt te zijner tijd. Het betreft daken van 2 gekoppelde woningen van circa 30 vierkante meter.... Graag PVC omdat deze in dezelfde kleur te leveren is en wij het aanzicht niet willen veranderen. Nieuw voor oud dus. EPDM en bitumen zijn te zwart, nu hebben we grijs/zinklook. Graag even komen kijken en overleggen wat het beste alternatief is. We zoeken een hofleverancier. U kan ook even een kijkje nemen op www.kasteelwuyvenhaerd.nl. Daar staat ook een dronefilmpje op van de huizen.

Plat dak renoveren en isoleren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een omgekeerd dak. De oppervlakte is 80 m2 en is goed bereikbaar. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hier voor zijn?