Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dubbele nokverhoging realiseren, dak isoleren en vervangen en dakkapel plaatsen, spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen, aanpassing + vernieuwen van het dak, boerderij dak isoleren, golfplaten dak op de schuur vernieuwen, dak vervangen, golfplaten op de schuur vervangen, dak vervangen, schuurdak vervangen, dakrenovatie pannendak, schuurdak vervangen, dakkoepel inspecteren en repareren, asbest golfplaten laten verwijderen, pannendak vernieuwen / renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Bosch:

Groendak laten maken incl nieuwe dakdekking

35 m2 plat dak. Verwijderen bitumen, klaarmaken voor groendak.

Dak vervangen en isoleren

Ik wil het dak van mijn bungalow van 190 m2 vervangen. Er zit nu een bitumen dak op die ik wil laten vervangen. Het dak moet geïsoleerd worden en vervolgens met EPDM en aluminium worden bekleed. De RC waarde moet minimaal 3,5 zijn.

Pvc dak

32m2 pvc dakdekking aanbrengen. Ligt nu bitumen dak op.

Water blijft in de dakgoot staan

Ik zoek een loodgieter die onze dakgoot kan repareren. Aan de achterkant van ons huis blijft water in de dakgoot staan op zolder. Hierdoor kleurt het water rood en tast de dakgoot aan. De dakgoot loopt wel door. Het is waarschijnlijk ontstaan na reparatie van dakgoot van de buren. De dakgoot is 5 meter lang.

Dak herstellen en renoveren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Betreft een pannendak op een garage, die vast zit aan een jaren 30-woning. Het betreft (denk ik) de originele pannen. Twee vragen: 1. Graag op korte termijn een (klein) gat dichten door de verschuiving van een rijtje halve pannen (aan de zijkant) (1 a 2 meter). 2. Het gaat om een oud dak dus het moet misschien helemaal gerenoveerd worden afhankelijk van de kosten, ongeveer 50 m2.

Twee daken opnieuw dekken

Ik zoek een partij die 2 daken opnieuw voorzien van dakbedekking. De daken hebben de volgende maten: 3x4,80 en 2,5x4,80. Het betreft een veranda en balkonoverkapping. Beide daken zijn goed bereikbaar en ik wil ze bedekt hebben met EPDM.

Pannendak geheel laten vervangen

Betreft het gehele dak te vervangen, inclusief dakbeschot, isoleren en nieuwe dakpannen. Tevens plaatsen van een nieuw dakkraam (3x3 pannen). Aantal m2 is een schatting (72 m2). Vanaf eind juni ben ik er weer.

Pannen vervangen op woningdak

Het gaat om het vervangen van de dakpannen. Ik heb nieuwe dakpannen gekregen die over waren van een groot bouwproject en deze wil ik graag gebruiken om mijn oude dakpannen circa 45-50 jaar oud te vervangen. Het gaat om ongeveer 550 pannen en de woning is ongeveer 50 m2.

Nieuw plat dak

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Roof is good but there is no isolation so all heat is going out. Want to make it wormer.

Dakpannen vervangen en zonnepanelen leggen

Graag nieuwe dakpannen laten leggen en daarna zonnepanelen.

PVC dakbedekking vervangen voor bewonerscollectief

Wij zijn een bewonerscollectief bij Den Bosch. De platte daken aan de voorzijde van de woningen zijn van PVC en diverse daken zijn al aan vervanging toe, de rest volgt te zijner tijd. Het betreft daken van 2 gekoppelde woningen van circa 30 vierkante meter.... Graag PVC omdat deze in dezelfde kleur te leveren is en wij het aanzicht niet willen veranderen. Nieuw voor oud dus. EPDM en bitumen zijn te zwart, nu hebben we grijs/zinklook. Graag even komen kijken en overleggen wat het beste alternatief is. We zoeken een hofleverancier. U kan ook even een kijkje nemen op www.kasteelwuyvenhaerd.nl. Daar staat ook een dronefilmpje op van de huizen.

Plat dak renoveren en isoleren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een omgekeerd dak. De oppervlakte is 80 m2 en is goed bereikbaar. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hier voor zijn?

Nok herstellen

We willen graag de nok laten herstellen. Het gaat om een lengte van 6 meter. Graag een scherpe prijs.

Plat dak met een daklekkage oplossen

Daklekkage repareren plat dak (oppervlakte circa 50 m2). Lekkage zit in de hoek tussen de muur en plafond. Een lijn van 2 meter waar het behang vochtig is.

Daklekkage rijtjeswoning en schuur repareren

We wonen in een rijtjes huis van 3 verdiepingen met normaal dak, schuine pannen erop. Ik heb 2 Lekkage's: 1) We hebben een Dakkapel en ongeveer 10-20 cm aan linker kant naast de dakkapel net waar een afvoer pijp zit is een lekkage. De Dakleer is ook een beetje los en vermoedelijk is dit de lekkage of een van de dakpannen is beschadigd. De lekkage (druppels om de 5 seconden)loopt naar binnen zo naar de badkamer via de verlichting. Helaas alleen zichtbaar na een regenbui. Ons huis stamt uit, en dakkapel uit jaren 90tig. Ik heb nog een paar Dakpannen zelf bewaard. 2) Er is ook een lekkage geconstateerd in ons schuur, platdak, volledig bedekt met Dakleer. De lekkage loopt vermoedelijk ergens in het midden van de schuur. Het druppelt regelmatig via de muur naar beneden, ongeveer halve liter water in 48 uur. De plafon van deze schuur is van hout met kunststof planken, dus gemakkelijk te verwijderen om de lekkage op te sporen. Ik ben via email ( (prive) en of gert- (werkdagen 8:00-17:00) goed te bereiken maar niet goed via telefoon ivm werk en geen telefoon op werk policy. Na 18:00 ben ik gewoon thuis te bereiken. Hopelijk kunt u met deze details een vrijblijvende offerte maken?

Zinken dakgoot vervangen

Samen met onze buren willen we graag onze dakgoot (jaren 30 woning, houten goot met daarin zinken goot) voorzien van een nieuwe zinken goot (lekt nu op 1 punt). De dakgoot is ongeveer 9 meter. De dakgoot is van de 2e verdieping.

Dakpannen vervangen

De dakpannen van onze tussenwoning zijn slecht. Deze dienen te worden verwijderd en nieuwe pannen geplaatst. Hierna willen wij zonnepanelen gaan plaatsen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 60 m2.

Daklekkage repareren

De lekkage betreft of bij een plat dak (dakkappel) of een schuin dakpannen of een dakgoot.

Dakrenovatie van pannendak

Specificatie dak: totale dakoppervlak van ongeveer 250 m² is verdeeld over drie zadeldaken elk 9 meter lang en 4 meter hoog. Tussen 2 aanliggende daken ligt een goot, tussen twee daken is een doorgang gemaakt dmv een dakkapel, in 1 dakvlak is een dakkapel met ramen. In het dak zijn 3 schoorstenen *isoleren van het dak langs de buitenkant *vernieuwen van de houten onderdelen, windveren, boeiboorden *dakgoten en hemelwaterafvoer vervangen *lood vervangen *rotte onderdelen vervangen, tijdens inspectie is in de dakconstructie van 2 van de 3 daken geen houtrot vastgesteld, maar de boeiboorden en windveren zijn op, en daarachter bestaat de mogelijkheid op houtrot. In de derde dakconstructie is rot vastgesteld in enkele sporen. *na inspectie is de conditie van de dakpannen in voldoende goede staat gebleken. Hoeveel zou het kosten om alle pannen te vernieuwen Wij willen deze werkzaamheden laten uitvoeren aan een pand dat wij aan het kopen zijn. Er is een bod gedaan op de woning en proberen dit kalenderjaar de hypotheek rond te krijgen. Op dit moment hebben wij nog geen behoefte aan een heel gedetailleerde offerte, maar wel aan een indicatie van de renovatiekosten om onze begroting te maken. Mochten we de klus aan u willen geven, zou u deze klus dan in februari-maart kunnen uitvoeren?

Dakpannen en bedekking plat dak vervangen

Wij wonen in een rijtjes huis en iemand die de goten schoon kwam maken heeft aangegeven dat onze dakpannen vervangen moeten worden en dan er op ons plat dak een nieuw dak gebrand moet worden omdat er gaten in zitten en het water blijft er op liggen. De man had het over iets van 600 dakpannen. Hoeveel zou dit kosten. Hij schatten zelf op 4500 euro aan materialen en uurloon. En dat vonden wij erg veel.

Bitumen dak vervangen

Na ruim 20 jaar moet de bitumen laag vervangen worden. Het dak heeft een oppervlakte van zo'n 55 m2.

Dakbedekking van plat dak vervangen

Eerst langskomen voor advies. Oude bitumen dakbedekking verwijderen en afvoeren. Vervangen door nieuwe bedekking (het liefst EPDM). Het dak is c.a. 3 x 3 meter met aan twee zijden een opgaand pannendak, aan een zijde een opstaande rand naar het dak van de buren, aan een zijde opstaande rand boven vensters. In de laatste rand zit de afvoer.

Dakgoot samen met de buren vervangen

Samen met de buren willen wij de dakgoot vervangen. (zink) betreft rijtjes huizen. Aan weerzijde overloop naar buren die niet vervangen. Beugels ook vervangen. Gaat om ca. 12-13 meter. Hoogte om en nabij 6 meter.

Lek bij dakgoot repareren

Inspecteren en daarna repareren van een lekkage waarvan wij denken dat deze in de dakgoot zit.

Dakbeschot vervangen en isoleren

Het dak is doorgezakt. Het dakbeschot moet worden vervangen en dan maar gelijk isoleren. Het gaat om ongeveer 30 m2.