Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, van vrijstaande woning complete dakpannen dak verwijderen en onderliggende panelen vervangen, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, het vervangen van asbesthoudende golfplaten daken van twee loodsen, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Bosch:

Groendak aanleggen

Ik wil graag een dak plaatsen van sedum extensief groen dak op circa 55 m² plat dak op de aanbouw, schuur en dakkappel. De woning is uit 1993 en de aanbouw van 2007, de dakkappel is in 2019 geplaatst met versterkte dakconstructie (voor evt. zonnepanelen) en is circa 15 m². De capaciteit moet minimaal 30 l/m² zijn en bevat in ieder geval anti-worteldoek, drainage, substraat en sedum. De totale oppervlakte is 55 m2 en bestaat uit garagedak en aanbouwdak, en dakkapel op zolder.

Daklekkage verhelpen

Ik heb lekkage bij mijn lichtkoepel en bij mijn afzuigkap waarvan de afvoer op het platte dak uitkomt. Beide lekkage zitten op het plat dak van de aanbouw welke z’n 12 jaar geleden gedaan is. Het is een PVC dak van 4 x 10 meter.

Lichtbuis monteren

Ik heb een platdak van massief beton op mijn woonkamer en wil daar 1 of 2 lichtbuizen van 25 of 35 cm. in laten monteren. Ik ontvang graag advies en een offerte.

Jaarlijks 1 a 2 keer de dakgoten reinigen

Graag prijsopgave voor het 1 a 2 keer per jaar reinigen van de dakgoten.

Lichtkoepel dichtmaken

In het toilet hebben wij nu een kleine lichtkoepel (binnenmaat 40x40cm), welke we graag dicht willen maken. De uitsparing voor het raam is 65x65 cm en loopt tapstoe. Wanneer het plafond gedicht is willen we het plafond ook graag laten stuken.

Een sedumdak aanleggen

Ik zoek een specialist die een sedumdak kan aanleggen. Er ligt nu grind op het plat dak. Omdat het een warm huis is zijn we op zoek naar isolatiemogelijkheden. Het betreft ongeveer 80 m2.

Dakbedekking op veranda aanbregen

voor mijn veranda van 600 x 420 cm heb ik dakbedekking nodig. Graag hoor ik van u voor een offerte

Gat in schuin dak maken voor afvoer airco

Gat in schuin dak maken voor afvoer airco Ik wil graag een gat in een schuin dak laten maken voor de afvoer slang van mobiele airco unit. De ruimte is makkelijk bereikbaar. Aan de buitenzijde zitten dakpannen.

Plaatsen Dakunit inspectie

Het vervangen van huidige lichtkoepel door een Dakunit inspectie van bv JET BIK Dagmaat 70x70 cm; Sapringsmaat 90x9cm

Daklekkage repareren en sedumdak realiseren

Ons dak van de schuur lekt en wij willen dit graag laten repareren en graag een extensief groendak laten aanleggen. Het dak is bijna 20 m2, net iets kleiner en we hebben nu bitumen liggen. Het dak zou sterk genoeg moeten zijn voor een sedumdak.

Vogelnesten onder zonnepanelen verwijderen en voorkomen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van (een) kauwennest(en) onder onze 12 zonnepanelen en tevens bescherming laten plaatsen ter voorkoming van nieuwe nesten. Zie bijlage met afbeelding en gegevens m.b.t. de ligging van de zonnepanelen.

Afschot verbeteren van plat dak, isolatie aanbrengen en EPDM plaatsen

Ik heb een plat dak met een slecht afschot en afmetingen van ongeveer 10-12 m2 wat ik wil laten isoleren van de buitenkant, het afschot verbeteren en plaatsen van EPDM. Wat zijn ongeveer de kosten en mogelijkheden.

Ik wil mijn platte dak laten isoleren

Dakleer is ongeveer 7 jaar geleden vervangen en geïsoleerd. Om echt te isoleren wil ik met PIR of iets dergelijks isoleren. Er ligt nu grind op het dakvlak. Ongeveer 60m2.

Lichtkoepel of straat plaatsen in een plat, betonnen dak

ik heb een betonnen plat dak, bestaande uit platen van 250 x 470 cm. Om meer licht in mijn woonkamer te krijgen ben ik mij aan het oriënteren naar de technische mogelijkheden. Voor een lichtstraat van ca. 120 x 300 cm in een betonnen dak plaatsen (dus dak (bitumen) openen, betonplaat inzagen, lichtstraat monteren, afwerken. Aan welke kosten moet ik hiervoor denken, excl. lichtstraat zelf.

Compleet dak vernieuwen en een lichtkoepel plaatsen

Nu een bestaand bitumen zadeldak van 30 meter breed en 60 meter lang. Wij willen graag een compleet nieuw dak met een lichtkoepel, wij laten ons graag adviseren.

Plat dak vernieuwen van appartementencomplex

Namens de VvE wil ik graag een offerte aanvragen voor een nieuw dak. Het huidige dak is een plat dak van bitumen en kiezels. Het dak is 20 jaar oud en na verschillende reparaties toe aan vernieuwing. We hebben al ervaring met een groendak. Een deel van de ondergrondse garage is al hiermee voorzien. Graag ontvangen we advies welke duurzame dak het beste is voor dit gebouw. De werkzaamheden staan volgens ons meerjarenplan gepland in 2020. Mocht het nodig zijn om het dak persoonlijk te komen bezichtiging dan is onze voorkeur op een vrijdag.

EPDM op schuur aanbrengen

Het gaat om het platte dak van mijn schuur van 7 x 5,5 m. Er ligt nu geen bedekking op. Ik wil het graag met EPDM laten bedekken. - Inclusief twee doorvoeren - Incl kraaldeel

Sedum dak op een oude fabriek realiseren

Wij kijken naar de mogelijkheid om een dak te vergroenen. Afhankelijk van wat het zou kosten, willen wij dit uitvoeren of niet. Het dak is 400 m2 en het gebouw is 3 verdiepingen hoog. En het dak is moeilijk bereikbaar. Ik vroeg me af hoeveel het ongeveer zou kosten om alleen een sedum dak aan te leggen. Het dak is sterk genoeg en wat er nu op ligt durf ik niet te zeggen.

Zinken goten en regenpijpen vervangen

L.S., wij hebben een woning uit 1977 met zinken dakgoten en zinken regenpijpen. Tijdens een stortbui op 2 augustus bleek dan aan de zuidzijde een regenpijp verstopt en lek lijkt te zijn. Bij het doorspuiten met een hoge drukspuit vielen er allemaal (kleine) gaten in de pijp. Deze dient dan ook, naast ontstopt, over een lengte van circa 2 meter (met twee knikken) te worden vervangen. Bovendien lijkt de dakgoot bij de aansluiting naar de regenpijp op het soldeer lek te zijn. Graag verneem ik uw mogelijkheden om de situatie op te nemen en een offerte voor reparatie te geven. Met vriendelijke groeten,

Golfplaten dak repareren van nissen hutten

Wij hebben drie grote nissen hutten op een productie locatie. De golfplaten daken zijn erg slecht en zouden hersteld moeten worden. Het gaat om 100 m2 per dak.

Dakgoot met trespa bekleden

Wij willen de dakoversteek van onze woning laten bekleden met trespa of andere kunststofplaten. De maten zijn; totale lengte 11.50 meter, de hoogte aan de voorkant 0.37 meter en de onderkant 0.60 meter. Als het mogelijk is willen we graag in licht grijze tint of in wit.

Dakinspectie plat dak en groen dak realiseren

Het gaat over een platte dak met afmetingen c. 55 m2. Ik wil graag een afspraak maken voor een dak inspectie & offerte aanleggen van een groene dak. Ik hoor het graag!

Nieuwe regenpijp plaatsen

Voor de tweede keer is onze pvc regenpijp (rijtjeshuis op een hoek) kapot gewaaid. Graag zouden wij een zinken willen indien mogelijk. Vanwege hoog eigen risico bij onze verzekering komt het er op neer dat het weer voor ons eigen rekening zal zijn. Vandaar graag de ALL-In prijs zodat we vooraf weten waar we aan toe zijn.

Camera inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ons appartementsgebouw staat er nu ruim 15 jaar. Inmiddels hebben enkele bewoners hun verwarmingsketel laten vervangen. Maar aan de rookgasvoerkanalen is nog nooit iets gedaan. Inspectieluiken hebben we niet kunnen vinden. We vermoeden dat ze er niet zijn. Graag willen we laten onderzoeken wat de toestand is van onze rookgasafvoerkanalen. Het gaat om zes strengen : 4 x 5 en 2 x 5 aansluitingen.

Groendak laten maken incl nieuwe dakdekking

35 m2 plat dak. Verwijderen bitumen, klaarmaken voor groendak.