Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakisolatie uitvoeren:

Dakisolatie uitvoeren

Het gaat om een dak van in totaal 300 m2. Van november t/m februari verbouwen we eerst een klein gedeelte van de woning. Dit betekent dat we hier ook al dakramen plaatsen en de binnenzijde van het dak afwerken. Per 1 maart gaan wij ook in dit gedeelte wonen. Het liefste gaan we in maart aan de slag om het hele dak van buitenaf te isoleren, waarbij we nog extra dakramen plaatsen en we zonnepanelen in dak aanbrengen op de zuidzijde. Ik wil graag een prijsopgave en advies of het inderdaad handig is om alles in een keer in maart te doen, of dat we beter al een klein gedeelte in november/december kunnen doen. We zouden de huidige dakpannen graag hergebruiken.
Onze klant uit Cromvoirt (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie uitvoeren uit heel Nederland:

Dakisolatie aanbrengen

Wij willen graag een offerte (in eerste instantie een prijsopgaaf zonder inmeting) van dakisolatie met verschillende isolatie materialen (glaswol/rotswol), met daarbij informatie over de isolerende werking en of er wel /of niet een dampremmende laag en afwerking bij nodig zijn. De werkzaamheden willen we indien mogelijk laten uitvoeren in week 41. De betreffende woning met afmeting is te vinden Funda. Afmeting van de zoldervloer is: 5.12 meter breed en 7.14 meter diep.

Creëren slaapkamer binnen een zolderruimte

Creëren slaapkamer binnen een zolderruimte. De volgende werkzaamheden zou ik willen laten uitvoeren: - Tussenwand van 18 m2 inclusief deur realiseren - Dakisolatie aanbrengen van 30 m2 - Plaatsen 2 Veluxramen (middelmaat) of kleine dakkapel

Dak isoleren, pannen mogelijk vervangen en zonnepanelen installeren

Wij willen bij een vrijstaande woning met een zadeldak de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Optimale dakisolatie aanbrengen; - Eventueel de 37 jaar oude dakpannen vervangen; - Aan de zuidzijde van het dak zonnepanelen aanbrengen, eventueel geïntegreerd in het dak. De oppervlakte van het dak aan de zuidzijde is ongeveer 10 bij 4 meter en aan de noordzijde 6 bij 8 meter. Graag zouden wij een afspraak willen maken om advies te krijgen over onze wensen.

Dak repareren, isoleren en zonnepanelen installeren

Ons jaren '30 tussenwoning heeft onderhoud aan het dak nodig. Dit onderhoud moet volgens de bouwkundig adviseur, verslag bijgevoegd: - schoorsteen repareren en voegen - lood schoorsteen vervangen - nokvorsten vastzetten - pannen nalopen en rechtzetten - platte daken van 2 dakkapellen opnieuw dekken en isolatie verbeteren - zinken goten nalopen en eventueel repareren, 1 ervan moet gesoldeerd worden - dak van erker controleren en eventueel isoleren. Als de dak specialist het kan aanbieden: - zonnepanelen plaatsten (schatting 10 stuks) - dakisolatie verbeteren (nu 4-6 cm), wellicht aan binnenkant uitvoeren? - schilderwerk buitenkant huis, al het houtwerk (zie verslag adviseur). Omdat het huis nog niet te bereiken is voor ons kan ik geen afmeting van het huis geven. Er is ooit een adviseur geweest die heeft gezegd dat er 10 zonnepanelen passen. Het dak bevat wel 2 dakkapellen.

Dakrenovatie, dakisolatie en dakramen plaatsen

De werkzaamheden die ik wellicht op termijn zou willen laten uitvoeren betreft het renoveren van dakpannendak inclusief het isoleren en het aanbrengen van 4 dakramen. Het betreft een hoekwoning van ongeveer 8 bij 3 meter met 3 woonlagen.

Dakisolatie op zolder aanbrengen

Dakisolatie aanbrengen. Het dak is ongeveer 6.50 meter lang en circa 4.50 meter hoog aan beide kanten. Minus een dakkapel van ongeveer 2.75 meter breed en 1.50 meter hoog. Ongeveer 3e week van september uitvoeren (nadat er een dakkapel geplaatst is).

Schade herstellen na een lekkage

Wij willen een aantal klussen laten uitvoeren naar aanleiding van een lekkage in onze dakkapel. Het gaat om: -Het vervangen van door vocht beschadigde gipsplaten (ongeveer 10 m2); -Het opnieuw aanbrengen van stucwerk op die vervangen gipsplaten (ongeveer 10 m2); -Het behandelen tegen schimmels. Achtergrond: Wij hebben recentelijk lekkage gehad in onze dakkapel. Enkele jaren eerder is daar ook lekkage geweest, waarbij toentertijd schimmel is ontstaan. Die is toen behandeld met een spuitbus IG, maar niet volledig weggebrand. Daarna is toentertijd het dak geïsoleerd. We verwachten dat deze schimmel vanwege het nieuwe vocht weer actief is geworden. Vandaar dat we deze definitief willen laten verwijderen (branden?). Of de dakisolatie hergebruikt kan worden, is ons onbekend. Daar hebben we een deskundig advies voor nodig. EXTRA We overwegen om nog een andere klus te laten uitvoeren, aan de buitenkant van de woning. Dat gaat om het vervangen van gootbetimmering ter plaatse van de lekkage in de dakkapel. De hierboven beschreven werkzaamheden hebben prioriteit. Mocht uw bedrijf deze extra klus kunnen uitvoeren, neem dat dan alstublieft op in uw offerte. Kan uw bedrijf dat niet oplossen, kunt u in ieder geval inschrijven voor het herstel aan de binnenzijde van het huis.

Hellend dak herstellen

Bij ene net aangekochte woning willen wij de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Schoorsteen herstellen; - pannendak herstellen, 80 m2; - plat dak herstellen, 10 m2; - goten herstellen; - optioneel: dakisolatie, advies gevraagd buitenkant of binnenkant. Er is een volledige bijlage met omschrijving en foto's beschikbaar.

Dakpannen vervangen en dakisolatie aanbrengen

Ik wil graag een aantal werkzaamheden op het dak laten uitvoeren, het gaat om het vervangen van de dakpannen, eventueel isoleren van het dak en het verwijderen van de schoorsteen. Het gaat om een standaard puntdak van een twee onder een kap woning. Het dak begint op de eerste verdieping. Het dak is ongeveer 6 meter breed, heeft aan de voorkant een dakkapel welke ook met pannen bedekt is. Daarnaast is er een kleine stenen schoorsteen van ongeveer 12 stenen hoog welke ik in zijn geheel wil laten slopen, daarna het gat dichtmaken en ook bedekken met dakpannen. Graag word ik geïnformeerd over de isolatiemogelijkheden.

Renovatie woning

Op 2 september hopen wij aan de slag te kunnen metonze nieuwe woning. Het sloopwerk zullen wij zelf uitvoeren. Zaterdag 20 juli a.s. willen wij vrijblijvend graag een uurtje door de woning gaan om zo ) te kunnen bepalen wat de werkzaamheden hiervan is. Op basis van de ontvangen kostenindicatie zal een keuze worden gemaakt met wie wij die bewuste ochtend tussen 11:00 en 12:00 uur de woning willen doorlopen. De werkzaamheden betreffen: - dakkapel van 2.5 meter plaatsen met dakisolatie - van de zolder een 2de verdiepingmaken met een vaste trap - elektra aanleggen - badkamer van 4 m2 renoveren - dedouche slaapklamer vernieuwen tot inloopdouche - nieuwe rechte keuken van 5 meter plaatsen - schouw verwijderen en stuken - 2 dubbel glas ramen vernieuwen.