Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbest houdend materiaal verwijderen:

Asbest houdend materiaal verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning van 14 meter lang met een schuin dak van 6 meter hoog, oppervlakte dus 168 m2. Hier is uit de jaren 70 asbest houdend materiaal aanwezig. 'De pannen dienen te worden verwijderd en het dak geïsoleerd. Daarna dienen er nieuwe pannen geplaatst worden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig voor het asbest.
Onze klant uit Breugel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest houdend materiaal verwijderen uit heel Nederland:

Verwijderen van mogelijk asbest golfplaten dak

Graag zou ik een raming ontvangen voor het verwijderen van een golfplaten dak (weet eigenlijk nog niet of het echt asbest houdend is maar is geplaatst in 1980. Het aantal vierkante meter golfplaten is 90.

Eterniet platen van hellend dak verwijderen

Het dak is bijna 30 jaar oud en moet op termijn vervangen worden. Ik wil graag het asbest vervangen hebben voor een non-asbest houdend materiaal. Het gaat om een licht hellend dak van ongeveer 200 m2 op een vrijstaande bungalow. Bestaande asbest platen zijn in 1989 aangebracht (Ethernit Gallia). Er bevinden zich 14 zonnepanelen op het dak moeten worden overgeplaatst. Bestaande dakgoten zijn van zink en voor zover bekend goed. Bestaand isolatie is van steenwol. De klus graag uitvoeren vóór de winter haar intrede doet.

Vinyl vloerbedekking met asbest verwijderen

In onze nieuwe woning ligt in de slaapkamer vastgelijmd asbest houdend vinyl vloerbedekking. In een slaapkamer van 7,5 m2 is vanwege lekkage een stuk losgelaten en beschadigd en wij willen nu graag dat hele vinyl daar verwijderen. Werkzaamheden zijn inclusief het afvoeren van de vloer en als het mogelijk is ook een asbest inventarisatie rapport kunnen opstellen.

Gevel optrekken

De achtergevel van onze woning willen wij aanpassen. De achtergevel heeft nu op de 1e verdieping een dakkapel (plus deel schuin dak ) tot aan de nok op de 2e verdieping. Deze achtergevel willen we graag recht opgetrokken hebben. Op de 2e verdieping wordt hierdoor een plat dak gerealiseerd. Wij hebben een tussenwoning uit 1985. Achtergevel is van dezelfde steensoort. Het betreft buitenbouw en afwatering dus wind en regendicht en afwerking binnen plus elektra, verwarming. Zijn wij werkzaamheden vergeten? Verder willen wij dat de nieuwe achtergevel (voorzien moet worden van een brede kunststofkozijn van ongeveer 3,50 m) en: 1. Veel daglicht toe laat 2. Voorzien moet worden van 2 openslaande deuren (waarvan 1x moet kunnen kiepen en draaien) 3. En 2x vaste ruit. 4. Buiten afwerking rode bakstenen Kunt u de kunststof kozijn met glaswerk ook zelf leveren? Buren hebben deze klus eerder laten doen. Wij kunnen hun bouwtekeningen overleggen. Deze kunnen eenvoudig aangepast worden voor onze woning. Graag ontvangen we een complete aanbieding voor de hierboven genoemde werkzaamheden compleet met vergunningaanvraag. Woning is zo'n 580 cm breed, 1e verdieping is zo'n 270 hoog. Woning is uit 1985 en bevat voor zover ons bekend geen asbest houdend materiaal. Let op: het sloopafval moet ook afgevoerd te worden.

Asbest verwijderen

Op zolder ligt breekbaar asbest houdend vilt (vinyl) onder de vloerbedekking in 2 bergruimtes van in totaal circa 10 m2. Dit materiaal valt in stukken bij optillen en er komt stof vrij. Asbest inventarisatierapport niet aanwezig.

Asbesthoudend kunst dakleien verwijderen

Kunst leien die asbest houdend zijn verwijderen. Oppervlakte is ongeveer 122 m2. Zelf woon ik hier niet maar ik wil misschien dit huis kopen, maar dat ligt aan de kosten van het vervangen van het dak.

Dakbeschot met asbest verwijderen

Het verwijderen van het asbest-houdend dakbeschot in onze woning. Het betreft een oppervlak van ongeveer 2 keer 5 bij 6,50, dus ongeveer 65 m2. Het dakbeschot zit aan de binnenkant van de panlatten. De gipsplaten, noppenfolie en laten zitten in de platen bevestigd dus zullen eveneens door jullie verwijderd moeten worden. Verder willen wij zo veel mogelijk zelf doen, dus de schrootjes en andere materialen die niet in het asbest zitten bevestigd willen wij zelf weghalen. Vergunning/melding willen we ook zelf doen. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Garage verbouwen

De huidige berging is een standaard 2-compartimenten betonnen berging gedeeld met de buren. Deze is in het verleden al eens uitgebreid met hout maar we willen de functie veranderen naar garage dus het zal nog groten (breder) gemaakt moeten worden. Hiervoor zal ons deel van de huidige berging dus op afgebroken moeten worden en de afwatering bij de buren moeten worden hersteld. De berging bevat geen asbest-houdend materiaal, hout sloopafval (deuren, aftimmering, boeidelen) hoeft niet afgevoerd te worden. Huidige afmetingen: De lengte van de huidige berging beslaat de gehele breedte van het perceel (5.40 meter). De breedte is momenteel 2.60 meter en voorzien van een plat dak met bitumen dakbedekking (vorig jaar vernieuwd). Verder is de berging voorzien van een betonvloer maar zover bekend geen fundering of palen. Gewenste situatie hoofdzaken: Om zoveel mogelijk ruimte te krijgen zal dezelfde lengte (5.40 meter) aangehouden moeten worden, de breedte moet echter worden vergroot naar 4 meter. Afhankelijk van de gebruikte materialen (gewicht) zal er wellicht palen & fundering gestoken moeten worden om verzakken tegen te gaan. Dakvoet op 3m met een nok van 4m. Hoogwaardige, geïsoleerde oplossing (al dan niet prefab) heeft de voorkeur daar verwarming niet gepland is. Verder natuurlijk gebruikmakend van onderhoudsarme materialen daar schilderen niet mijn hobby is. Dakbedekking door middel van een pannendak. Sectionale deur in de kopse (straat) kant (zo'n 260 breed & 250 hoog) met een normale loopdeur en raamkozijn in de lange (achtertuin) zijde. Afwerking: De garage hoeft enkel weer- en winddicht afgeleverd te worden. Afwerking, water, licht, elektra en afvoer kunnen en doen we zelf. Betonvloer moet hier wel al doorvoermogelijkheden voor hebben uiteraard. Verder dient de vloer voldoende draagcapaciteit te hebben (toekomstige hefbrug) Voor aanvang wordt er uiteraard voor gezorgd dan de berging leeg is en tevens wordt de bestrating van de tuin er al uitgehaald.

Asbest inventarisatie en verwijderen

De woning die wij gekocht hebben bevat een gevelplaat met asbest. De plaat is circa 1,8 x 1,2 meter. En de wc en badkamer zijn voorzien van vinyl (waarschijnlijk asbest houdend). De wc is 1,5 m2 en de badkamer is 3,7 m2. Wij willen dit laten verwijderen.

Dak met asbesthoudende leien vervangen

Ik heb nu een leien dak en ik wil het leien dak laten herstellen. Het zijn Eterniet leien, asbest houdend. Deze wil ik laten vervangen voor een nieuw leien dak.